Miss MACEDONIA World 2010

• Креатор на темата Креатор на темата Tetro
  • Време на започнување Време на започнување
Сама си коментирала на видеото

па има право девојчево се труди дава се од себе ај тие што праат сеири на нејзина сметка нека идат да зборат англиски место неа и тоа на камера да ве видам како е

Во графата за странски јазики, на сајтот на Мис на свет, пишува дека зборува англиски, шпански, бугарски и српски јазик.
Добро ајде остај друго, нешто друго ме интересира. Како тоа на официјален сајт се направила дека е полиглот, а очигледно абер нема. Инаку ако под познавање странски јазици ги ставаме балканскиве па ја мислам дека сите ние сме полиглоти. Српски, Бугарски, Хрватски, Босански...ехеее...

па има право девојчево се труди дава се од себе ај тие што праат сеири на нејзина сметка нека идат да зборат англиски место неа и тоа на камера да ве видам како е

Знаеме дека не не бива и затоа не идеме. Едно е да знаеш чергата до каде ти е.

Изгледа ваквите фаци ги одбираат... :)
Ја тоа ја сме заборавиле што има надвор... :jaj:

Зарем како ДА ФИШ и оваа сме нација ебаго?..:nesum:

еве да не речете дека македонците се тапа со Англискиот
видете ја АнаМарија колку убаво збори англиски како да живеела со години во Америка

Јебига :pos: ко Борат да го слушам во нејзината интонација

еве да не речете дека македонците се тапа со Англискиот
видете ја АнаМарија колку убаво збори англиски како да живеела со години во Америка

Да да, Say him!? многу добро збори, оргинал како од Англија :pos:

Аман бе! Аман! Неколку ебани прости реченици не можат да состават! Основни tenses не знаат! "I say him that I see him"...

абе барем они праат нешто у животот а не ко нас сеири да фаќаат и да им се смеат дека не знаат англиски
сите кои се смеете на туѓа смета СРАМ ДА ВИ Е !! и вас да ви се деси вака па да видите како е

Незнам за вас, ама мене многу ми е срам... некако... :kesa:

... кога не знаат носот да си го избришат, а треба мене и тебе и сите нас таму да не претстават како земја.

Да ви ебам тоа врските со кои ве буткаат, за после да не брукате по светот... :tapp:

Back
На врв Bottom