Erepublik - помогнете на еМакедонија

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин`
  • Време на започнување Време на започнување
Мамицата нивна админска!
На Шиме му скратиле сила и ранк!
Срамотилаци...
одземени му се 25% сила (1500 поточно, 6500-1500=5000)
во злато 384 злато
во евра 100 евра (мин.)
+ 184 ДЕНА ТРЕНИРАЊЕ со 2г БУСТЕР

+ неам израчунато и за ранкот

Заради вакви работи не ни сакав да почнам да ја играм играва...
Срамота стварно...

Срамотилаци...
одземени му се 25% сила (1500 поточно, 6500-1500=5000)
во злато 384 злато
во евра 100 евра (мин.)
+ 184 ДЕНА ТРЕНИРАЊЕ со 2г БУСТЕР

+ неам израчунато и за ранкот

Ја да сум на негово место би се откажал од играва. Озбилно. И мислам дека имаше 6700 а не 6500. Многу е 1700 сила да ти скинат бе. Баш сакам да видам вечер дали ќе мава против гејците. Уф колку ги мразам!

Заради вакви работи не ни сакав да почнам да ја играм играва...
Срамота стварно...
баш така. И јас мислев за шо да играм коа како и да е ќе ти е*ат мајката... ама тоа е. Мислам дека требаше да знаеме дека нема така лесно да ни иде во играва исто како и во РЛ. Прво не немаше воопшто, па сега не има со она грда референца...

Не е фер и боли, ама барем знам дека ако изгубиме нема да биде затоа што не не бива, туку затоа што некој циган добро дудла...

Ја да сум на негово место би се откажал од играва. Озбилно. И мислам дека имаше 6700 а не 6500. Многу е 1700 сила да ти скинат бе. Баш сакам да видам вечер дали ќе мава против гејците. Уф колку ги мразам!
АКо јас се прашувам ни тој да мава... а ни јас ќе давам команди за мавање... преку к... ми отидоа :S

scymex.jpg

Подршка за Шиме.

kilbupeRe <----- добро беше додека беше само игра.

АКо јас се прашувам ни тој да мава... а ни јас ќе давам команди за мавање... преку к... ми отидоа :S

Таман е бе уживајте и без Скамекс ќе тепаме и со него, барем поинтересно малце ќе биде сега :)
А тебе за доживотен министер за одбрана ќе те поставиме ..

Ако дадеш овластување да отерам неколку проблеми во три лепе xD

Уффффф колку ми е мило што ги газиме во моментов.Многу ми е криво за ScymeX.
Само сакам да ги победиме и да им докажеме дека можат само за к*р да ни се фатат и да ни го :drk: цел ден.
Ама се испукав сеа све пое*ав на чиста нула сум и ич не ме боли

Абе некој да не има случајно 100 бразилски пари ми требаат за мисијата да ја завршам ке му ги вратам одма!!!!!!!

ај некој нека прати 20 пиштоли одма му ги вракам само да ја заврсам мисијата:toe:

Дечки, ај тие што го имаат освоено BH медалот нека кажат што се добива кога ќе се исполни таа мисија ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom