Геј парада во Белград финансирана од ЕУ

Статус
Затворена за нови мислења.

ACHQ

hawk
Член од
18 јули 2009
Мислења
702
Поени од реакции
73
Па прв успешен геј-протест во Србија е, како да не се напнуваме :)

И, што прајме со тоа хомосексуалци има и во државите каде “таквите“ не се прифатени?
Успешен? Кога ке има 2 3 полицајци облечени како и секој ден и кога никој нема да ги напаѓа педерите и полицијата ке биде успешен.

/gone/87

+++FOR CLEAN SKOPJE+++
Член од
30 март 2009
Мислења
1.769
Поени од реакции
119
Каде да се вратам бе несреќо една. Повтори уште 5-6 пати колку сум глуп, ќе ти олесни.
назад неколку поста сречо една неизрадувана........не само да се мешаш без врска......

L

Liberation

Гостин
А ти либератион СЛОБОДНО излези прошетај во чаршија со твоето ПЕДЕРСКО партнерче , само моли се да не те налеташ на мене еве на пример .
Ало човече, не викај толку, ќе те стрефи срце...
Од твојот “пост“ се гледа твојата култура, баче, како цел живот оФци да си пасел. Чобанче.

И немој многу да ми се силиш, не сум како што ме замислуваш, педерче од 50 кила, со фарбана коса, пудра на лице, фрцкање на газот и мавање со рацете.
Немој да зажалиш еден ден ако ти ми налеташ на мене :)

Ај бацкииии...

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.931
Поени од реакции
12.518
Се прашувам дали денес педерите ги нападнаа хомосексуалците во Белград!?:raz::pos:

L

Liberation

Гостин
Ако си геј биди си геј, али не да скокаш по улици.
Според ова твоето, сигурно мислиш и:
„Биди си стечаец, али не да скокаш по улици“
„Биди си невработен, али немој да протестираш“
„Биди си студент, ама безгласен“

Е не може така. Секој си се бори за своите права.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.969
Поени од реакции
45.252
А за кои права се бори геј заедницата ?

110%ЗеленоБел

Слобода за навивачите!
Член од
26 декември 2009
Мислења
638
Поени од реакции
33
Од твојот “пост“ се гледа твојата култура, баче, како цел живот оФци да си пасел. Чобанче.

И немој многу да ми се силиш, не сум како што ме замислуваш, педерче од 50 кила, со фарбана коса, пудра на лице, фрцкање на газот и мавање со рацете.

Ај бацкииии...
Абе буљаш , без разлика колкав си , каков си, ти си педер!!!
ако сакаш пиши ми пп. ќе ти дам број па ,, ќе пиеме по едно кафе ‘‘

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398

brate KOI PRAVA GI BARASH TI? za (pederite) Koj PRava? Sho im e uskrateno? Sakash da si go DUDLATE na sred ulica? Da ve gledaat lujgeto? E nemmozhe ve drugar klecajte se dudlajte se doma takozvano HOME SWEET HOME :smir: I nemoj da mi mudruvash ovde GEJ si e GEJ nikogash nema da gi priznaat

/gone/87

+++FOR CLEAN SKOPJE+++
Член од
30 март 2009
Мислења
1.769
Поени од реакции
119

точно....но има некој кој во буквална смисла се бори.......така да и двете страни за нешто се борат нели!!

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554

Ај бацкииии...
Џабе и да си 100 кила кога си педер у душа. Уби се бре стоко.

L

Liberation

Гостин
Цитирај го целиот пост а не се прави паметен да го цитираш само тоа што тебе ти одговара...
сега не покажуваа курои ако ви се дозволи да парадирате за 10 години ќе покажувате исто како што е тоа на запад...

И ич не ме заболе мене што кажува некоја понова медицина, таа понова медицина уште малку ќе каже и дека педофилијата не е пореметување...

епа е бе друже ТИ како ГЕЈ си ПОРЕМЕТЕН.

Биди си геј ама дома не на улица.
А да се шеташ фатен за рака и да се љубиш со дечко ти на улица каде што гледаат и мали деца е неможе тоа... Ја би бил прво што би ти го пукнал носот да те начекам така да правиш на сред улица
Ц ц ц, ти се чудам на паметот. Со глава у ѕид, од инает... Науката кажува едно, ти осеќаш друго. Игнорант :)

И во Рио карневалот да не сакаш да се забрани? Голи тетки и чичковци со недели играат по улица, ама не сум причитал да барате укинување на Вевчански и Струмички карневал, поради опасноста истите глетки да ги има и на нашите улици.

Јас како геј сум пореметен во иста мера колку ти како стрејт си пореметен. А педофилијата е пореметување, сексуална ретардација, неспособност да се добие сексуална возбуда со возрасен партнер. Си има закони кои тоа уредно го обработиле.

Ќе се љубам со партнер на јавно место ако и стрејтерите се љубат на јавно место. Ти немаш право да ми ограничиш право кое ти го имаш.

И без силење, молам. Еден ден некој од овде ќе се кае за заканите кои ги упатил :)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Ц ц ц, ти се чудам на паметот. Со глава у ѕид, од инает... Науката кажува едно, ти осеќаш друго. Игнорант :)

И во Рио карневалот да не сакаш да се забрани? Голи тетки и чичковци со недели играат по улица, ама не сум причитал да барате укинување на Вевчански и Струмички карневал, поради опасноста истите глетки да ги има и на нашите улици.

Јас како геј сум пореметен во иста мера колку ти како стрејт си пореметен. А педофилијата е пореметување, сексуална ретардација, неспособност да се добие сексуална возбуда со возрасен партнер. Си има закони кои тоа уредно го обработиле.

Ќе се љубам со партнер на јавно место ако и стрејтерите се љубат на јавно место. Ти немаш право да ми ограничиш право кое ти го имаш.

И без силење, молам. Еден ден некој од овде ќе се кае за заканите кои ги упатил :)
ne se zakanuvaj , Zarem ne mozhish da sfatish vo tvojot mozok da ne recham mozoche (da ne te navredam) kako bi bilo da te vidi malo dete kaj sho se lapash so dechko ti? A? Znaesh sho e sreka vo zhivotot? Da imash svoe dete , sopruga . Topol dom , a ne sekoj den po tebe da vikaat da te isvrikuvaat..

Македонцки

мадрфакр
Член од
23 ноември 2007
Мислења
4.281
Поени од реакции
634

Ај бацкииии...
уаууу до кај дојде тоа ЕВРОПАТА и педерите....да бидеш овчар е селски и демоде, да те шупчат отпозади ти било ИН и Европски :vozbud::vozbud::vozbud:

ја имав несреката да седам на една маса до Кочо, на средно Водно, иако девојка ми побаа да се преместиме јас одлучив да останеме. пријателот од иностранство пу предложи да се опнат вечер набрзинка при што овој изреагира ко невина девојчица кикотејки се...што се договорија на крај не знам и не е битно...

битното е што да сакав ке гО одерев и препарирав како срниче за над каминот дома..но не осетив потреба.ЗШ?

додека кочо пие кафе и невознемирува никого ..кочо и кочовците како него..не се проблем

НО ВО МОМЕНТОТ КОГА КЕ ПРОБААТ ДА ЈА СИЛУВААТ МОЈАТА КУЛТУРА И ОБИЧАИ СО ЕУ ПОТПОГНАТИ БУЏЕТИ ОД 120.000 ЕВРА...КОЧО ЗАСЛУЖУВА МЕСТО ВО МУЗЕЈОТ ВО ЗОЛОШКА

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom