Лајкни ми ја сликава

• Креатор на темата Креатор на темата Чај
  • Време на започнување Време на започнување
^Не бе, јас им делам лајк4иња, штом лајкот ги прави среќни :)
Иначе сеа во последно време на мода е да се бараат и коментари. Што им е на луѓево бе браааааат :kesa:

Јас на пример кога ми рече некој да му ставам лајк оздоле му пишам и оментар од стилот на najubawa sii :* :* sakam teee за да и текне дека тоа е глупо што го прават ама никако да и текне бе у пичку матер...

Јас на пример кога ми рече некој да му ставам лајк оздоле му пишам и оментар од стилот на najubawa sii :* :* sakam teee за да и текне дека тоа е глупо што го прават ама никако да и текне бе у пичку матер...

Е как да и текне коа они едвај чекат таков коментар?

Е как да и текне коа они едвај чекат таков коментар?
Ете гледаш, тоа не ми текнало...
Ама сега е во мода и лајкнување на коментари бе. Ги има некои напишат коментар- Најубафко сии:** и си стават сами лајкови.
Многу сакам да седам на фејсбук и да си разговарам со пријатели ова она, ама заради таквите ретарди ми омрзнува.

Сите што молат за лајк или репутација се стварно клошари.

(за едно зелено давам 2)

Добро кај ги наоѓате тие што ве молат за лајк, во смоки да не ви се паѓаат ?

излеа немав јас до толку забегани пријатели што бараат лајкови :pos2:

Hahahah

Mi tekna genijalna ideja od sega ako saka nekoj like 50-ce(50 denari) i vise nikoj nema da zamara.xD:pos2:

Ми се избацува на чет со линк...ај лајк и коментар на слика плс...ама девојче јас не те знам...знам знам дека не ме знаеш ако....:pop: Жал ми падна па и пишав коментар.

За греота е работава :S и аj ок беше едно време коа девоjчињава бараа лаjкови и коментари ама последно време и момчињава почнаа... „брат аj лаjкни ми jа сликава“, „брат даj некое коментарче..“ :nesvest:
И на краj веќе на никого ни лаjк ни коментар..го налутиjа ѕверот! :nerv:

За греота е работава :S и аj ок беше едно време коа девоjчињава бараа лаjкови и коментари ама последно време и момчињава почнаа... „брат аj лаjкни ми jа сликава“, „брат даj некое коментарче..“ :nesvest:

Toa e жалното што и момчиња почнаа да бараат лајк на сликата ко божем ако соберат многу лајкови ке им биде закачена лента околу нив за најубаво момче.
Некои многу сериозно го сФатија фејсбукот и коментираат за секој топик ко:Види го ма срц,идиот,што напишал на топик,ке го убијам,го мразам :@ -.- ,a сето тоа е вид на забава,ко на времето Hi5.
Другар кој го сметав за многу памет ме изненади со тоа барање.

На мене ми викаат, ако може донација лајк на слику хахаххаха :vozbud::tapp::pipi:

Еден другар си направил уште 10 акаунти на Фб и од тие 10 си дава лајкови и си пишува коментари на неговиот правилен ФБ :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom