Vip 3G Internet

• Креатор на темата Креатор на темата Apple
  • Време на започнување Време на започнување

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.116
Поени од реакции
1.401
Локација
Скопје
4653

Користете ги предностите на брзиот и сигурен 3G Интернет, кој Ви го овозможува партнерството на Vip и Vodafone. Поврзете се на Интернет кога и да посакате, од каде и да посакате. Пребарувајте по омилените содржини на Интернет, примајте и испраќајте e-mail пораки, па дури и читајте и пишувајте SMS пораки од Вашиот компјутер или лап-топ.

Сè што Ви е потребно се 3G SIM картичката од Vip и USB стик од Vodafone, кој едноставно се приклучува во Вашиот лап-топ или компјутер. Во истиот момент, Вие користите брз Интернет со одлични брзини за download и upload.

Изберете од пакетите Vip 3G Surf 300MB или Vip 3G Surf 2GB со вклучен бесплатен месечен Интернет-сообраќај и препуштете му се на слободното и неограничено сурфање.

Едноставно, со Vip 3G сурфањето претставува задоволство!

Изберете го Вашиот 3G тарифен модел:
Тарифа Месечна
претплата
(ден.) Бесплатен
Интернет
сообраќај Цена на USB стик со договор на 24 месеци
(ден.)
Vip 3G Surf 300 MB 250 300 MB 1.999
Vip 3G Surf 2 GB 450 2 GB
0

Тарифирањето е на 10KB. По искористување на вклучениот сообраќај во пакетот, тарифирањето е 3,2 ден/MB кај пакетот Vip 3G Surf 300 MB, односно 2,1 ден/MB кај Vip 3G Surf 2GB.

Едноставна инсталација

Користењето на Vodafone USB стикот е многу едноставно. Инсталацијата се состои од три чекори:
1. Отворете го со лизгање капачето на USB стикот
4650

2. Внесете ја 3G SIM картичката во соодветното лежиште
4651

3. Вклучете го USB стикот во Вашиот лап-топ или десктоп-компјутер
4652

http://www.vip.mk/cm/offer/postpaid/internet/vip-3g-surf/index.php

zosto pustile reklama za 3G koga nemaat ??? ili ????

Како што ми кажаа сега за сега има на неколку места во Скопје.Рекоа дека се работи да се прошири покривањето на 3Г мрежа по цело Скопје и другите градови.

Како што ми кажаа сега за сега има на неколку места во Скопје.Рекоа дека се работи да се прошири покривањето на 3Г мрежа по цело Скопје и другите градови.

ова изгледа ќе потрае (исто како со оптиката) или се лажам?

се рекламираат а го има само во Скопје (на неколку места) ЛОЛ ЛОЛ ЛОЛ и ЛОЛ

туку не дека јас ќе користам 3Г и + со такви смешни трансвери

Се шлепаат на таа од Т Моб како виртуелен 3Г

Се шлепаат на таа од Т Моб како виртуелен 3Г

Точно ја користат придобивката од договорот за национален роаминг со т-мобиле и сега ке ја користат нивната инфраструктура, затоа и цените им се малку поголеми од т-мобиле.
Нивна 3Г мрежа немаат пошто немаат ни лиценца за тоа, они ке чекале да купат 4Г лиценца :pos:

Во право се, и така видео кол услугата не е нешо популарна, сеа за интернетот....

Da ne znae nekoj kolku kosta da si uklucen na fb od mobilen (VIP) cel den kolku bi potrosil

Da ne znae nekoj kolku kosta da si uklucen na fb od mobilen (VIP) cel den kolku bi potrosil
абе јаз знам за без пари. потребни работи вип припејд сим, мобилен со 3Г и едге(гпрс) и моот трик ама мојот трик ке го кажам по еден услов: да ми дадете нешто за возврат.
--- надополнето: Oct 6, 2011 8:01 PM ---
сега ќе мисите дека ве лажам или слично, ама не- ке направам видео од мојот мобилен како користам бесплатен интернет.

абе јаз знам за без пари. потребни работи вип припејд сим, мобилен со 3Г и едге(гпрс) и моот трик ама мојот трик ке го кажам по еден услов: да ми дадете нешто за возврат.
сега ќе мисите дека ве лажам или слично, ама не- ке направам видео од мојот мобилен како користам бесплатен интернет.

Не сме од вчера ;)

Одмори од форумот малку. Ни го направи тапан со ова.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom