- Член од
- 18 јули 2009
- Мислења
- 6.766
- Поени од реакции
- 6.556
Епа Насри и Волкот не се ставаат во 83 минута,Венгер врска си нема!
И Сега озбилно Венгер е виновен што пенал чист не ни е досуден што иста таква реакција кога Цеск направи доби пенал противникот а?ПАК КРСТЕТЕ СЕ ВО Венгер! ЕБАТЕ ШУПАКОТ!
Не е изгубена титулава, барем не сезонава пошто сите се катастрофа и тоа ни дава шанса, меќутоа сега шанса имаат и уште 4 други тимови и ќе биде неизвесно до крај.е вака се губат титули...
НЕ МЕ ВЛЕЧИ ЗА К.Р БЕ ОВЧАР!aj be ti ne go drvi, ebate shupakot ebate
neznaete vishe shto zborite, se iznazborevte kao tri utakmici da ste gledale
Ако не примевме гол, немаше да те изитира? Нели ?Да не се лажеме дека Фабиански е крив за голот, одбраната ни е катастрофааааа.....Ах Верма враќај се веќе переку таквото со овие двајцава.....
Втора работа, судијава или на некои дроги беше или тешки тегли му требаат да види дека како прво пеналот што им го досуди беше надвор од шеснаесетник, а за играта со рака на тој шупакот од жив ѕид не ми се збори, мислам почист пенал здравје.....
Ебуе не е лош, али не му е позицијата, ништо не се изигра по таа страна....Колку и да греши Клиши пак има повеќе корис од него на левата страна.....
Аршавин бе ќе може ли чоеков, еден добар потег али затоа другото срање, го нема никаде, губи топки, трча ко буљаш, чиста шанса промашува, затоа за резерва ќе го биде.....
И на крај и Венгер ме изиритира со доцните измени, требаше Бентнер да го извади и Арша.....
Таман малце се смирив кога лапнаа црвен (бај д веј Вилшир како го испровоцира алал вера), ни жбрцаа тапа голче......
Ајде да ја испратиме годинава со оваа утакмица и да ни тргне наредната година со победа....
Поздрав до сите Ганери