Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Пушете КАТАЛОНЦИ!!!!!-Не ми замерувајте али,али,али,незнаааааааааам..........

TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ARSENAAAAAAAAAAAL!!!!!!!!!!!!!!

Im ja zedovme nevinosta!!!!!

Епа нека ни е честита победава ^^
Ова е она што ни беше потребно, Џеки е царот еј!!!
Тоа е иднината на Арсенал!
Најдобри на мечов: Кошенли и Робинчо !

Честито победа се надевам да ја поминете Барселона и таму у мај да се сретнеме на Вембли да направиме едно англиско финале:smir:

And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen....

Честито ПОБЕДА ГАНЕРИ!!!:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Моментите кога фанови на Барселона се бунат за судење :pos2:

"It's not easy being an Arsenal fan...but it's hard not to love this team."

Нека ни е честито победата на сите!!! Па и на Камп Ноу да ги посрамотиме каталонциве!!!

За првиот гол од ВП,татко ми гледаше долина на волците,и му велам:Заврти,1-1 е....Кога смена,стварно хахха.Нема врска то.....За голот на Аршавин се радвев како мало дете,така не се имам радувано на ниеден гол на Реал :kesa:......Накратко одличен Арсенал,зрел,и се надевам дека својата класа ќе ја покаже и на Кампот.Честитки.... :)

За првиот гол од ВП,татко ми гледаше долина на волците,и му велам:Заврти,1-1 е....Кога смена,стварно хахха.Нема врска то.....За голот на Аршавин се радвев како мало дете,така не се имам радувано на ниеден гол на Реал :kesa:......Накратко одличен Арсенал,зрел,и се надевам дека својата класа ќе ја покаже и на Кампот.Честитки.... :)
pa koga nemozis na tvojot real da se raduvas moras na drugite timovi :)

Ееее тек сега што ги чека играчите... будење во 01 по полноќ во хотел, скандирање до сабајле, полиција нема, изјави како сте селски клуб, и на крај се надевам најдоброто: прскалки со вода :pos:

Честитки! :)

Честито победа момци,ви кажав пред некој ден дека е убав 1 3.75 и фино и лепо си ја фатив. :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom