Само за местово не држат во неизвесност. Изгледа ќе ни кажат збирно место, па отаму групно ќе се упатиме кон тајната локацијаШтом гледам не се пријавија нешто повеќе од вчера, тогаш за мене - ИДАМ...и во име на Хич ИДЕ и Хич.
Столче ако треба кажувајте
Се плашиш да не те седнат до мене и Цитро од едната и од другата страна. Не за друго Бушаф е многу широк па не се исплати да се довикува преку него Туку ако доаѓа дој, можеби има некој свеж интересен вицДобро вечер,јас сум бори се Да ти грицкам никот.
Туку Бушав го обавести некој? Нека има едно столче плус ќе донесам засилување ))
Од збирното место ви врзуваат превез на очите и така само до тајната локација.Само за местово не држат во неизвесност. Изгледа ќе ни кажат збирно место, па отаму групно ќе се упатиме кон тајната локација
Цитро?Нека има едно столче плус ќе донесам засилување ))
Ацева дај не зафркавај кажи за кое време закажа аман вишеКај Ацева е зборот закон. Потврдено.
После 20.00 часот, во сабота, 13.11.2010 година. Инаф?Ацева дај не зафркавај кажи за кое време закажа аман више
Ова сериозно???Napomena:
deka se pusi unutra, a za da moze i posle subota da se pusi unutra, da ne sirime muabet naokolu posle zdruzbava olrajt
Кај Ацева е зборот закон. Потврдено.
Aceva, бргу, праќај ми ПП со точна локација, име на кафаната и време - па јас да ја препратам до останатите пријавениПосле 20.00 часот, во сабота, 13.11.2010 година. Инаф?