Abe ovoj abdurahman e glup ili trenira , GOCE DELCEV TURCITE GO NAREKUVALE BUGARIN I PO AVTOMATIZAM GLUPION Albanec MISLI DEKA GOCE STVARNO BIL BUGARIN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
eeeeeeeej do kade moze da odat ovi glupaci i neobrazovani lugje mene stvarno ne mi e jasno vooopsto , onoj koj raboti za pripojuvanje na Makedonija kon Grcija , Srbija ili Bugarija moze da se smeta za dobar grk , srbin ili BUGARIN , no ne i za dobar MAKEDONEC toa e licno kazano od ustata na Goce Delcev moj mil i glup siptaru .
--- надополнето ---
I odgovori mi kade se rodeni lugjeto sto ti gi nabrojav i kazi mi koj bile drzavi togas !!!!!! Dali voopsto postoele i dali znaes kazi mi od koga postoi terminot DRZAVA !!!!!!!!!
--- надополнето ---
Si imaat svoi matematiki eeej tolku li ne naucivte deka na balkanot od koga si otidoa osmanliite nemalo salam lugje na celo ostaveno , site si ja razbiraat politikata kako otskocna daska za golemi biznisi i PARI , e sea sva sreka sto ne se onie evrejskive platenici SDSM sto ne se na vlast inaku do sea Makedonija ne da bese pola albanska nego ke se vikavme republika mizi mitro tulumbi vrnat
~
--- надополнето ---
Kako ti covekot za sozivot a ???? Citalo deteto se gleda :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: