Erepublik - помогнете на еМакедонија

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин`
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки, ај тие што го имаат освоено BH медалот нека кажат што се добива кога ќе се исполни таа мисија ?

Energy bar
+2000 military rank points

Инаку колку што знам забрането е продавање-купување на профили така да со лесно си помина Шиме

Ми требаат 10 оружја за мисијата, ако има некој да ми прати па ќе му ги вратам.
http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/4624997
бонус прашање:
Дали ако купам фирма од Companies for sale а неам слободен слот со земја купено, ќе ми ја дае беспари?

Ми требаат 10 оружја за мисијата, ако има некој да ми прати па ќе му ги вратам.
http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/4624997
бонус прашање:
Дали ако купам фирма од Companies for sale а неам слободен слот со земја купено, ќе ми ја дае беспари?

Не. Мора прво да имаш слободен слот за да можеш да ја купиш компанијата.

А 10 оружја да не имаш вишак? :D
Ги враќам после квестот..

Пробај на каналот. У топик е линкот кон другиот канал „Помош за мисии“, ако нема никој таму, пробај побарај од некој 10 оружја на главниот канал. Сигурно ќе се најде некој.

Шо е работава шо ми дадоја 1 пекара и 3 житари ? o_O

И мене United Macedonia на 3 дена поради забранет аватар, поточно аватарот со име ScymeX .. лол!

забранет аватар??? Од кого забранет?? Кој е гол на аватарот??? :icon_lol::icon_lol::icon_lol: мислам нели затоа се банира во нормални игри.
Педераана, мамата нивна циганска...

Е мене од непознати причини ме банираа.Си ја играв игава чисто од мерак без никакви мултиња.И вчера навечер 2 мој другари ми станаа реферали.Додека беа кај мене се регистриаа.Кога после 2 саати откако си отидоа ја се ставам и ми вика дека сум бил баниран поради мулти :@:@:@:@:@:@:@:@.
Епа Плато пуши ми го к*рот!!!!!!!!!!!!Идиот!

хахахахах колку се патетични педериве ејјјјјј. Иам чуство дека вечер ги тепаме за да пушат уште повеќе.

Абе шо е фората 3те фирми за граин и 1 за леб шо ги даваат ? :/
Колку голд ќе треа да дадам за да ги опраам ? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom