Miss MACEDONIA World 2010

• Креатор на темата Креатор на темата Tetro
  • Време на започнување Време на започнување
Оваа беше добар избор
MISS WORLD REPUBLIC OF MACEDONIA 2009 - Suzana Al-Salkini

Name : Suzana Al-SALKINI
Height : 176
Languages : English, Arabic, Serbian, Turkish & French

Или Сара Леши (за 2004 или 2005)
http://star.vest.com.mk/default.asp?id=150835&idg=8&idb=2362&rubrika=%40ivot

а ова новово за 2010 ми личи као на оние од Биг брадер или од Наше маало, малку потпораснато. Може има квалитети али ете, не ми личи на добар избор...можи ќе го биде

Де бе администратори, ни едно фала за транскрипцијата на насловна...ц.ц.ц. Знаете ли колку беше тешко да дешифрираш.

Алал да ти е Д.Л. ;)

Вен ај кам ин да хотел.......................ееееееееееееееее колку можат да бидат работите смешни ако немаат соодветен контекст.

Мартија >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> сите
не само мисов наш

Од кај ги избират овие нашите да не претставуваат во светот :pos2:

Лелелеле...Ај што не е убава,барем да знаеше да прича енглески па да ни се засвиѓа некако:pos2:

Ова е брука за македонија......јас не знам како може оваа особа да ја претставува Макдеонија ( демек својата земја ) и да прифати да даде изјава која звучи страшно неспремно и смешно!!!
Милам па до толку може да се припреми и најголемиот дебил да звучи бар нормално ... 1 страна текст со соодветни изрази и изјави ќе завршеле голема работа!!!
Не велам дека девојчето е виновно...виновен е тимот на луѓе кои ја испратиле таму!!!!

Мојот омилен дел :pos2: :pos2:

„Ај хев а уан фани стори, тунајт уен ај кам ин аур хотел ај еск ааа хау мач мани из уајф... уај-фај интрнет ин мај рум!? Енд уан оф д гајс сез, фор уан уик хангрет енд фифти долрс.. но но но... хангред ен финти.. фифти јурос, ден фор а уан маунт хи сеј онли хангрет“

Да не му е на Џоле оваа некоја блиска роднина? Грда и неписмена како него :)

ме потсеќа на тој Кинезот од Саутпарк што викаше Шити Вок (City Wok) :))

Сама си коментирала на видеото
ZA SITE IDIOTI KOI ME VREGAAT.

NAMESTO DA SEDITE PRED VASIOT MONITOR I DA FAKATE SEIR STANETE I NAPRAVETE NESTO OD VASIOT BEDEN ZIVO. ZA RAZLIKA OD VAS JAS DAVAM SE OD SEBE DA JA PRETSTAVAM NASATA DRZAVA VO VISTINSKO SVETLO DODEKA VIE BEZDELNICITE. OVA BESE SNIMANO SABAJLE I 15 MINUTI PRED DA SE SNIMA BEV OBAVESTENA ZA TOA. MOZAM DA VE UVERAM DEKA ZNAM ANGLISKI POVEKJE OD 80% OD IDIOTITE KOI PISALE NESTO TUKA. ZA KRAJ KE VI KAZAM SAMO EDNO, NE E SE KAKO STO IZGLEDA. KE SFATITE EDEN DEN

Back
На врв Bottom