Прекинат натпреварот меѓу Србија и Италија

• Креатор на темата Креатор на темата Mussolini
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Главен кривец за ове е сегашниот голаман на партизан а бивши на цзвезда
па мајкуму стара не тој од тумбузија па не знај какво е ривалството меѓу двете групи па што замина во најомарзениот клуб како да немаше друг клуб во светот е сега грешка направија делиите што на оваа утакмица тоа го покажаа (меѓународна)
требаше да чекаат на нивното дерби па нека прават сајкали сега вака ништо не направија до душа нив тоа им беше целта да станат славни а не само да си кажат тоа што имаат да си кажат

Е што, да не треба да ги оправдаме ако го начекаа во Белград? :) По таа логика и по големината на „името“ кое прејде од Ѕвезда во Партизан, Милко Ѓуровски на времето требаше да го обесат на плоштад :) И тогаш ривалството си беше исто, ама ваљда беа малку понормални времиња и немаше толку будали како оној со тетоважите...

Навивачите на Ѕвезда можат да бидат лути и ништо повеќе. Можат да прават транспаренти, да го свиркаат, повремено да го гаѓаат со димна бомба од трибина... Ама тука треба да завршат глупостите. Иако се си мислам дека мотивите немаат врска со голманот (зошто во Белград можат кога сакаат да го начекаат) туку тоа е алиби, да се дефокусира истрагата од вистинските мотиви.

Значи какви глупости се не прочитав овде!
Италија да потпише капитулација,заради тоа што не им влегла на србите да ги истепа...оф мори мајкоооооооо!

Богами од минута и 15 секунда не бир екол дека не им влезе да ги ИСКРШИ,не да ги истепа!!!!!!!!!!!!!!!!!!

) По таа логика и по големината на „името“ кое прејде од Ѕвезда во Партизан, Милко Ѓуровски на времето требаше да го обесат на плоштад :) И тогаш ривалството си беше исто, ама ваљда беа малку понормални времиња и немаше толку будали како оној со тетоважите...

Навивачите на Ѕвезда можат да бидат лути и ништо повеќе. Можат да прават транспаренти, да го свиркаат, повремено да го гаѓаат со димна бомба од трибина... Ама тука треба да завршат глупостите. Иако се си мислам дека мотивите немаат врска со голманот (зошто во Белград можат кога сакаат да го начекаат) туку тоа е алиби, да се дефокусира истрагата од вистинските мотиви.

Не знам дали ти ќе го оправдаш ама јас ќе го оправдам да му се каже дека не требаше во тој клуб да замини ете пример ние за диви му споремивме погреб и со тоа му се кажа дека згреши
Тука нема лутење зарем мораше од толку клубови на планетата да замини таму? сега веќе кога замина нека си ги трпи последиците
За порано што се случувало џабе ќе збормае сега е друго време ете сега да беше ѓуровски до цзвезда во партизна исто ќе го снајдеше па ако сакаш и од пратизан да замини некој во цзвезда исто ќе биди за тоа нема лутеќе

За вториот болд не кометирам ќе видиме што е и како е работата дали некој од горе замешал прсти и ги пуштил со умисла во италија после геј парадата но дека не е сега како што изгледа не е има некоја врска со партиите и европа но реков ќе видием до права за тоа што е како е:smir:

A.C.A.B neznam kako mozite da zaviduvate deka svinjive gi tepale srbive......nemozam da gi svatam nekoi luge :S

Така фино,што мајка бараат на сред Италија да провоцираат и да го демолираат градот,стадионот и да прекинуваат утакмица? А тоа што се срби ми е уште поголем фетиш.

Па добро, да му се каже, и ја викам да му се каже, не да се линчова човекот :)

ok toa jas ne gi sakam srbite ali da se gordees deka gi tepale svinjite e glupavo znaci:S:S:S:S:S I bas mi bese milo so gorese orelot najmnogu kef mi napravija najiskrneo se dumam oti nikoj od nas ne zapalil takvo zname koga igra makedonija na gradski?????zaso nikoj nemame muda a braton imase muda i go zapali a nie sedime pred pc i jademe samo slatki :S

Така фино,што мајка бараат на сред Италија да провоцираат и да го демолираат градот,стадионот и да прекинуваат утакмица? А тоа што се срби ми е уште поголем фетиш.

Конечно некој истомисленик со мене.Мислеа дека уште се на геј парада у белград ама се заебаа зашо беа против карабињерите а не против нивната полиција.А тоа дека срби беа уф уф :drk:

Абе Србија ќе си биде дисквалификувана и уште 300 казни,парични,играње без публика и што ти знам таму а жабариве ќе ги го окркаат и во иднина ако имаат желба за некаква организација ќе биде практично неостварлива.Се постраа од 500 хулигани.Крајно пичкарска полиција.Со ова е крај на приказната.Но србиве треба да си се средат внатрешно со навивачкиве групи зашто и понатаму ќе им прават слични проблеми.

Значи какви глупости се не прочитав овде!
Италија да потпише капитулација,заради тоа што не им влегла на србите да ги истепа...оф мори мајкоооооооо!

Многу си озбилен па ти. Јас го пишав тоа али како на шала да се позезам а ти изгледа многу си сериозен човек. :pos: Да се бидело толкав буквалиста :pos2:.

ok toa jas ne gi sakam srbite ali da se gordees deka gi tepale svinjite e glupavo znaci:S:S:S:S:S I bas mi bese milo so gorese orelot najmnogu kef mi napravija najiskrneo se dumam oti nikoj od nas ne zapalil takvo zname koga igra makedonija na gradski?????zaso nikoj nemame muda a braton imase muda i go zapali a nie sedime pred pc i jademe samo slatki :S

Братот имаше муда ама му фале даска :pos:

Нека ме извинат модераторите, ама морам! Да ви ја е**м мајката на тие што се радуваат кога полиција тепа навивачи!! Ги мрзам србите од дно на душата, ама они си ја знаат причината зашто го направиле ова. Сигурно не го направиле за да некој како вас, што виделе стадион на поминување да коментираат на форум.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom