Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Каков зелник со праз правам....мх, мх.... ми иде да станам вечерва и да направам. За жал, купувам кори, ама ептен го погодувам на вкус, боја, форма....Кај ја видов темава...
сестро дур не засукаш ракавите не замесиш тесто,исукаш и истегнеш 5 кори па направиш витки ти не праиш зелник туку со готови кори баклава со праз праиш,и ги лажеш домашните дека јадат зелникКаков зелник со праз правам....мх, мх.... ми иде да станам вечерва и да направам. За жал, купувам кори, ама ептен го погодувам на вкус, боја, форма....Кај ја видов темава...
Лошто е што не знам да сукам, ама пак зелникот е убавсестро дур не засукаш ракавите не замасиш брашно,исукаш и истегнеш 5 кори па направиш витки ти не праиш зелник туку со готови кори баклава со праз праиш,и ги лажеш домашните дека јадат зелник
Иначе до останативе шо броеа овде сега чичо да ви каже зелник Е : ако има најмалце пет кори, средиштето е наполнето со кисела зелка, спањак или првенствено зеље,е тоа е ЗЕЛНИК другово се се негови вариации и копилиња,баници мазници итн итн
![]()
Е вака нешо изгледа зелникот