Геј парада во Белград финансирана од ЕУ

Статус
Затворена за нови мислења.
L

Liberation

Гостин
ne se zakanuvaj , Zarem ne mozhish da sfatish vo tvojot mozok da ne recham mozoche (da ne te navredam) kako bi bilo da te vidi malo dete kaj sho se lapash so dechko ti? A? Znaesh sho e sreka vo zhivotot? Da imash svoe dete , sopruga . Topol dom , a ne sekoj den po tebe da vikaat da te isvrikuvaat..
Ова мое мало мозоче спрема магистратура, мало детенце.
Среќа е партнер кој го сакаш, семејство, деца, топол дом, да. За тоа се борат педерите.

И ќе исвиркуваат само оние кои немаат свој живот и љубоморат на туѓата среќа.

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Ц ц ц, ти се чудам на паметот. Со глава у ѕид, од инает... Науката кажува едно, ти осеќаш друго. Игнорант :)

И во Рио карневалот да не сакаш да се забрани? Голи тетки и чичковци со недели играат по улица, ама не сум причитал да барате укинување на Вевчански и Струмички карневал, поради опасноста истите глетки да ги има и на нашите улици.

Јас како геј сум пореметен во иста мера колку ти како стрејт си пореметен. А педофилијата е пореметување, сексуална ретардација, неспособност да се добие сексуална возбуда со возрасен партнер. Си има закони кои тоа уредно го обработиле.

Ќе се љубам со партнер на јавно место ако и стрејтерите се љубат на јавно место. Ти немаш право да ми ограничиш право кое ти го имаш.

И без силење, молам. Еден ден некој од овде ќе се кае за заканите кои ги упатил :)
Па ти како педер од над 100 кг и како поборник за педерските права мислам дека прв треба да почнеш со ослободувањето,како прво со тоа што ке снимиш едно видео со говор како би требало да биде и шо да биде кој права да ги добиете па фино лепо видеото да го поставиш овде за да можеме сите да те видиме кој си и што си, па да сватиме и ние еднаш дека педерите не се имагинарни суштества дека навистина постојат и дека навистина треба да се чуе нивниот глас исто така да објасниш јавно како и каде тоа сте вие дискриминирани

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Едно прашање до Liberation...добро друже геј си ок..твое право..него ме ентересира? те знаат твоите од дома? те подржаваат и како планираш да оставиш потомство ...па ќе изумре твојата семејна лоза бе другар..или не ти е битно..или планирате со партнерот да посвоите некое дете кое ќе живее во "нетокму" услови?( не беше едно прашање него повише ама мислам дека нема да биде проблем да оговориш):salut:

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.931
Поени од реакции
12.518
Пази сега:

19065_1347843097528_1274846184_31073926_3758957_n.jpg

Муахахахха

Член од
8 декември 2009
Мислења
702
Поени од реакции
528
назад неколку поста сречо една неизрадувана........не само да се мешаш без врска......
Ајде сречо просветли ме :vozbud:.
На овој пост мислеше?
..парадата им беше повод на голем број протестанти за да го изразат своето незадоволство .што против власта,лошата економија,социјалната состојба...и се разбира поголемиот дел против полицијата и нивната репресија
Имаше ПОМАЛКУ од 1000 протетстанти (помалце од педерите на парадата :pos2:), 90% од нив помлади од 25 години. „Народ„???:toe:. Да не се навивачи случајно?
Извор - најмалку 6-7 српски ТВ и портали
/gone/87;3824470[B напиша:
]........а како може истата полиција да употребува сила на СОПСТВЕНИОТ народ[/B](сакаат западни принципи,нека има и западни апсења,а не само со пендракот да воведува ред и мир)
........кој ја подржува и индиректно ја организира парадата????
........кој ги нарекува хулигани,деликвенти,наркомани обичните граѓани кои не се согалсуваат со нивните идеали,и истите ги ЈАВНО ги омалажува????
До сега 90-на повредени, преку 80 од нив се џандари.Тепање сопствен народ?:pos2:Не изгледа баш така.
Уништени мамограф, приватни возила, 2 трамваи, запалени простории на политички партии, нападнати пожарникари кои гаселе пожар во една од нив каде имало ТРУДНА жена!?, обиени и опљачкани продавници,1000000 евра штета за неколку саати...Стварно, кој се осудил да ги нарече хулигани :pos2:
Извори - истите 6-7 телевизии и портали.

Кој ги меша сега работите „сречо„. Лесно е да испишеш постови и да ги нарекуваш другите глупи, проблемот е што треба и да се покаже тоа.

M

Mario Gómez

Гостин
Ова мое мало мозоче спрема магистратура, мало детенце.
Среќа е партнер кој го сакаш, семејство, деца, топол дом, да. За тоа се борат педерите.

И ќе исвиркуваат само оние кои немаат свој живот и љубоморат на туѓата среќа.
Какви деца бе? :O

А за топол дом? Еве ви
Бајги топло слушнав било.

L

Liberation

Гостин
уаууу до кај дојде тоа ЕВРОПАТА и педерите....да бидеш овчар е селски и демоде, да те шупчат отпозади ти било ИН и Европски :vozbud::vozbud::vozbud:

јас имав несреката да седам на една маса до Кочо, на средно Водно, иако девојка ми побаа да се преместиме јас одлучив да останеме. пријателот од иностранство пу предложи да се опнат вечер набрзинка при што овој изреагира ко невина девојчица кикотејки се...што се договорија на крај не знам и не е битно...
За Кочко го делиме истото мислење. Он машките ги гледа како сексуални објекти, и тоа сите го знаат. Затоа и никој повеќе не го дружи и му се распадна квази-педерскиот клуб.

Ама не можеш да создаваш мислење за целата геј-популација врз основа на однесувањето на еден човек. Тоа е како странец да тврди дека оти Хорхе е прецедник на Македонија, сите се тупи ко него. Не иде така...

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Полицијата покажа дека е државен орган кој е тука за СИТЕ граѓани кога е потребно. За пензионери, педери, ограбени, силувани (телесно или умствено), загрозени...

Српската полиција денес покажа дека е институција која го брани граѓанското општество каде индивидуалните прави се над колективното лудило.

За слобода! Живела српска полиција! И Министарство унутрашњих послова :)

Хахахахаххахахахахахаха убаво се изнасмеав на ова, али ако мисли си како сакаш и мисли си дека ова беше подржано и од полицијата....

Лично со 3-4 цајкани од Врање правев муабет кога бев накај Белград и нивното мислење беше следново: "Јас прв би ги тепал, ама што да правиме кога ни е наредено да ги браниме.."

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Не знам што им е смисолот на овие гејовите се фалат ли со тоа што се пе’ери.Никој не им брани но немора да ги провоцират другите со тоа.
Но пак овие што отишле да тепат полицајци односно да ги убијат со камења се за мене уличари и хулигани не може нормален човек со фамилија жена деца да оди да мава со камења по полиција тоа треба да си напален хулиган ,кој не го сака ни сопствената фамилија односно има жален живот.

Го демолирале градот што им е крив тој

Требало полицијата ќотек и по педерите и по овие хулиганите со собрал цел џган во Србија на едно место.

L

Liberation

Гостин
Едно прашање до Liberation...добро друже геј си ок..твое право..него ме ентересира? те знаат твоите од дома? те подржаваат и како планираш да оставиш потомство ...па ќе изумре твојата семејна лоза бе другар..или не ти е битно..или планирате со партнерот да посвоите некое дете кое ќе живее во "нетокму" услови?
Абе друже, не е тоа мое право, не можам ја да кажам ќе бидам или нема да бидам. СУМ. Како што ти (претпоставувам) си стрејт.

Потомство најлесно се создава онака како што засега, прават 95% од хомосексуалците: со глумење стрејтер, стапување во брак, праење деца... па после или глумење, или развод.

Ама пошо тоа е бааѓи лицемерно, си бараш лезбејка која исто така сака деца, па заедно си чувате деца без да треба да глимите и двајцата.

Познавам бааѓи лезбејки кои сакаат деца, ама потребни се оптимални материјални услови за да се реализира планот. Познавам дечко што ова веќе го има направено.

110%ЗеленоБел

Слобода за навивачите!
Член од
26 декември 2009
Мислења
638
Поени од реакции
33
Но пак овие што отишле да тепат полицајци односно да ги убијат со камења се за мене уличари и хулигани не може нормален човек со фамилија жена деца да оди да мава со камења по полиција тоа треба да си напален хулиган ,кој не го сака ни сопствената фамилија односно има жален живот.

