Фан Клуб: Арсенал

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
http://bleacherreport.com/articles/695348-world-football-transfer-rumours-latest-transfer-talk-from-top-football-clubs/entry/80206-arsenal-transfer-rumors-gunners-set-their-sights-on-madrids-karim-benzema? Би била одлична соработна Бензема понапред а позади него РВП !! Сјајнооо !!
http://www.footballfancast.com/2011/05/football-blogs/arsenals-new-no-2? Ке видиме кој ке ДОјде Стив Болд би сакал ипак дечкото е у Арсенал !

http://www.thegunninghawk.com/2011/05/10/christopher-samba-was-very-close-to-arsenal-during-the-january-transfer-window/? Стетаа прекрасен играч,силен,висок,има скок игра,дава голови од прекин,и што е најважно има многу искуство у премиер лига !!

Ке биде интересно летово бар така се препоставува и најавува !!

D

D_NazGUL

Гостин
Знаев, знаев дека пак ќе го бара! :vozbud:
Друже зашто бе вака, сеа нема да можам три дена да спијам.

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Денес Бергкамп полни 42 години...
Нека му е среќен роденденот. :)

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Ајде бе... денес па среќен роденден на Диаби :)
Исто така и на Сања му се родило дете :)

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Честитки до сите среќници, денес ! :)

--- надополнето ---

Алекс Фергусон, менаџерот на Манчестер Јунајтед, во 1986 година имал пред себе понуда од Арсенал. Тоа го откри самиот шкотски стручњак, кој во истата година седна на клупата на ’црвените ѓаволи’.

Само неколку месеци пред да дојде во Манчестер Јунајтед, Алекс Фергусон, тогашен тренер на Абердин и шкотската репрезентација, имал понуда да го превземе Арсенал каде сакал да го донесе и неговиот тогашен помошник а сега актуелен тренер на Глазгов Ренџерс, Валтер Смит.

Но во тоа го спречиле обврските кон шкотската репрезентација, како и нестрпливоста на Арсенал.

„Ми беше понудена работата во Арсенал и сакав да го земам со мене Валтер. Мислев дека ќе можам да му го пренесам тоа кога бевме заедно на должност со Шкотска. Требаше да одиме да играме во Израел и во тоа време не знаев дека Валтер ќе се пресели во Ренџерс. Му кажав дека ми е понудена работата во Арсенал и го прашав што мисли. Тој беше позитивен, велејќи дека тие се голем клуб и таков тип на работи“, открива Фергусон и додава:

„Па му реков, ’Дали сакаш да дојдеш со мене?’ Потоа тој ми даде изненадувачки одговор и ми соопшти дека се сели во Ренџерс. Работата околу понудата на Арсенал беше тоа што тие сакаа брз одговор, а јас не можев да им го дадам поради тоа што одев на Светското Првенство во Мексико со Шкотска. Па така пропадна можноста за преселба во Арсенал. Валтер се пресели во Ренџерс а подоцна во годината јас отидов во Манчестер Јунајтед“.

D

D_NazGUL

Гостин

--- надополнето ---

Алекс Фергусон, менаџерот на Манчестер Јунајтед, во 1986 година имал пред себе понуда од Арсенал. Тоа го откри самиот шкотски стручњак, кој во истата година седна на клупата на ’црвените ѓаволи’.

Само неколку месеци пред да дојде во Манчестер Јунајтед, Алекс Фергусон, тогашен тренер на Абердин и шкотската репрезентација, имал понуда да го превземе Арсенал каде сакал да го донесе и неговиот тогашен помошник а сега актуелен тренер на Глазгов Ренџерс, Валтер Смит.

Но во тоа го спречиле обврските кон шкотската репрезентација, како и нестрпливоста на Арсенал.

„Ми беше понудена работата во Арсенал и сакав да го земам со мене Валтер. Мислев дека ќе можам да му го пренесам тоа кога бевме заедно на должност со Шкотска. Требаше да одиме да играме во Израел и во тоа време не знаев дека Валтер ќе се пресели во Ренџерс. Му кажав дека ми е понудена работата во Арсенал и го прашав што мисли. Тој беше позитивен, велејќи дека тие се голем клуб и таков тип на работи“, открива Фергусон и додава:

„Па му реков, ’Дали сакаш да дојдеш со мене?’ Потоа тој ми даде изненадувачки одговор и ми соопшти дека се сели во Ренџерс. Работата околу понудата на Арсенал беше тоа што тие сакаа брз одговор, а јас не можев да им го дадам поради тоа што одев на Светското Првенство во Мексико со Шкотска. Па така пропадна можноста за преселба во Арсенал. Валтер се пресели во Ренџерс а подоцна во годината јас отидов во Манчестер Јунајтед“.
Батали бе каков Ферги ќе се нервиравме после секоја година титули. Па ќе ни треба столар да ни напраи витрина за да ги изложиме. Добро ни е вака.

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375

--- надополнето ---

Vo Arsenal nema mesto za pederi ;)

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.809
Поени од реакции
21.556
Батали бе каков Ферги ќе се нервиравме после секоја година титули. Па ќе ни треба столар да ни напраи витрина за да ги изложиме. Добро ни е вака.
Vo Arsenal nema mesto za pederi ;)
Богами , не секој може да се носи со фактот како најтрофеен фудбалски тим во Англија !!! Добро ви е и вака :baeh:

Спортски поздрав :D

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Богами , не секој може да се носи со фактот како најтрофеен фудбалски тим во Англија !!! Добро ви е и вака :baeh:

хе хе,демек големите.Абе седи си мадро таму и остај не.Ае сега магла.

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923

А ти редовно си го читаш фан клубов ,ако ако, ме радува....:smir:

п.с. баш ќе видам колку сте добри кога ќе играте против една Барса.....

--- надополнето ---

Лол .....http://nemagreska.com/?url=links/start&a=open&id=13950

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841

--- надополнето ---

да се остварело ова верувам дека 99% од фановите тука на арсенал немале да бидат тогаш фанови, сите знаеме зошто го сакаме арсенал, тоа е поради играта која само тој ја игра, а знаеме кој ја донесе таа игра во арсенал, башка не можам да го смислам како ја џвака таа мастика на клупата на арсенал!

А ти редовно си го читаш фан клубов ,ако ако, ме радува....:smir:

п.с. баш ќе видам колку сте добри кога ќе играте против една Барса.....

--- надополнето ---

Лол .....http://nemagreska.com/?url=links/start&a=open&id=13950
што се смееш, тебе да не ти беше сеедно тој момент, мислам дека сите имавме слични реакции на тој натпревар, барем оние кои го гледаа во живо!!!

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
да се остварело ова верувам дека 99% од фановите тука на арсенал немале да бидат тогаш фанови, сите знаеме зошто го сакаме арсенал, тоа е поради играта која само тој ја игра, а знаеме кој ја донесе таа игра во арсенал, башка не можам да го смислам како ја џвака таа мастика на клупата на арсенал!
Да, али дека Сер Алекс, е еден од најдобрите во светот, е ! И тоа како.. Малкумина се оние за кои имам голем респект, каде покрај нашиот и Сер Алекс, тука се и Далглиш, Капело, Хитцфелд, Гвардиола, Ван Гал...

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Да, али дека Сер Алекс, е еден од најдобрите во светот, е ! И тоа како.. Малкумина се оние за кои имам голем респект, каде покрај нашиот и Сер Алекс, тука се и Далглиш, Капело, Хитцфелд, Гвардиола, Ван Гал...
Ама го кажа....

Kajgana Shop

На врв Bottom