Sura
Gooner 4 Life
- Член од
- 6 мај 2010
- Мислења
- 3.422
- Поени од реакции
- 1.923
Па да мислам дека е сигурно, прочитав негде, пишуваше нешто и дека Евра не го земал ....:kesa:Сигурно?
Па да мислам дека е сигурно, прочитав негде, пишуваше нешто и дека Евра не го земал ....:kesa:Сигурно?
Someone ? pls x)Пс.. како се одговара на прашањата што ги поставуваaт .. нов сум на твитер :$ ..
Наједноставно-притискаш reply и пишуваш )Someone ? pls x)
Се надевам ние ке го земемеhttp://younggunsblog.co.uk/2011/02/arsenal-continue-scouting-sakho/
Што велите за ова?
По сите шпекулации, искочи и тренерот на ПСЖ со официјална изјава дека немаат кеш за да го зачуваат, така да момчето со огромен талент и потенцијал ќе може да си продолжи кариера во поголем клуб...( на др сајт има дел од изјавата..)
Па така да... со оглед дека е од Франција, да!
Мислам дека ова ќе биде сепак новото наше засилување. :]
Не е Австрија ?)Поправка - Прв професионален гол против Лил, прва утакмица за репрезентација против Украина, прва утакмица за Арсенал Против ВБА и прва професионална утакмица против Сошо (Монпеље)
Знам затоа што проверив они кога одговориле, а знам и дека он уште ги немаше поставено третото и четвртото прашање јас ги одговорив првото и второто. А и кога ги постави третото и четвртото за неполна минута ги одговорив паккако знаеш дека пред сите тие ги одговори?
најбрзите јас како што приметив беа 2 минути од кога го постави последното прашање а најспориот од добитниците беше 5 мин
Епа штом е така,кажи му на Насри,како шо му направија на Лоџикс,али он пак си грабна.Знам затоа што проверив они кога одговориле, а знам и дека он уште ги немаше поставено третото и четвртото прашање јас ги одговорив првото и второто. А и кога ги постави третото и четвртото за неполна минута ги одговорив пак
Џабе, малиот не се замара.Епа штом е така,кажи му на Насри,како шо му направија на Лоџикс,али он пак си грабна.
Бтв:Лоџикс,до кај е стигнат дресот?Минхен?? :pos2:
Подобар? И тој ќе дели дресови па подобар е или? Хахаха.Џабе, малиот не се замара.
Аршавин е подобар од Насри!!