Големиот брат - нова сезона

Статус
Затворена за нови мислења.

karlovic

имам срце ама имам и фрижидер
Член од
5 ноември 2010
Мислења
616
Поени од реакции
161
Гарант тука имало удел педерското лоби на телевизија Сител да пуштат буљаш во куќата на големиот брат

P

PewDiePie

Гостин
Максимално ме разочарува до сега нашиов,се труди или мисли дека зборува сбрски,кај фејлува правејќи го истото па уште и не(се) срами пред 5 држави.

Тони Зен еден и единствен.

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Максимално ме разочарува до сега нашиов,се труди или мисли дека зборува сбрски,кај фејлува правејќи го истото па уште и не(се) срами пред 5 држави.

Тони Зен еден и единствен.
Потпишувам !

Барем не се обидуваше да збори српски,и да се бламира,си го тераше својот филм и затоа до финале стигна.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.994
Поени од реакции
16.438
Во Македонија повеќе ќе има вклучувања во живо отколку во Србија, Србите донеле некој си закон, па не е дозволено да оди live по скоро цел ден..
Во живо ќе се вклучуваме секој ден во 10.30, 14, и околу полнок и на Сител 3 во 11.30, 16.15 и 18.15.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Што наредните 106 дена ќе се случува во куќата на Големиот брат ќе можете да гледате само на Сител.

Во живо ќе се вклучуваме секој ден во 10.30, 14, и околу полнок и на Сител 2 во 11.30, 16.15 и 18.15.

Најинтересните моменти ќе може да ги видите во пресекот на денот секој ден во 22.30, а само во понеделник пресекот започнува во 20 часот.

Член од
18 април 2010
Мислења
2.656
Поени од реакции
3.570
Во Македонија повеќе ќе има вклучувања во живо отколку во Србија, Србите донеле некој си закон, па не е дозволено да оди live по скоро цел ден..
Има донесен закон само за одложено емитување во живо,а за тоа ти што го кажа, нема.

--- надополнето ---

Што наредните 106 дена ќе се случува во куќата на Големиот брат ќе можете да гледате само на Сител.

Во живо ќе се вклучуваме секој ден во 10.30, 14, и околу полнок и на Сител 2 во 11.30, 16.15 и 18.15.

Најинтересните моменти ќе може да ги видите во пресекот на денот секој ден во 22.30, а само во понеделник пресекот започнува во 20 часот.
Има само два одговора зошто само во понеделник е во 20:00.
Или мислат дека ќе го победат Идол, а нема.
Или се плашат дека заради Лисјата, кои во понеделник започнуваат околу 22:30 ќе имаат мала гледаност.

Член од
24 јануари 2011
Мислења
523
Поени од реакции
148
^Хахаха...Потполно се сложувам со тебе:pos2:
Мора да е тоа причината
А во другите денови во 22.30,пази да не ќе биде погледано од "Долина на Волците"

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Крш...џуџиња,педери,лезбејки,курви,милфици,сељаци. Не фала. Нека му е со среќа на нашиот и нека кресне нешто и така нема да има шанса да стигне далеку.

Член од
23 август 2010
Мислења
163
Поени од реакции
55
Ова шоуво повеќе како VIP изгледа. Сите се однесуваат како звезди. Сега засега е добро, впрочем секое шоу вака почнува а после распукуваат. Мене фаворит ми е девојката во отпадот, мислам Драгана се вика. Многу е убава, ептен. Тенка снага, висока, витка, златна коса, зелени очи... За мерак е. Најнеподнослива уште од сега ми е таа постарата госпоѓа со големите гради не знам како се вика ама се мисли газдарица таму, заедно со малечката Ема, уста не затвара.

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
дај нека си оди оваа ема у курац

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom