Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе дојт Охрид за Водици да се капит, имат да го удам во езероно :pos2:
па во нивно време се избриша името на државата,јазикот,идентитетот............бидејќи ќе биде повременоНе не, туку си признаа дека уште од нивно време не го користат.
http://kajgana.com/makedonija/sdsm-terminot-„makedonski“-ne-se-spomenuva-veke-chetiri-godini-nanazad
..кога беа СДСМ на власт. ЕЈ!
Гремлинот излезе и рече. Да види човек да не верува како сељачки може да се направи паралела меѓу овој проблем и проектите на владата. Ни грам сомнеж нема дека би изреагирале нешто до ЕУ за таквото понашање нивно. Скраја да е.
доволно е да извадите парола......Македонија,Македонски,Македонци или United Ireland-IRA...........па да видиме следен пат дали ќе се извинува и ќе грешиЌе дојт Охрид за Водици да се капит, имат да го удам во езероно :pos2:
Референдум за изјаснување на Македонските државјани дали во општо сакаат во ЕУ. Уставно и демекратско право на секој граѓанин.Нека се преговара за името,но да видиме дали ние ја сакаме Европската Унија. Под претпоставка мнозинството на гласачи да биде против членство Македонија ќе биде во предност во преговорите .
Епа ондак дај да не ни преговараме за името, штом ни е и онака засекогаш дефинирано, според вашата логика...И Киро пред 20 години рече дека е `времено`![]()
Епа ондак дај да не ни преговараме за името, штом ни е и онака засекогаш дефинирано, според вашата логика...
Аха. Зш насловот на темата е спротивен со тоа што чичко Фуере рече?
„Овој извештај никогаш не го користи и никогаш нема да ја користи кратенката што ја споменавте.“ (јазикот на државата БЈРМ)
И боље да не преговараме. Зошто малакас никад нема да прифатат само замена на ФИРОМ со друго име во ООН. Сакаат ерго омнес , јазик ,народ, историја се ново.
Браќа не се залажувајте во ЕУ и НАТО како Македонци нема никад да влеземе. Како Северозападни Макаронци со Татарско Потекло Што зборат Мандарински и живеаат во СеверноВардарска Македонија можеби.
Не кратенката е Македонски а доаѓа од Б. Ј. Р. МакедонијаАха. Зш насловот на темата е спротивен со тоа што чичко Фуере рече?
Затоа што сами не сме кадарни газот да си го избришеме.ваљда сега е јасно со кого имаме работа, и кај кого не треба да членуваме
... и не разбирам само зошто би морале со НЕКОГО да бидеме партнери.
Референдум ти е кога на избори гласаш за ВМРО, а ВМРО во својата изборна програма има вклучено влез во ЕУ (и НАТО) како стратешка цел.Референдум за изјаснување на Македонските државјани дали во општо сакаат во ЕУ. Уставно и демекратско право на секој граѓанин.Нека се преговара за името,но да видиме дали ние ја сакаме Европската Унија. Под претпоставка мнозинството на гласачи да биде против членство Македонија ќе биде во предност во преговорите .
Protesti braka moi , masovni protesti, za da ve vidi i cue i EU i cela Evropa i svet, deka ste Makedonci i jasno i glasno da im kazete na MAKEDONSKI jazik deka nivnata igra nema da ima "happy end"!