Апел за јавни типови на Кајгана тип игра. Гласајте!

Дали сакате типовите да бидат јавни на тип играта?

• Вкупно гласачи
    108
  • Гласањето е завршено на .

Фан на Интер

Rasturac na ZABAVI
Член од
26 јануари 2010
Мислења
612
Поени од реакции
22
Веб-сајт
www.fcinter.com.mk
Јас како лјубител на спортот и редовен посетител на Тип Игра, би ги замолил од Кајгана ако се во можност да направат ние тиувачите меќусебно да можеме да гледаме кој што типувал, инаку рангирањето би било бесцелно.

Имено ако некој од нас е добар типувач и се наоѓа на прво место од Тип табелата јас би сакал да можам да видам што тој типувал, па да научам нешто од него и тој од мене се разбира, т.е да си ги поделиме типовите.

Ако може и ако ова добие подршка од другите Членови на Форумов би сакал Кајгана да размисли малку за оваа опција

Океј, ќе отворам анкета. Ако има повеќе од 100 гласови за типовите да бидат јавни, тогаш ќе ги направиме.
Значи играта си останува иста сега за сега, а ќе остане иста дури и доколку типовите бидат јавни.

Само, корист ќе имаат типувачите во обложувалниците, затоа што може да добијат „совет“ од некој од најдобрите.

Уште еднаш, ако за две недели има повеќе од 100 гласови за да бидат јавни типовите - ќе ги направиме јавни.

Океј, ќе отворам анкета. Ако има повеќе од 100 гласови за типовите да бидат јавни, тогаш ќе ги направиме.
Значи играта си останува иста сега за сега, а ќе остане иста дури и доколку типовите бидат јавни.

Само, корист ќе имаат типувачите во обложувалниците, затоа што може да добијат „совет“ од некој од најдобрите.

Уште еднаш, ако за две недели има повеќе од 100 гласови за да бидат јавни типовите - ќе ги направиме јавни.

Се надевам дека анкетата ќе биде позитивна и Благодарам

Интересна идеја.Јас сум за. :smir:

Точно,bи било убо да видиме како размислувале и останатите :)

Aбе за таа потреба има тема за типување. Не знам која функција би била и на Кајгана Тип Играта ако типувањата се јавни, на крај на краиштата ова сите го правие од забава, не е некоја голема работа ако си прв или ако си последен.
Така да, мене ми е океј ако е вака ко што е.

Еден предлог, да има опција,кој сака да си ги направи јавни типувањата ?
Мислам дека е најдобро решение,ако може да се реализира.:pipi:

Ја мислим дека нема потреба. Лично мене и у кладилница и било какво типување, не ме засега мислењето на другите. И избегавам да гледам типови на други или да ги слушам.

Само без потреба плус работа за админите. Гласав против !

Па имаме ТИП НА ДЕНОТ ако сака некој кладилница нека зима од таму утакмици.Не верувам дека ако на кајгана тип игра ни се јавни типовите ке помогне некој да фати спортска..

Протиф бидејќи како што споменаа некои има тема за типување. Ова е лична игра која не е од профит. И кога се игра така без профит не се исти типувањата (знам по мене), на нет (бесплатно) играм со поголем "ризик" и посмело каде што можеби не би ги уплатил во кладилница. Стварно незнам која е целта демек да видам па за да уплатам знаејќи дека до пред почетокот може да и да се премислиш и да го смениш типот. Така да може и да те заебе, а ако сакаш да видиш после колото колку и на што добил бодови нема ефект, поточно помина времето за тип.

Протиф бидејќи како што споменаа некои има тема за типување. Ова е лична игра која не е од профит. И кога се игра така без профит не се исти типувањата (знам по мене), на нет (бесплатно) играм со поголем "ризик" и посмело каде што можеби не би ги уплатил во кладилница. Стварно незнам која е целта демек да видам па за да уплатам знаејќи дека до пред почетокот може да и да се премислиш и да го смениш типот. Така да може и да те заебе, а ако сакаш да видиш после колото колку и на што добил бодови нема ефект, поточно помина времето за тип.
токму така..

Мислам дека темата е на место т.е супер идеа ,и мене ме интересира кој што фанал и кој што типувал .Го подржува оваа и се надевам дека ке успее или успееме .
п.с како најдобар во оваа игра до сега т.е за 0,01 бод ми бега првиот,сум 9 затоа што имам 18 наторевари помалку и нормално дека не ме срам да ми ги гледаат типовите баш напротив .

--- надополнето ---

па не мора да значи дека некој одма оде да типува,туку целта е да видиме кој од нас деле,ја праве разликата .

--- надополнето ---

Па имаме ТИП НА ДЕНОТ ако сака некој кладилница нека зима од таму утакмици.Не верувам дека ако на кајгана тип игра ни се јавни типовите ке помогне некој да фати спортска..
колега ке помогне верувај .
п.с може да биде само некој против што не му дое ич .

--- надополнето ---

мора да признаам дека прашањето од ацид е поставено феноменално ,кога некој ке го прочита и кога ке се спомне зијан за кладилници одма ке гласа за нормално кој сака да му дава само пари а да не зима .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom