Фан Клуб: Арсенал

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Се избедира ! хахаха Он го намени тоа за мене демек да ми праат блеф као да не сум го глеал мечот па незнам дека Ебуе не играше и дремеше таму со цвикерчиња и бела јакница ! Цццц овој лечи комплекси на мене бе ! Вармастер се сложувам со тебе скоро во се што пиша само за Чамак не ! ТОј удар беше братче по средина на гол директ у Шварцер така да ништо страшно ! И тоа што се враќал до средина е плус али не е работа во неговата позиција ! Исто као да работиш директор а да чистиш фирмата ! Али нема везе незнае со нога се губи се врти назад па пробува нешто од одвртување !

Член од
27 ноември 2008
Мислења
402
Поени од реакции
88
53Szczesny53: i am so gay and@Jack_wilshere is the best footballer at arsenal 7:24 PM Dec 3rd via Twitter for iPad

53Szczesny53: I need to think about punishment for @jack_wilshere for tweeting on my account. Any ideas? :) about 23 hours ago via Twitter for iPad

53Szczesny53: Btw I am not gay and Jack Wilshere is definetely not the best footballer at Arsenal :) about 23 hours ago via Twitter for iPad

53Szczesny53: im still gay about 21 hours ago via Twitter for iPad
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Коментаторот: here is Nasry again, beautifully done, magnificent, what a fantastic goal!

Звер!!!

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.319
Поени од реакции
2.846
Се избедира ! хахаха Он го намени тоа за мене демек да ми праат блеф као да не сум го глеал мечот па незнам дека Ебуе не играше и дремеше таму со цвикерчиња и бела јакница ! Цццц овој лечи комплекси на мене бе ! Вармастер се сложувам со тебе скоро во се што пиша само за Чамак не ! ТОј удар беше братче по средина на гол директ у Шварцер така да ништо страшно ! И тоа што се враќал до средина е плус али не е работа во неговата позиција ! Исто као да работиш директор а да чистиш фирмата ! Али нема везе незнае со нога се губи се врти назад па пробува нешто од одвртување !
Види се сложувам дека Шамак не е сјајен со нога и дека треба многу да работи на тоа, а и самиот кажа за тоа. Но сепак многу вреди во тимот. Знам ти сакаш некоја ѕвезда да е во нападот но Шамак има придонесено многу. Ударот негов со глава беше многу тежок да беше некој друг немаше ни да се обиде, а и беше доста оштар само штета што отиде право во Шварцер. А тоа што се враќа назад да помага можеби за тебе е глупост но тоа е многу корисно за тимот и споредбата малку ти нема врска со директорот. Секој успешен директор е близок со работниците и фирмата оди напред. Може и таква споредба да дадеш.

Сепак колку и да го критикувате и да е трапав и смотан во нозете сепак има придонесено најмногу за тимот после Насри можеби и Аршавин, Шамак и Насри се доста добро уиграно и добитно трио. До сега се покажа ефикасно без разлика кој колку гола дал.

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.319
Поени од реакции
2.846
Сега во одбраната немаме резерва. За недај боже ќе треба пак со Сонг да комбинираме

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Види се сложувам дека Шамак не е сјајен со нога и дека треба многу да работи на тоа, а и самиот кажа за тоа. Но сепак многу вреди во тимот. Знам ти сакаш некоја ѕвезда да е во нападот но Шамак има придонесено многу. Ударот негов со глава беше многу тежок да беше некој друг немаше ни да се обиде, а и беше доста оштар само штета што отиде право во Шварцер. А тоа што се враќа назад да помага можеби за тебе е глупост но тоа е многу корисно за тимот и споредбата малку ти нема врска со директорот. Секој успешен директор е близок со работниците и фирмата оди напред. Може и таква споредба да дадеш.

Сепак колку и да го критикувате и да е трапав и смотан во нозете сепак има придонесено најмногу за тимот после Насри можеби и Аршавин, Шамак и Насри се доста добро уиграно и добитно трио. До сега се покажа ефикасно без разлика кој колку гола дал.
Се трудиш да му објасниш ? Џабе е.... Чамак не знај и е дрво... А не знам кој е најкорисен играч до сега !? Аршавин можи

--- надополнето ---

Првиот линк... Не вервам дека Вермален ке се врати во полна форма, пред 20 јануари... Значи месец, месец и половина...

Втор линк... Се плашам да играме со Џуру назад.... Можи ќе добива дуели со глава, али тешко против ниски и брзи играчи, а такви ги има еден тон, наредната недела на Олд Трафорд... Исто се плашам и од Клиши, бидејќи Нани ја игра најдобрата сезона во Јунајтед... Па, повторно одбраната ни е кршлива... Секако дека Лорен и подобар од Џуру.... Но, немаме избор... Моментално останавме со резервите во одбраната, што е доста важно...

Е и да, не знам дали сте знаеле но во декември немаме пораз веќе 3 години наназад... Така да, ако некој месец е наш, дефинитивно овој е тој... Но, затоа пак март е нашиот најлош....

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Лорен подобар од Џуру ?
Ај не се заебави,Џуру сезонава ни е најдобар дефанзивец.
гол.ком одамна престанав да ги читам.Нема врска тоа со Вермален,Венгер имаше изјава за него на официјална,не спомна ништо во врска со негово враќање,ниту пак вчера спомна дека Лорен ќе биде аут 3 недели.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.851
Поени од реакции
10.225
Нааидов на еден факт пред малку што ме зачуде, мислев дека е грешка. Арсенал во претходните 17 сезони дури 14 пати играл полуфинале во Карлинг Куп!!!

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Лорен подобар од Џуру ?
Ај не се заебави,Џуру сезонава ни е најдобар дефанзивец.
гол.ком одамна престанав да ги читам.Нема врска тоа со Вермален,Венгер имаше изјава за него на официјална,не спомна ништо во врска со негово враќање,ниту пак вчера спомна дека Лорен ќе биде аут 3 недели.
Не знам, али некако Џуру не ми влева доверба... Сендерос, Сиган, и само се плашам да не заврши како нив... Има талент, не велам не, но од лани и преклани не можам да кажам дека е добар.... Оваа сезона го гледав неколку пати, но оставам на наредните 3-4 мечеви да видиме и заедно да заклучиме дали е достојна замена за Лорен/Томас... Имам верба во него, но се надевам дека нема да ја злоупотреби.... Лорен направи неколку киксови, но имаше и блескави партии... Сите тие киксови, беа некако, не знам, неопределни, сите тие стартови, црвени, голови, но убеден сум дека од Лорен можеме да се потпреме сега и во иднина.... И не знам дали ке дочекаме Вермален и Косиелни да ги видиме заедно

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.851
Поени од реакции
10.225
by the way, што не го позајмиме Анри зимава до пролет секако имаат пауза во САД, како Бекам во Милан. Секако ова ми е СОН, ама ако се деси ќе трчам гол на плоштад!:vozbud:

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Не знам, али некако Џуру не ми влева доверба... Сендерос, Сиган, и само се плашам да не заврши како нив... Има талент, не велам не, но од лани и преклани не можам да кажам дека е добар.... Оваа сезона го гледав неколку пати, но оставам на наредните 3-4 мечеви да видиме и заедно да заклучиме дали е достојна замена за Лорен/Томас... Имам верба во него, но се надевам дека нема да ја злоупотреби.... Лорен направи неколку киксови, но имаше и блескави партии... Сите тие киксови, беа некако, не знам, неопределни, сите тие стартови, црвени, голови, но убеден сум дека од Лорен можеме да се потпреме сега и во иднина.... И не знам дали ке дочекаме Вермален и Косиелни да ги видиме заедно
Лани ? Лани не играше цела сезона. :))
Сезонава освен првите 2 натпревари,беше малце несигурен,но оправдано,немаше играно цела година.
Повеќе Лорен личи сезонава на Сендерос,него ли Џуру.И тој имаше блескави моменти,но и катастрофални грешки.
Плус Венгер го ротира Џуру,за да не “прегори“ ,после година време неиграње фудбал,не е лесно да играш по 3 утакмици во неделата.Во вториот дел очекувам уште повеќе да напредне во својата игра.Лани кога го продадовме Туре,Венгер му рекол на Џуру дека тој ќе игра во прв тим,а Вермален требаше да биде замена,но нели се повреди,па Вермален покажа што знае и умее :))
Лорен учи брзо,но треба да оди малце да се набилда,некако уште нестабилен ми изгледа,има супер талент и може да стане еден од најдобрите.
Слични се со Вермален,така да не верувам дека нивното партнерство би било успешно.
Од тоа шо го гледав сезоната сакам да ги видам Џуру-Вермален како прв избор,но сепак мислам дека Венгер ќе оди со Скилачи поради искуството.

Gunner_L

Lord , Lord Bendtner
Член од
7 април 2009
Мислења
922
Поени од реакции
500
Џуру изигра супер..
Единствено добар беше во воздушните дуели , доста слабо се снаога во простор .. имаше доста грешки , и 1 на 1 имаа шанса кога Фабијански одбрани , тоа беше грешка на Џуру .. треба уште многу за да биде добар

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Единствено добар беше во воздушните дуели , доста слабо се снаога во простор .. имаше доста грешки , и 1 на 1 имаа шанса кога Фабијански одбрани , тоа беше грешка на Џуру .. треба уште многу за да биде добар
Како тоа грешка на Џуру,зошто не на Скилачи ?Кривицата беше на целата одбрана,плус,Сања мислам беше тој што не беше доволно напред за да биде офсајд.
Далеку од совршен е,но вчера беше далеку подобар од Скилачи.

Kajgana Shop

На врв Bottom