Најдобар менаџер за 2010 година

Кој според вас е е најдобар тренер за 2010 година?

• Вкупно гласачи
    146
1.Мурињо
Нормално,освои се со Интер,после толку време му донесе титула во ЛШ.Ги тепа првакот на Шпанија и првакот на Англија и заслужено си се круниса.
2.Анчелоти
Со оглед на тоа дека му беше прва дебитантска сезона во англискиот фудбал и во Челзи,остави силен впечаток.
Освои Премиер Лига во ептен јака конкуренција,го освои и најценетиот англиски куп,ФА.
Имаше лошо издание во ЛШ,но изгуби од најдобриот.

Може образложение зашто Јоаким Лев на второ место?

а шо ти да не работиш за јуроспорт за да ти образложувам:)..според мене анџелоти не ме бендисува како тренер и никогаш не ми се допаѓал неговиот стил како го раководи тимот без разлика што има толку освоено според мене тоа е повеќе од играчкиот кадар..ама сепак ме мрзи да ти пишам реферати зошто имам такво мислење за дебелиот ..сепак тоа е мое мислење..а јоаким онака за шмек го напишав и тоа што добро го искомбинира тимот за СП во Африка и е голем мотиватор и има харизма чоекот па затоа ме бендисва неговиот стил!

toj prv pochna objasni zoshto FERGUSON! i jas rekov Mourinho i FERGUSON!

Многу добро објаснување.
Прочитај убаво што ти кажа Џену. Ако пак не разбираш во што е твојата грешка, прочитај го пак насловот на темата.

А да прашам, зошто Јонуз не сте го ставиле у анкетава !? :pos:

Се мислев да го ставам, ама се плашев дека во тој случај нема да е интересно. Сите ќе гласаат за него. :)

Се мислев да го ставам, ама се плашев дека во тој случај нема да е интересно. Сите ќе гласаат за него. :)

Испод ниво му е да го споредуваме со почетнициве :pos2:

Не знам зошто воопшто се дискутира по ова прашање кога одговорот е јасен - Мурињо The Special One.
Го направи со Интер за некои невозможното освои ЛШ, тројна круна, сега го прероди Реал, едноставно е најдобар.

Хоџсон :toe:

Сепак стигна финале на Лига на Европа со еден фулам

Нели? А сепак него го нема, иако го има Венгер, кој не стигна никаде лани со еден арсенал, кој е поквалитетен од еден фулам 2010.

1.Мурињо
2.Анчелоти
Најмногу постигнаа,и одлично ги водеа своите тимови..
другиве слабо некако..А да и Јонуз заслужува да е во анкетата :)

1. Мурињо (нема потреба од објаснување)
2. вГаал (двојна круна и финале ЛШ во првата негова сезона со Баерн)
3. Анчелоти (двојна круна)
.
.
.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom