Воин без Коњ
краток и јасен
- Член од
- 18 септември 2010
- Мислења
- 850
- Поени од реакции
- 1.213
Гугл е мајка. И таткоДечки, ај тие што го имаат освоено BH медалот нека кажат што се добива кога ќе се исполни таа мисија ?
Гугл е мајка. И таткоДечки, ај тие што го имаат освоено BH медалот нека кажат што се добива кога ќе се исполни таа мисија ?
Energy barДечки, ај тие што го имаат освоено BH медалот нека кажат што се добива кога ќе се исполни таа мисија ?
Не. Мора прво да имаш слободен слот за да можеш да ја купиш компанијата.Ми требаат 10 оружја за мисијата, ако има некој да ми прати па ќе му ги вратам.
http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/4624997
бонус прашање:
Дали ако купам фирма од Companies for sale а неам слободен слот со земја купено, ќе ми ја дае беспари?
А 10 оружја да не имаш вишак?Не. Мора прво да имаш слободен слот за да можеш да ја купиш компанијата.
Немам, ми дадоа за мисијата и ги вратив.А 10 оружја да не имаш вишак?
Ги враќам после квестот..
Пробај на каналот. У топик е линкот кон другиот канал „Помош за мисии“, ако нема никој таму, пробај побарај од некој 10 оружја на главниот канал. Сигурно ќе се најде некој.А 10 оружја да не имаш вишак?
Ги враќам после квестот..
И мене United Macedonia на 3 дена поради забранет аватар, поточно аватарот со име ScymeX .. лол!
забранет аватар??? Од кого забранет?? Кој е гол на аватарот??? мислам нели затоа се банира во нормални игри.И мене United Macedonia на 3 дена поради забранет аватар, поточно аватарот со име ScymeX .. лол!