Фан Клуб: Арсенал

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Честита победа Арсеналовци :smir: , Онај Вилшер зверка ви бил , исто и голманот е добар како за прв пат во Лига Шампиони да брани.... Со среќа и на реваншот

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.441
Поени од реакции
6.096
Ван Перси ја прави разликата,цели седумдесет и седум минути како мува без глава и од нигде никаде дава гол и ја врти утакмицата. И денеска многу добро ја забележав разликата помеѓу играта на арсенал и барса,нашиве играат ептен убаво за уко и што е уште подобро е што не прават над 30 пасови пред да тргнат во напад за разлика од каталонциве(кои исто играат атрактивен фудбал,али да гледам екипа каде прави 30 пасови пред да тргне во напад,едноставно неам нерви :) )

Кос ѕвер,Шчезни ѕвер,Волкот не беше баш на ниво ,на моменти одличен но на моменти допир повеќе ,Џуру најслаба партија како стартер,а и Клиши која будала е,цел време како Ван Перси е изгубен во офанзива,прави бош пасови и ондак асистира...не ми се вервитит уште што се случи :)))))) .A и другите во глобала на ниво.

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Честито момци, и да даде Господ да им ставите уште 2 гола на гости, све им е*ам каталонско !!!

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Браво браво не очекував секоја чест. Гуд лак и на реваншот :helou:

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
THIS IS ARSENAL!!!!!!

браво ѕверови
ЏЕКИ детето е ......... немам зборови,која борбеност

и да не забораваме Пиќе не игра на камп ноу,честито победа добар месец ке биде овој не чека и титула за 10 дена :)

*БоРовИнкА*

јас не сум ЛУДА, јас ЛУДО живеам
Член од
20 јули 2007
Мислења
638
Поени од реакции
16
не знам како попрво да си ја изразам среќата!!! ајде за две недели да им покажеме кој е правиот Арсенал!!! БРАВО!!!

Makaveli_Gunner

The_Motherfucker*
Член од
4 февруари 2011
Мислења
647
Поени од реакции
274
според мене од кај човек на натреварот вилшер а најслаб од кај нас се двоумам помегу дјороу и сонг ми се губеше некако вториов а овој од канал5 коментаторов нека попуши мало цело време за фарса беше само напред и 4 се наши сезонава:vozbud:

Член од
14 февруари 2011
Мислења
30
Поени од реакции
4
Вака се немав радувано уште од градинка прв ден кога почнав , денеска сите беа ѕверови само мислам јас дека би го сменил Гибс на местото од Клиши(многу лета како авионче е :) ) Ајде сега и таму мислам дека ке ги решиме :)

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.441
Поени од реакции
6.096
не знам како попрво да си ја изразам среќата!!! ајде за две недели да им покажеме кој е правиот Арсенал!!! БРАВО!!!
за 3 :)

Туку дај некој ако најде да постира хајлајтс со англиски коментатор :)

*БоРовИнкА*

јас не сум ЛУДА, јас ЛУДО живеам
Член од
20 јули 2007
Мислења
638
Поени од реакции
16
Зар никој не заплача бре?!
Јас сум единствениот што плачеше 5 мин? :vozbud:

јас плачев 90 мин..не се сеќирај :vozbud:

--- надополнето ---

за 3 :)

Туку дај некој ако најде да постира хајлајтс со англиски коментатор :)
како и да е..битно е да победиме..
извинете за грешката

Член од
18 октомври 2010
Мислења
523
Поени од реакции
164
Ќе игра Сања на Камп Ноу? Не ми се свиѓаше како изигра Ебуе, претерува некогаш :D

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.441
Поени од реакции
6.096
Се надевам дека Насри пополека ќе се врати во форма :)

--- надополнето ---

Ќе игра Сања на Камп Ноу? Не ми се свиѓаше како изигра Ебуе, претерува некогаш :D
ваљда ќе играт :)

--- надополнето ---

како и да е..битно е да победиме..
извинете за грешката
извинето :)

Kajgana Shop

На врв Bottom