Најглупава Македонска Телевизија

• Креатор на темата Креатор на темата Чај
  • Време на започнување Време на започнување

Најглупава Македонска Телевизија

• МТВ

Гласови: 26 14,4%
  • А1

Гласови: 72 40,0%
  • НАША ТВ (Точниот одговор е овој)

Гласови: 20 11,1%
  • СИТЕЛ

Гласови: 50 27,8%
  • АЛСАТ М

Гласови: 12 6,7%

• Вкупно гласачи
    180
Абе деца,деца... Многу ми е жал што уште не сте прогледале,а имате по 19,20,20 и кусур. Место да сте вечерва некаде низ ‘град‘ да бркнете нешто или ако ви се посреќи да е...те,вие седите поред компјутерот и браните нешто(грујо),што веќе не може да се одбрани(стварно ве жалам,за изгубената младост).А1 е најреална ТВ во моментов,ако не е таа сите ќе мислиме дека уште тече мед и млеко во нашава ни напатена Татковина.
Викаш деца а ??? Еве јас не сум дете и спрема годините гарант може да ти стегнам еден ластик во партиското главче со закржлавено мозоче и да те пратам цигари да ми купиш.Да знаеш дека од Грујо цревата ми се превртуваат, не сакам да го видам како и партијата негова.
Сега да ти кажам за А1 дека е нај педерско ,сороско ,буљашко, лигава, ретардирана телевиза.
Иди на нивниот веб портал и ке видиш дека само тебе и твоите другарчиња ,слуги на Бранко лоповот ве има.
Све што сум напишал коментари а се било во кој контекст спротивни од СДСМ ниеден не ми е објавен, а против ДПМНЕ излегува за 1 минута.
Затоа и нема ниедна отворено контактна програма ,нека уклучи некогаш гледачи во програма а не само оргии со соросоидите да прават на А2.
Тој моржот Чомовски еднаш само проба и пушти десетина гледачи кои јасно му кажаа одјеби за промена на име и после тоа никогаш повеке не се усудија да пуштат гледач. На друго место продавај магла ,овие овде деца што ги викаш изгледа дека се 100 пати попаметни од тебе,и во анкетата ти ја одјебале твоја смрдена телевија.

Јас еден период гледајќи ја А1...завлегов во филм дека живеам во Пакистан...среќа што на време открив дека Пакистан е 5000 километра од мојава земја!

Абе деца,деца... Многу ми е жал што уште не сте прогледале,а имате по 19,20,20 и кусур. Место да сте вечерва некаде низ ‘град‘ да бркнете нешто или ако ви се посреќи да е...те,вие седите поред компјутерот и браните нешто(грујо),што веќе не може да се одбрани(стварно ве жалам,за изгубената младост).А1 е најреална ТВ во моментов,ако не е таа сите ќе мислиме дека уште тече мед и млеко во нашава ни напатена Татковина.

Pod itno mentalna institucija za tebe decko , A1 naj REALNA televizija AHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAH Jas bratu da ti kazam deka sum i iznasetan i sum videl mnogu i so mnogu ubavi dami sum bil ne ovde tuku i niz svetov , a ti so be .... na papata mu go dudlas kako na nikoj , ali ajde go imate Zoki FACI , Koce pederot i onoj kelaviot mu go zaboraviv imeto so se bori za prava napederite , si gi imate vo vasite redovi vakvi aj ti , ni velis ovde brknete zenski , a ti so Zoki i Koce koj znae so prais :)

--- надополнето ---

Јас еден период гледајќи ја А1...завлегов во филм дека живеам во Пакистан...среќа што на време открив дека Пакистан е 5000 километра од мојава земја!

Abe spored A1 nie momentalno ziveeme najloso do sea , jas licno imam primeri i penzioneri i drugari zemjodelci ( Tutunari konkretno ) i rodnini doktori koi se zadovolni sto konecno dojdoa do nekoja para od nivnite profesii vo ovaa drzava , na penzionerite zgolemeni penzii , na tutunarite subvencii po 60 denari plus za kilo mislam i na doktorite konkretno mojata tetka za vreme na bugarinot Vlado Dimov , specijalist zimase 18 000 plata , a sega 32 000 i kaj e razlikata , a A1 toa nema nikogas da go kaze , eeeeee komunjarcinja taa e razlikata megu vas i VMRO DPMNE , vie vrabotuvavte po eden od familija i gi resivte problemite so stecajcite i ime menjavte za 2 meseca , ali od toa se so kaza ovoj vasiot papa B.C se izleze obratno , po eden odpusti od familija , napravi 300 000 stecajci za vreme na privatizacijata , zede 8 posto od penziite na starite i sto li uste ne .... ovie ajde barem se borat za ime , go gradat naj golemiot aerodrom so TAF na balkanot , nekoj patista se napraveni , a nekoj se gradat ama se gleda deka se pri kraj i ke gi pustat , eve jas licno od SR za Stip nema da vozam po kocka tuku po nov moderen pat , a za vreme na SDSBJRM nesakam ni da zboruvam ..... Ime i zname promeneto , Atentat vrz pretsedatel , 300 000 lugje na ulica , kriminalna privatizacija i korumpirano sudstvo , toa se odlikite na SDSBJRM nisto povekje .

--- надополнето ---

So toa sto se desi vo A1, SDSBJRM si ja zapecati sudbinata ednas zasekogas i nikogas povekje nema da dojde na vlast neka im e toa jasno kako bel den i neka menjaat nesto oti ne ja biduva rabotara , na slednive izbori Branko ke go izede najgolemiot kotek vo zivotot .

--- надополнето ---

Narodot go procita !

Бранко ти ли си?
Абе мајсторе да не беше ти да ни ја опљачкаш државава,може децава и ќе имаа некој динар во џеб да искочат да бркнат нешо.Ако е А1 најреална телевизија во Македонија тогаш што бараше цела опозиција у студио?Рално не требаше да се меша политиката со настанот.Али народот среќа не е толку глуп,па не паѓа на "комуњарската представа".

Pod itno mentalna institucija za tebe decko , A1 naj REALNA televizija AHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAH Jas bratu da ti kazam deka sum i iznasetan i sum videl mnogu i so mnogu ubavi dami sum bil ne ovde tuku i niz svetov , a ti so be .... na papata mu go dudlas kako na nikoj , ali ajde go imate Zoki FACI , Koce pederot i onoj kelaviot mu go zaboraviv imeto so se bori za prava napederite , si gi imate vo vasite redovi vakvi aj ti , ni velis ovde brknete zenski , a ti so Zoki i Koce koj znae so prais :)

--- надополнето ---

Abe spored A1 nie momentalno ziveeme najloso do sea , jas licno imam primeri i penzioneri i drugari zemjodelci ( Tutunari konkretno ) i rodnini doktori koi se zadovolni sto konecno dojdoa do nekoja para od nivnite profesii vo ovaa drzava , na penzionerite zgolemeni penzii , na tutunarite subvencii po 60 denari plus za kilo mislam i na doktorite konkretno mojata tetka za vreme na bugarinot Vlado Dimov , specijalist zimase 18 000 plata , a sega 32 000 i kaj e razlikata , a A1 toa nema nikogas da go kaze , eeeeee komunjarcinja taa e razlikata megu vas i VMRO DPMNE , vie vrabotuvavte po eden od familija i gi resivte problemite so stecajcite i ime menjavte za 2 meseca , ali od toa se so kaza ovoj vasiot papa B.C se izleze obratno , po eden odpusti od familija , napravi 300 000 stecajci za vreme na privatizacijata , zede 8 posto od penziite na starite i sto li uste ne .... ovie ajde barem se borat za ime , go gradat naj golemiot aerodrom so TAF na balkanot , nekoj patista se napraveni , a nekoj se gradat ama se gleda deka se pri kraj i ke gi pustat , eve jas licno od SR za Stip nema da vozam po kocka tuku po nov moderen pat , a za vreme na SDSBJRM nesakam ni da zboruvam ..... Ime i zname promeneto , Atentat vrz pretsedatel , 300 000 lugje na ulica , kriminalna privatizacija i korumpirano sudstvo , toa se odlikite na SDSBJRM nisto povekje .

--- надополнето ---

So toa sto se desi vo A1, SDSBJRM si ja zapecati sudbinata ednas zasekogas i nikogas povekje nema da dojde na vlast neka im e toa jasno kako bel den i neka menjaat nesto oti ne ja biduva rabotara , na slednive izbori Branko ke go izede najgolemiot kotek vo zivotot .