Требало полицијата ќотек и по педерите и по овие хулиганите со собрал цел џган во Србија на едно место.
Не тропај глупости аман, ај кажи ми шо да прат ?
да седат дома и од балкун да гледат како педери му се шетат низ градот
Абе тепај таму , смрт само за нив ...

Македонцки

мадрфакр
Член од
23 ноември 2007
Мислења
4.281
Поени од реакции
634
За Кочко го делиме истото мислење. Он машките ги гледа како сексуални објекти, и тоа сите го знаат. Затоа и никој повеќе не го дружи и му се распадна квази-педерскиот клуб.

Ама не можеш да создаваш мислење за целата геј-популација врз основа на однесувањето на еден човек. Тоа е како странец да тврди дека оти Хорхе е прецедник на Македонија, сите се тупи ко него. Не иде така...
ако сексуалноста е приватна работа...ЧУМУ ПОТРЕБАТА ДА ЈА НАМЕТНУВАТА ВАШАТА ПРЕКУ ПРОТЕСТИ??? протести финансирани од странски служби кој треба да подготват домашна задача за одредена цел? ме гледаш јас да протестирам што сум хетеро??? ме гледаш да одам во Мека да проповедам христијанство???

вие сте провокаторите во случајов..се друго е оправдана реакција

Член од
6 март 2007
Мислења
2.301
Поени од реакции
1.580
Liberation е педер, liberation е пееедеер.

Liberation ти педер си?
Ако си педер тогаш си болен и треба да идеш на психолог за да ти го реинсталира мозокот, ти фатил вирус.
Јас сигурно нема да дозволам вирусот да се шири, поготово ако тој вирус ги напаѓа невините деца кои треба да израснат vo прави мажи кои ке создадат многу дечиња и ке бидат глава во фамилијата или мајки кои треба да изродат здрави и прави деца.
Ај замисли што би било кога сите би биле педери и лезбејки?
Еве мојот одговор е: ке изумре цела човечка раса за 100 години најмногу. Тоа здраво е, нормално е?
А твојот одговор е...?

110%ЗеленоБел

Слобода за навивачите!
Член од
26 декември 2009
Мислења
638
Поени од реакции
33
Liberation е педер, liberation е пееедеер.

Ај замисли што би било кога сите би биле педери и лезбејки?
Еве мојот одговор е: ке изумре цела човечка раса за 100 години најмногу. Тоа здраво е, нормално е?
А твојот одговор е...?
интересно , ај да видиме шо ќе речи овај изродот

Член од
30 мај 2010
Мислења
100
Поени од реакции
7
Абе Liberation бе ...

Кажи ми тоа дете , што наводно ќе го имаш , кој пример ќе му го дадеш ? Макар и да сакало да биде хетеро , ќе се огледува на тато кој што го прима во ШУПАК и што сакаш после да биде од тоа дете ?

ШТО КУР САКАШ ПОСЛЕ ОД ТОА ДЕТЕ ? СИ УНИШТИЛ ЖИВОТ НЕЧИВ МОРЕ ИЗРОДУ НА ПРИРОДАТА , ДОКОЛКУ БИЛА ВЛАСТА ВО МОИ РАЦЕ ЈАС БИ ТЕ ЗАПАЛИЛ,УНИШТИЛ И ПЕПЕЛТА ЌЕ ИДАМ НА ПЛУТОН ДА ЈА ЗАКОПАМ , ШТО Е МОЖНО ПОДАЛЕКУ !

ТИ БИДИ КОЛКАВ САКАШ ИМАЈ И 150 КИЛА И ДИПЛОМА ОД ММА , ИЗРОД СИ И ИЗРОД И ЌЕ ОСТАНЕШ !

И БАШ САКАМ ДА ЗАЖАЛАМ , ЕВЕ КАЖИ КАДЕ ДА ДОЈДАМ И ДА ВИДАМ КАКО ТОА ЈАС ЌЕ ЗАЖАЛАМ

ЕБАТИ БОЛНИОТ СВЕТ ЕБАТИ !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom