Фан Клуб: Арсенал

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.298
Поени од реакции
7.025
Одлична утакмица,Ван Перси прво полувреме го отерав у 6 лепе,голот беше неверојатен...Исто едно големо браво за Шчезни,се докажаа моите тврдења уште минатото лето дека еден ден ќе стане голем голман :)

Член од
8 февруари 2007
Мислења
2.931
Поени од реакции
251
Арсенаал Арсенаал Арсенаал!
вие сте ми шампиони однапред <3 !

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.755
Поени од реакции
43.944
Честитки и од мене.. Добро пресвртче и за вас и за неутралците.. :)

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Честито победа,разликата е никаква за во реваншот но сепак гледано само за овој натпревар заслуживте.

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
ОУ ЈЕааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа:eek:lee::eek:lee::eek:lee::eek:jea::eek:jea::eek:jea::eek:jea:
Фул коментар утре , браво за сите, го оставија срцето на терен.....:cuc::cuc::cuc::cuc:

D

D_NazGUL

Гостин
АРСЕЕЕЕЕНННАААААААЛЛЛЛЛЛЛЛЛ. ДЕЧКИ НЕКА НИ Е ЧЕСТИТА НАЈГОЛЕМАТА ПОБЕДА ДО СЕГА ВО НИЗАТА КОЈА ТЕК ЌЕ ПРОДОЛЖИ!!!!!

Кошелни и Шчезни свака част. Вилшир одлична игра. Ван Перси не му идеше денес али топка го сака бре, наша среќа. Волкот - стандард, први 50мин НИКОЈ не го стига, уште малку и Пеп ќе почнеше да дели скутерчиња, а и не само тоа него и играта на детево му се подобруе. Насри со играта денес ме воодушеви и покрај повредата што ја имаше. Цеск некако ми се изгуби али добро сеа. Оној потегот со лобот на почетокот беше за All Star уште да беше гол - КРАЈ НА ПРОГРАМАТА.
Намерно на крај го оставив - АРШАВИН. (no comment)

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Зар никој не заплача бре?!
Јас сум единствениот што плачеше 5 мин? :vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom