Фан Клуб: Арсенал

Makaveli_Gunner

The_Motherfucker*
Член од
4 февруари 2011
Мислења
647
Поени од реакции
274
абе ајде сами сме криви и тоа многу па не знаеме да ја извадиме топка од шестнаестник па пуста работа е ова сеа 6 бода зад утд. и со тешко гостување во среда па дури и потоа дуел со јунатед не е сеуште готово ама шансите сеа ни се 10% да освоиме премиер лига

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Незнам само колку од вас сфаќаат дека Сонг е многу по крив од Ебуе...

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.856
Поени од реакции
10.227
Незнам само колку од вас сфаќаат дека Сонг е многу по крив од Ебуе...
БРАТ ИЧ К.Р НЕ МЕ БОЛИ КОЈ Е КРИВ!
УШТЕ ЕДНАШ ЌЕ КАЖАМ!

ОВА НЕ Е ТИМ ШТО ЌЕ ОСВОИ ТИТУЛА БИЛО КАДЕ!!!

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Без зборови....:toe::toe::toe::toe:

Али судија.....:violent1::violent1::violent1:

Член од
13 август 2010
Мислења
236
Поени од реакции
5
Абе за титула знаев дека не зимаме уште кога изигравме 0-0 дома со Сандерленд, ама на оваа утакмица и на последниве пет не покажаа играчите дека сакаат да ја освојат титулата, многу е глупо вака да зборам ама како да не сакаат да ја освојат, наместо да трчаат по терен да има шанси, прецизни пасови, тоа никаде не го видов не само денеска туку и претходниве натпревари, само Премиер Лига ни остана и гајле им е, и во право се сите кога викаат дека овој тим нема менталитет да освои титула, денеска мислам дека го срушија рекордот на непрецизни додавања, и единствена шанса од игра беше таа на Ван Перси, другото тапа. Па така ке биде нефер да кажам дека заради судијата не победивме, иако требаше да суди одма крај, ама пак ке кажам и да победевме ништо немаше да се смени, зашто во овој тим мора да има големи промени, се додека не се спроведат на терен нема да видиме титула. Толку од мене, поздрав!!!

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Ужас судење. Ужас завршница имавме.
Не сум задоволен едноставно, сите и последни капки на надеж за титула сезонава се потрошени... нека ни е честито!

Член од
25 август 2009
Мислења
2.078
Поени од реакции
1.243
еј луге абе не го гледав натпреварот , да прашам зошто толку многу продолжение имаше ?? некој се повреди или ?

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.367
Поени од реакции
12.792
Шо сме тапа тапа сме,арсенал по кладилници се игра до 25то коло.Барем јапончево ќејф ми праи со неговата игра 2 гола и 2 асистенции

D

D_NazGUL

Гостин
Не ми се веруе што СИ направивме самите.
Неќев вчера да пишуем оти ќе ми го бришеа постот сигурно, али ова е дефинитивно срамота.
Незнам само со што сега ќе се тешиме?
Како и да е сега само чекам да излезе дибеков на конфереција и да каже дека и ТРЕТО место не е така лошо.

Член од
15 декември 2009
Мислења
383
Поени од реакции
46
Imavme dosta neiskoristeni sansi, imavme inicijativa, posed na topka, vo pogolem del od natprevarot, no ostanavme so 1 bod. Mislam deka malku kasno smenija taktika i normalno deka odma nemoze da ima pozitivni rezultati. Kolku sto se sekavam, ne igrale so visoki topki od damna i taka so utrcuvanje, sve bilo po zemja. RvP imase 100% sansa, ama pusto samo so leva znae, desnata za potpiranje :) Izmenite kasno gi pusti, trebase porano, ne trebase da go vadi ic Walcot i uvek se 65-70 prvite izmeni, za 25 min mozel samo Sosker da resi mec. Mnogu pimplaat pred gol, pred da napravat neso, ili nemaat ideja ili fintata im e da gi zbunat so podavanjata. Sea 6 boda e razlikata so United, no imaame utakmica manje, isto i oni, ke bide epten tesko do kraj.

Kajgana Shop

На врв Bottom