Најдобар менаџер за 2010 година

Кој според вас е е најдобар тренер за 2010 година?

• Вкупно гласачи
    146
мурињо беше најдобар минатата сезона во сите аспекти, не промаши ниеден трансфер, освои тројна круна за првпат во историјата на италјанското првенство,ги покажа неговите тактички способности во големите дуели со барса,челзи,милан,баерн и рома(финалето)
нема конуренција годинава за него едноставно.

a Quaresma dur i zlatna "Kanta" dobi mislam..

Арсен Венгер.
Не оти навивам за Арсенал, туку ој да те видам јас тебе од нула да почнеш и да градиш тим кој секогаш останал на врвот на табелата. А не оние тренери на кои и дадат готов состав и они ништо не мора да прават.
А и плус и така си е избран Арсен за најдобар тренер во последните 10 години.

Арсен Венгер.
Не оти навивам за Арсенал, туку ој да те видам јас тебе од нула да почнеш и да градиш тим кој секогаш останал на врвот на табелата. А не оние тренери на кои и дадат готов состав и они ништо не мора да прават.
А и плус и така си е избран Арсен за најдобар тренер во последните 10 години.
Темава е за 2010 година...

Мурињо ќе биде избран 99,9%. Освои тројна круна.

How does it feel to be behind us? :icon_lol:

:/

Ти му викаш колку после последната титула тој ти вика како се осеќате позади нас со натпревар помалку :(

Не ми беше тоа поентата да се потсмевам како што ме сфати, како што гледаш во избориве преовладува кој освоил најмногу годинава. А што освои Венгер со Арсенал лани? Ако е за тоа Фергусон беше втор во лига(за бод ќе освоеше титула) со освоен Карлинг Куп и сезоната остана без двајца првотимци, јас гласам за Фергусон :tapp:
Мурињо освои требл, Дел Боске освои СП со Шпанија, Анчелоти освои дабл во прва сезона со Челзи, има премногу што се истакнаа пред Венгер :smir:

:/

Ти му викаш колку после последната титула тој ти вика како се осеќате позади нас со натпревар помалку :(

Не ми беше тоа поентата да се потсмевам како што ме сфати, како што гледаш во избориве преовладува кој освоил најмногу годинава. А што освои Венгер со Арсенал лани? Ако е за тоа Фергусон беше втор во лига(за бод ќе освоеше титула) со освоен Карлинг Куп и сезоната остана без двајца првотимци, јас гласам за Фергусон :tapp:
Мурињо освои требл, Дел Боске освои СП со Шпанија, Анчелоти освои дабл во прва сезона со Челзи, има премногу што се истакнаа пред Венгер :smir:

Добро, погрешно те разбрав.

poshto toj e trener 25 GOD , i ima osvoeno eden kup trofei...! Za sho mozhi dr? :)

O БОТУ ова е избор за прошлава сезона !

Бог да чува и да брани што све мора да се чита на форумов !

Иначе и наградава нека му ја дадат на Пeп за сликава да биде комплетна :pos:

Гласав за Мурињо нормално, без конкуренција !

Иначе треба да стаат и награда за најдобри прскалки за вода на стадионите, веќе се знае победникот :pos:

O БОТУ ова е избор за прошлава сезона !

Бог да чува и да брани што све мора да се чита на форумов !

Иначе и наградава нека му ја дадат на Пeп за сликава да биде комплетна :pos:

Гласав за Мурињо нормално, без конкуренција !

Иначе треба да стаат и награда за најдобри прскалки за вода на стадионите, веќе се знае победникот :pos:

И за најкупачи :pos:

iniesta01.jpg

Добро, погрешно те разбрав.

И сега повторно изборот тие Венгер за 2010??..или го напиша колку да испадниш интересен??..
јас не знам воопшто дали вреди да се дава мислење во оваа тема кога сеуште има фудбалски стручњаци во овој форум што мислат дека наградата не треба да му се додели на Мур....мислам ова е тешка бламажа да тврдите дека Гвардиола или Дел боске треба да ја земи наградата за оваа година..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom