- Член од
- 21 ноември 2008
- Мислења
- 20
- Поени од реакции
- 1
повеќе среќа наредниот пат
Биди реален, Шчезни ја задржи топката, во него, а тоа се казнува со жолт, бидејќи ти е исто како да ја закачиш топката, после судиски свиреж кој намерно си го игнорирал..Прво за мечот... такво судење во живот немам видено мислам дека..
Посебно да се пожалам за вториот пенал, фаулиран беше нашиот играч поради тоа што со рацете беше противникот на вратот на нашиот , но доби тој пенал... тоа ни во втора македонска не го судат за пенал...
Диаби без топка, ван игра, бутка играч а сепак беше фрустиран од тоа што идиотон искочен од затвор му влезе пре опасно директно на глужд а само штом се врати од доста тешка и мачна повреда... и си заработи црвен.
Шчезни го буткаат кога ја зеде топката, 2ца играчи го турнаа ... Шчезни доби жолт а нивните си ја зедоа топката да си прослават...
Друго нема потреба мислам дека да се продолжува ... го гледавте мечот сите... ужас судење!
Скилачи... ах тој Скилачи! Што повеќе да кажам.
Сега се гледа таа дупка, па ако Венгер, паметен се направи и не купи дефанзивец, ни на позајмница дури не зема еден... Секогаш сум го поддржувал професорот но со оваа одлука ме разочара премногу, ако Џуру не се врати веќе од следен меч, може да се молиме само за да не примаме погодоци со нај лошиот тандем Скилачи- Кошенли.
Јес, ви ноуДали ви се верува или не Венгер го сака за свој наследник Драган Стојковиќ - Пикси !!!
http://soccernet.espn.go.com/news/story/_/id/876897/arsene-wenger-lines-up-dragan-stojkovic-as-arsenal-successor?cc=5739
Пикси е еден од најдобрите фудбалери од екс-ју просторите, а како тренер им ја донесе првата титула во историјата на Нагоја Громпус, а Пикси и Венгер многу добро се познаваат бидејќи Арсен му бил тренер додека Пикси играше во Англија, така да Венгер знае што зборува.Дали ви се верува или не Венгер го сака за свој наследник Драган Стојковиќ - Пикси !!!
http://soccernet.espn.go.com/news/story/_/id/876897/arsene-wenger-lines-up-dragan-stojkovic-as-arsenal-successor?cc=5739
Е арно ме потсети, тоа сакав да кажам.... Групацијата на таа кладилница е веројатно, за 10 000 благо кажано, поголема, од оваа на Рамковски... Читав за неа, читав и на еден форум, исто, и тоа коллку пари се прават во таа кладилница... Страшно, верувам дека токму таа кладилница го контролира целиот фубалски свет и оваа машинерија, и не би ме чудело толку, ако имало местенки во ова коло, во цела Европа...Рекапитулација:
1. Пишав некои работуи на форумов вчера во излив на бес зад кои стојам и денес (ова се однесува на делачот на магла).
2. Спасивме кожата бидејки и Манчестер и Челзи несреќно загубија и од целово фијаско уште и ние испаднавме у ќар.
3. Се додека на дресовите на одредени клубови и на нивните сметки се наоѓаат обложувалници од типот на B-WIN и компанија ќе се нервираме ние навивачите кои од срце си ги сакаме тимовите а други пари у џеб ќе си ставаат.
4. Сепак не се љутам на коментарите на мојата изјава бидејки СИТЕ имаат право на свое мислење и ги разбирам и на сите им посакувам на крај на сезона да се збереме некаде и уз пиво да си ги прославиме титулите и да се смееме на вчерашниот ден.
Така пријателе, а јас и ти ќе гледаме утакмица и после прво полувреме ќе бидеме убедени дека со таква ига Барса не ни може ама баш ништо, а потоа у второ полувреме ќе ни се сруши светот и ќе сфатиме дека ништо, ама баш ништо не е така како што изгледа на прв поглед, додека некои други ќе си пцујат по судии и по повредени играчи убедени дека тоа е причината поради која се случило тоа што се случило.Е арно ме потсети, тоа сакав да кажам.... Групацијата на таа кладилница е веројатно, за 10 000 благо кажано, поголема, од оваа на Рамковски... Читав за неа, читав и на еден форум, исто, и тоа коллку пари се прават во таа кладилница... Страшно, верувам дека токму таа кладилница го контролира целиот фубалски свет и оваа машинерија, и не би ме чудело толку, ако имало местенки во ова коло, во цела Европа...
Па добро, затоа го спомнав прво Стартот на глужд! За тоа што се суди а? Може за тоа и црвен да се даде поради опасноста и оштрината, но тој не, не доби ни жолт!Биди реален, Шчезни ја задржи топката, во него, а тоа се казнува со жолт, бидејќи ти е исто како да ја закачиш топката, после судиски свиреж кој намерно си го игнорирал..
Венгер изјави дека има 22-23 фудбалери на кој им верува 100% и сите тие можат да играат на највисоко ниво.. Посла таа изјава не ни очекував дека ќе се деси нешто во последните 2-3 дена од преодниот рок
--- надополнето ---
Јес, ви ноу
Ооооооооо, добар ден како сте Makedonec_7, па нели немаше местење вчера или можеби некој друг пишуваше од твојот профил?Е арно ме потсети, тоа сакав да кажам.... Групацијата на таа кладилница е веројатно, за 10 000 благо кажано, поголема, од оваа на Рамковски... Читав за неа, читав и на еден форум, исто, и тоа коллку пари се прават во таа кладилница... Страшно, верувам дека токму таа кладилница го контролира целиот фубалски свет и оваа машинерија, и не би ме чудело толку, ако имало местенки во ова коло, во цела Европа...