Милан - Јувентус ( 30.10.10 - 20:45 )

• Креатор на темата Креатор на темата Фил Ајви
  • Време на започнување Време на започнување

Вашиот тип за дербито!

• Вкупно гласачи
    115
Статус
Затворена за нови мислења.
Сисоко кој идиотски потег го направи на крајот, среќа беше офсајд.

Баш и тоа ја реков !

Со кој памет.

Честито победа на Јуве, иако незаслужена победа си е победа !

Дел Пиеро планира у пензија да иде му eбем тоа :)

Ете ја „лесната победа“ на Милан... Што мислевте, само со Ибрахимовиќ и Робињо у напад, и одма шампиони а?? Одбраната е нула.

Не биди лузер, признај пораз. Милан не прикажа никаква игра, Јувентус едноставно се подобри. Кваљарела го уби Антонини, едноставно одбраната и дефанзивниот ред од средината на Милан се смешни.

Сериозен си ??

Јувентус зависи од Красич :pos: Кај се овие што го викаа тоа .. нека се пријават тука :pos:

Греота си бе,иди во вц дркај цела ноќ Милан изгубил. А твојата интелегенција се гледа,во минус си отиден. :tv:

Дркање е за дркаџии како тебе.

Кретену еден дебилен, јас пишав мислење за текот на натпреварот, за мене Јувентус беше подобар противник. Ти ме цитираше и се избаци со тој дебилен пост (типичен за нискоинтелегентно суштество какво што си ти), понатака не планирам да навлегувам во дискусија со тебе, ради тоа што не сакам да се симнувам на твоето ниво, ниво на човек кој цел живот не излегол од својата нива.

@Марли: Сум.

Кажав дека ќе биде 1-2
Никој не веруваше :icon_lol:

Јас верував дека ќе е 2ка, па резултат... Џабе ви се тие 55% скоро горе, погледнете го резултатот :P

FORZA JUVE
Juve,storia di un grande amore!

Честито победа на Јувенташите иако според мене Милан беше подобар противник и немаше да биди незаслужено да беше 2-2 или па Милан да ги освоеше трите бода..а вака Јувентус си победи,Интер е пред Милан во табелата,Милан пак е пред Јувентус ..сите среќни весели:pos:....
П.С. зошто е Кваљарела толку црн?

Следната, Берлускони нека ги суспендира Буфон,Сторари и Манингер ,само така ке има шанси Милан....:smir:

Aман бе, 4 титуле по ред, и ЛШ освоите, и тројна круна.

4-0 лани тепавте. Зошто уште толку го мрзите Милан, мислим дека после све ова требало да престане више анусот да ве боли мајку му :)

Сериозно сеа, не заебавај. 2 пута центар пројде јуве, за разлика од Милан кој имаше 3-4 шанси многу добри !

Дркање е за дркаџии како тебе.

Кретену еден дебилен, јас пишав мислење за текот на натпреварот, за мене Јувентус беше подобар противник. Ти ме цитираше и се избаци со тој дебилен пост (типичен за нискоинтелегентно суштество какво што си ти), понатака не планирам да навлегувам во дискусија со тебе, ради тоа што не сакам да се симнувам на твоето ниво, ниво на човек кој цел живот не излегол од својата нива.

хахаха види си го ти нивото на интелегенција,"кретен дебилен"? Душичка,ако живееш на село во ред е,ваљда те боли што те ребраат дека си ја ораш нивата па ај сега ќе зборам по форуми,ти си од нива ти ти хахахахах ГРЕВЧЕ за твоја жал не сум од нива,а твоето ниво на интелегенција е како да доаѓаш од некое афричко заостанато племе,не чекај грешам тие се попаметни. хахах :tv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom