ОВДЕ можеш да најдеш кои се условите за пријавување и ред други работи.
PS: Скок во далечина ( без залет ) најмалку 200 сантиметри? 1500m трчање за помалку од 6 минути и 30 секунди? OMG :ija:
omg ?
па ова може секој што не е 150кила да го направи
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ОВДЕ можеш да најдеш кои се условите за пријавување и ред други работи.
PS: Скок во далечина ( без залет ) најмалку 200 сантиметри? 1500m трчање за помалку од 6 минути и 30 секунди? OMG :ija:
За на Воена Академија не ви требаат врски...ви требаат КАБЛИ! затоа без врски ич време не си губете![]()
omg ?
па ова може секој што не е 150кила да го направи
Eve moe licno mislenje. Nemojte da si go gubite vremeto na Voena Akademija. Ucete si normalen fakultet i poubavo ke si pominete vo zivotot. Plata mozebi ke imate i vrabotuvanje no se ostanatoto e diskutabilno i nema da ste zadovolni od profesijata. I drugo nisto ne mozete da rabotite Na primer so praven, ekonomski masinski ili nekoj drug mozete da rabotite mnogu raboti a so Voena akademija samo u vojska i eventualno policija. Vojska e institucija koja go zatupuva coek kolku i da ne e zatupen. Zatoa ako studirate studirajte nesto drugo ili podobro odete na zanaet. Licen sovet koj ne mora da go zemete zdravo za gotovo.
Му пишав на профил уште кога ја видов темаваЏени Грл до некаде си во право...ако има поголема конкуренција мора да го направиш тоа..но не е сета работа таму,имаат 3или 4 дена лекарски прегледи...таму некој сакати со врски пуштаат а некој здрави прави шо се спремале цело лето како овај како го кажа НЕ! ако сакаш и ќе го доставам списокот од примените Питомци на Воената Академија па да видиш на кој на кој е....мило ми е за ZanNchy се надевам дека ќе биде добар питомец...ако прочита нека напише искуство он како поминал!
Џену Грл;3816616Zzanchy од форумов е на Воена академија напиша:--- надополнето ---
[/COLOR]
Да ама не е работата да го направиш само, ако има голема конкуренција мора што подобро да го направиш.
Сега га гледам темата и прочитах маабето. Моментално имам голем одмор шо веќе ми завршува и треба да одам на час. Ќе седнам вечер и ќе објаснам се.