Erepublik - помогнете на еМакедонија

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин`
  • Време на започнување Време на започнување
Мавајте на Пловдив брзо, уште неколку минути има, изедначено е. Ако победат Бугарите во оваа, готово е.

Да не сака некој кај мене во фирма да работи? 100 енергија на работа секој ден е се’ што барам.

Нај момент на денот:

untitl1294782050.png

кутро... кутро бугарче :(

Едно можеби глупаво прашање... Само што се регистрирав преку фејсбук на играва и појма немам зошто, ама американец сум. Како да станам Македонец?

Едно можеби глупаво прашање... Само што се регистрирав преку фејсбук на играва и појма немам зошто, ама американец сум. Како да станам Македонец?
ќе кликнеш на аватарот лево, името кај што ти е, ќе ти се отвори нова страна со поголем аватар, под него имаш Location: (change) кликаш на тоа.
нова страна ќе одбереш десно локација - Македонија и после во кој дел на Македонија, источна македонија најдобро доле ќе ти напише колку треба да патуваш, пример 1 зона и ќе си купиш таква карта за 1 зона, ако ти треба за повеќе зони за повеќе ќе купиш.
Ако немаш пари ќе ми пишеш приватна порака тука http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/1940632 ќе ти пратам карта!

Ќе ве замолам кој има леб нека ми прати колку може. ПРОФИЛ

Знам дека сум 21 левел и дека е срамота да барам, ама се испукав до крај вчера на Бугарите, зошто беше густо.

Падна и ВИДИН - пола бугарија е МАКЕДОНСКА, им нема крај на срамот и понижувањето.

Помогнете - регистирајте се и да се населиме во нивните региони за да ги задржеме.

Клучни беа донациите за Батал и Голдфингер :D а богами и тоа што почнавме да пукаме од т5 :)

Дали тоа што падна Мармара ќе доведи до целосен пресврт или само беше пирова победа за грците???

Нели не личи бе :D клик на сликата за регистрација и да ни помогнете да се прошириме и надолу и во тоа жолтото :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom