- Член од
- 13 октомври 2007
- Мислења
- 3.175
- Поени од реакции
- 434
Викаш деца а ??? Еве јас не сум дете и спрема годините гарант може да ти стегнам еден ластик во партиското главче со закржлавено мозоче и да те пратам цигари да ми купиш.Да знаеш дека од Грујо цревата ми се превртуваат, не сакам да го видам како и партијата негова.Абе деца,деца... Многу ми е жал што уште не сте прогледале,а имате по 19,20,20 и кусур. Место да сте вечерва некаде низ ‘град‘ да бркнете нешто или ако ви се посреќи да е...те,вие седите поред компјутерот и браните нешто(грујо),што веќе не може да се одбрани(стварно ве жалам,за изгубената младост).А1 е најреална ТВ во моментов,ако не е таа сите ќе мислиме дека уште тече мед и млеко во нашава ни напатена Татковина.
Сега да ти кажам за А1 дека е нај педерско ,сороско ,буљашко, лигава, ретардирана телевиза.
Иди на нивниот веб портал и ке видиш дека само тебе и твоите другарчиња ,слуги на Бранко лоповот ве има.
Све што сум напишал коментари а се било во кој контекст спротивни од СДСМ ниеден не ми е објавен, а против ДПМНЕ излегува за 1 минута.
Затоа и нема ниедна отворено контактна програма ,нека уклучи некогаш гледачи во програма а не само оргии со соросоидите да прават на А2.
Тој моржот Чомовски еднаш само проба и пушти десетина гледачи кои јасно му кажаа одјеби за промена на име и после тоа никогаш повеке не се усудија да пуштат гледач. На друго место продавај магла ,овие овде деца што ги викаш изгледа дека се 100 пати попаметни од тебе,и во анкетата ти ја одјебале твоја смрдена телевија.