Грчки форум за македонците

• Креатор на темата Креатор на темата Daniel.
  • Време на започнување Време на започнување
Ме заболе... Ние па ко да не си играме мајтап со нив. :icon_lol: И тоа на сите могучи форуми... :) :))))))))

канта ќе ве молам ..
не дека намерно е поставена темава ..
но сепак не треба да им се прави промоција и да им се прави несакајќи реклама на нивните педерски форуми ..

канта ќе ве молам ..
не дека намерно е поставена темава ..
но сепак не треба да им се прави промоција и да им се прави несакајќи реклама на нивните педерски форуми ..

Хаха, ок, јас викав да ги зезаме малку на нивни форуми, ама како сакате, ако сакате, канта веднаш :smir:

хехе... колку само се оптеретуваат лугето, барем пари да и дадеа, а не вака беспари лажат. гревчиња.. и ние несме ништо поарни.. истото го правиме.. хахаха

Сега ќе си направам профилче,биче зезања

не вреди да се коментира за ова

Ујј првпат гледам толку педери на едно место.Форумот им е порадиоактивен и од Припјет (Чернобил).

абе шо се напињате со нив.. остајте ги нека јадат гомна.. ни го креваат рејтингот.. П.С убаво рече некој погоре.. форумот им е ала центар за згрижувања на педери :)

Ќе се зачленам и ќе им праќам ПП на сите ко Илија Пецов :tv:

Море сеа ко ке му влезам, 30000 спамиања ќе им направам по темите има 15 пати во секунда да ме банираат.

Хех, педери се. Направиле да ти активира администратор корисничко име пред да можеш да постираш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom