Скриншот

Steam.

wat
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.462
Поени од реакции
624
Пошо неможам да го едитувам постот, ќе напраам дупли.

Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.569
Поени од реакции
610

Вака изгледа кога го уклучувам компјутерот :) --- Празен desktop :D

Vnuce

http://abix.mk
Член од
20 март 2006
Мислења
2.602
Поени од реакции
223
Songbird? Што вика? Го немам ѕирнато повеќе од година дена. Има мрднато во развој? Личи на нешто?

Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.569
Поени од реакции
610
Songbird? Што вика? Го немам ѕирнато повеќе од година дена. Има мрднато во развој? Личи на нешто?
Па незнам како било пред година дена. Знам дека иде на Mozilla, и добар е. Онака личи на iTunes, а го користам зошто iTunes ми префрла песни во фолдерот т.е ми ги дуплира а имам многу песни. Инаку еве слика:

Мене ми е погодно, инаку подобар од iTunes не е.

Vnuce

http://abix.mk
Член од
20 март 2006
Мислења
2.602
Поени од реакции
223
го користам зошто iTunes ми префрла песни во фолдерот т.е ми ги дуплира а имам многу песни
...
инаку подобар од iTunes не е.
Ако повеќе ти се допаѓа iTunes, овие два check box-a ќе ти завршат многу работа ;)

Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.569
Поени од реакции
610
Ако повеќе ти се допаѓа iTunes, овие два check box-a ќе ти завршат многу работа ;)

... Епа ова прв пат го гледам. Фала многу :)
P.S не сум прочепкал, не сум прочитал.

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.813

Брат де кажи ми како го внесуваш url-то или преку rss одиш и кај го пишуваш линко или сл.???...дај жити се објасни ми детално кој постапки ги правиш за да можеш да ги читаш на пример најглавните работи од time.mk да речеме...и обавезно ако има за hotmail да ми кажеш и тоа дали може да се додаде!:salut:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Брат де кажи ми како го внесуваш url-то или преку rss одиш и кај го пишуваш линко или сл.???...дај жити се објасни ми детално кој постапки ги правиш за да можеш да ги читаш на пример најглавните работи од time.mk да речеме...и обавезно ако има за hotmail да ми кажеш и тоа дали може да се додаде!:salut:
Брат има туторијалче за ова,мислам дека Junkie од форумов го има правено и поставено на друг форум,не сум сигурен,да не изгледа како да крадам туторијали,пиши му на профил ке ти го прати туторијалчето лесно е за местење ;)

Член од
27 октомври 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
30
Steam
еј broo од каде ти е темава на седмицава ? Закон е :smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom