Eric Prydz @ Club Colosseum 21.10.2010

• Креатор на темата Креатор на темата POS-51
  • Време на започнување Време на започнување
Да беше настанов на Метрополис, темава ќе имаше 20 страни до сеа :D Иначе Југотон уште немаат карти а за 3 дена доаѓа еден од најпознатите диџеји во светот -.-

Да, и ќе беше најавен пред месец дена па ќе имаше време да се јадат гурабии. Вака не е интересно, нема кој да ти контрира. :)

Ауууу кичмење!Свака част за Ерик, растур систем напраи!Glow,Pjanoo,Niton беа најмоментите од цела журка, едино ми е криво шо не останав до крај и не го слушнав неговиот микс на im not going home + insomnia.

Попара! Толку!

Во позитивна конотација :smir:

Како ја закачи пјано на крај, ауфф...

On Off :vozbud:
Лавови мои морски, клаберишта мои океански, јас сфаќам и вкусови и се`, ама ако промрчи некој за журкава, не е нормален.

sakav da prasam kako bese na prydz, no nema potreba da prasuvam
vidov po komentarite deka bilo strasno dobro :)

Ауууу кичмење!Свака част за Ерик, растур систем напраи!Glow,Pjanoo,Niton беа најмоментите од цела журка, едино ми е криво шо не останав до крај и не го слушнав неговиот микс на im not going home + insomnia.

ај да не се жалиш дека не си чул,да го чуеш.И уше пар видеа одоздоле од мене

--- надополнето ---

Како ја закачи пјано на крај, ауфф...

--- надополнето ---

On Off :vozbud:
Лавови мои морски, клаберишта мои океански, јас сфаќам и вкусови и се`, ама ако промрчи некој за журкава, не е нормален.

--- надополнето ---

Prydz,Pryda и Cirez D ти се исто, само шо Ерик го користи Cirez D за по-андерграунд траки а pryda и prydz за покомерцијални.Дефинитивно журкава влегува во топ 3 најдобри до сеа.Следно - Ferry Corsten 2.12 :)

da da tokmu toa sakav da znam
znaev deka prydz i pryda e ist covek no ne bev siguren za cirez d :)

--- надополнето ---

ne veruvam deka na ferry corsten ke bide volku ludo kako na pryda

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom