Па незнам како било пред година дена. Знам дека иде на Mozilla, и добар е. Онака личи на iTunes, а го користам зошто iTunes ми префрла песни во фолдерот т.е ми ги дуплира а имам многу песни. Инаку еве слика:Songbird? Што вика? Го немам ѕирнато повеќе од година дена. Има мрднато во развој? Личи на нешто?
Ако повеќе ти се допаѓа iTunes, овие два check box-a ќе ти завршат многу работаго користам зошто iTunes ми префрла песни во фолдерот т.е ми ги дуплира а имам многу песни
...
инаку подобар од iTunes не е.
... Епа ова прв пат го гледам. Фала многуАко повеќе ти се допаѓа iTunes, овие два check box-a ќе ти завршат многу работа
Брат де кажи ми како го внесуваш url-то или преку rss одиш и кај го пишуваш линко или сл.???...дај жити се објасни ми детално кој постапки ги правиш за да можеш да ги читаш на пример најглавните работи од time.mk да речеме...и обавезно ако има за hotmail да ми кажеш и тоа дали може да се додаде!:salut:Пошо неможам да го едитувам постот, ќе напраам дупли.
Ќе може позадинава? фала однапред
Брат има туторијалче за ова,мислам дека Junkie од форумов го има правено и поставено на друг форум,не сум сигурен,да не изгледа како да крадам туторијали,пиши му на профил ке ти го прати туторијалчето лесно е за местењеБрат де кажи ми како го внесуваш url-то или преку rss одиш и кај го пишуваш линко или сл.???...дај жити се објасни ми детално кој постапки ги правиш за да можеш да ги читаш на пример најглавните работи од time.mk да речеме...и обавезно ако има за hotmail да ми кажеш и тоа дали може да се додаде!:salut:
еј broo од каде ти е темава на седмицава ? Закон е :smir:Steam
Пошо неможам да го едитувам постот, ќе напраам дупли.