Erepublik - помогнете на еМакедонија

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.157
Поени од реакции
6.003
Мавајте на Пловдив брзо, уште неколку минути има, изедначено е. Ако победат Бугарите во оваа, готово е.

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Да не сака некој кај мене во фирма да работи? 100 енергија на работа секој ден е се’ што барам.

Член од
27 март 2007
Мислења
735
Поени од реакции
316
Едно можеби глупаво прашање... Само што се регистрирав преку фејсбук на играва и појма немам зошто, ама американец сум. Како да станам Македонец?

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.485
Поени од реакции
6.874
Едно можеби глупаво прашање... Само што се регистрирав преку фејсбук на играва и појма немам зошто, ама американец сум. Како да станам Македонец?
ќе кликнеш на аватарот лево, името кај што ти е, ќе ти се отвори нова страна со поголем аватар, под него имаш Location: (change) кликаш на тоа.
нова страна ќе одбереш десно локација - Македонија и после во кој дел на Македонија, источна македонија најдобро доле ќе ти напише колку треба да патуваш, пример 1 зона и ќе си купиш таква карта за 1 зона, ако ти треба за повеќе зони за повеќе ќе купиш.
Ако немаш пари ќе ми пишеш приватна порака тука http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/1940632 ќе ти пратам карта!

Член од
2 август 2009
Мислења
1.739
Поени од реакции
136
Ќе ве замолам кој има леб нека ми прати колку може. ПРОФИЛ

Знам дека сум 21 левел и дека е срамота да барам, ама се испукав до крај вчера на Бугарите, зошто беше густо.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Падна и ВИДИН - пола бугарија е МАКЕДОНСКА, им нема крај на срамот и понижувањето.

Помогнете - регистирајте се и да се населиме во нивните региони за да ги задржеме.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Клучни беа донациите за Батал и Голдфингер :D а богами и тоа што почнавме да пукаме од т5 :)

Член од
22 ноември 2009
Мислења
644
Поени од реакции
156
Дали тоа што падна Мармара ќе доведи до целосен пресврт или само беше пирова победа за грците???

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585

Нели не личи бе :D клик на сликата за регистрација и да ни помогнете да се прошириме и надолу и во тоа жолтото :D

Kajgana Shop

На врв Bottom