--- надополнето ---

Narodot go procita !
Ти бе Спасое мислиш дека ова ти е партиска огласна табла па сега твојов расказ за Грујо и компанија е најдобро оценет и ке го пратиме на такмичење??? Не ти ги бива ни твоите ,така да не се удирај во гради.Тоа што тебе ти изгледа дека се добри значи дека ти бате си шетал многу ама со главата све у земја си гледал.Не ги бива само што покажаа колку тие пред нив беа катастрофални.Ова што се случува со државата и театрите по телевизии е национален проблем на целиот народ.Тебе изгледа дека не ти е јасно дека и со овие на власт или недај боже тие другите ке си го изгубиме државчето.Ги окупираа медиумите и масовно перат мозоци ,исклучи телевизија излези надвор соочи се со реалноста.Вестите станаа како турски серии зависи на која телевизија ги гледаш , А1 ти се како Бандини и цмиздрат а Сител може да биде Шехеразад ,а надвор во реалноста е Монти Пајтон ,црн хумор.:toe:

Вреди да се признае дека А1 беше ОК до некаде, порано. Денес, пред се, секој нормален човек треба да се навреди од тоа што неколку полуписмени новинари и неписмен газда кој не може ни три литературни зборови да погоди во своето јавно излагање, се обидуваат да направат луди 2 милиони народ. Го потценуваат народот и мене тоа ме иритира. Значи најголем минус за ова, покрај тоа што и на добри работи наоѓаат мани (ама ако, некој треба да критикува за да се работи подобро - само не со местенки и правење будали од македонскиот народ, туку факти и реални статистики. Потоа има минус за долги реклами, вклучувајќи и од политички карактер, потоа за турски, индиски и други ефтини серии и за крајно субјективните вести. Сорос да не ги ни спомнувам, сите се очигледно свесни дека работат против својата земја за ситни лични интереси.
Сител не беше ок, нема ни да биде. Латас, наместо да поставува прашања кога ќе викне гостин - тој самиот си ги одговара прашањата. Многу очигледен га‘олижач а не се ни обидува маааалце да го прикрие тоа. Очигледно не е свесен дека со тоа он не постигнува успеси за него и неговата партија, напротив - кога некој толку очигледно се претставува како припадник на едната страна, веќе е јасно дека се губи објективноста и не може да му се верува. Сепак во тој поглед се далеку зад А1 (конкретно само латас дава комплименти додека некои новинари се малце пообјективни). Програмата - исто како А1, со тоа што даваат малце пократки реклами.
МТВ - стандард. Нема што да се каже затоа што и нема баш ништо, никаква содржина да се критикува/вреднува.
Наша - неам појма.
Алсат - гледам само кога има пренос на Примера, така да мене не ми смета воопшто :)
ПС
Под анкета не се подразбира наградна игра па да има точен одговор, а и не поставуваш анкета за ти да посочиш на некаков точен одговор:toe:

А1 некако што и да објават е анти македонски неможам воопшто да се пронајдам во оваа тв порано ја гледав ама мн работи зезнаа и ред е малце бравите да проработат :pos2:
а тв у последно време што следам се АЛФА , НАША и АБ некако се близу до реалноста и праведно ги кажуваат некој ствари пред јавноста :)

А1 е најреална ТВ во моментов

Е да си ми жив и здрав бе мајсторе,вака по сабајлечки си ме изнасмеал,алал вера. :pos2:

--- надополнето ---

А1 некако што и да објават е анти македонски

Неее баче ти се чини, а1 се најголемите патриоти..............ако се лажеме. :tv:

Ако збориме за овој момент...делата зборат доволно.
Порано, пред Латас да смени муабет, антимакедонска беше сител која сега е најпатриотска...сега е а1 која пак до пред година-две беше промакедонска. Којзнае следната година накаде ќе задува ветерот...исток, југ? Најверојатно дува од кај што дуваат интересите, т.н. пари.

Неее баче ти се чини, а1 се најголемите патриоти..............ако се лажеме. :tv:[/QUOTE]
пппахахахахахах :P ве лажам сакај те ги у право се се што зборуваат :P :pos2:

Ако збориме за овој момент...делата зборат доволно.
Порано, пред Латас да смени муабет, антимакедонска беше сител која сега е најпатриотска...сега е а1 која пак до пред година-две беше промакедонска. Којзнае следната година накаде ќе задува ветерот...исток, југ? Најверојатно дува од кај што дуваат интересите, т.н. пари.

До пред година -две..:) Не би се сложил..:nenene:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom