Ресторанот кај што се јаде без пари

• Креатор на темата Креатор на темата ..........
  • Време на започнување Време на започнување
?

..........

Гостин
Ресторанот се наоѓа во Кина. Потребно е само да стигнете до него. Нормално, ако стигнете. Добар апетит!

restoran7.jpg

restoran1.jpg

restoran2.jpg

restoran3.jpg

restoran4.jpg

restoran5.jpg

Јас би се качил, не дека е безпари храната, онака местото е филм, рај е :)

Давајте координати на мапа. Мора да се знае локацијата за да се оди :vozbud:

Ова ме потсети на една фора-
Хамбургер и кока кола за 40 денари .
-Каде бе?
-Незнам каде ама ефтино е :) .

Ахххх, што све нема да направат луѓето за пари, или да добијат било што за без пари....

Ова ме потсети на една фора-
Хамбургер и кока кола за 40 денари .
-Каде бе?
-Незнам каде ама ефтино е :) .
Порано во ресторан "Кај Злате" продаваа хамбургер и кока-кола за 50 :back:
(чисто да нема забуни, хамбургерот беше со стандард плескавица што ја добивате во тој ресторан, домашно лепче, помфрит, кечап, мајонез и зачини, а кока-колата беше пластична чашка од 0.2 л; ако јадете во ресторанот и во стаклена ви ја даваа :wink:)

Овие не се нормални...сигурно ќе стигнеш до таму блед челиот и ќе те видам после дали ќе имаш апетит за јадење... :pos2:

hilltop04.jpg

hilltop06.jpg

hilltop08.jpg

До кај може да те отера алчноста ...:D

Висината е скоро 2200 метри и овие немаат памет.Кој сака да им се придружи правец Кина.Планинава се вика Hua Shan и има безброј вакви импровизирани "патни правци".Еве и координати да не се изгубите : 35°41'44.71"N113°37'30.93"E

Пензионериве на Марс ќе се качат за гага јадење не па тука :)))))))))))))

барем некако да се стигнуваше до ресторанот па потоа да те пуштаа да си одиш по овој пат.....најаден ќе погинеш јебига

Не видовте во неделата што се дешаваше на бесплатниот ручек? Со најлони доаѓаа да собираат јадење. Не дека немаат пари, туку дека е бесплатно. Удри народе!

А за ова ако треба ќе загинат и ќе одат да земаат со најлони. Мизерија ќе биди верувајте.

Не е филмот за јадењето... се кладам дека секој шо се качува таму носи со себе јадење. Поентата е да се качиш на таа планина, макар и немало ништо горе, ама вие сте ја завртеле темата во погрешен правец.

И шо мислите дека има горе? Ресторан со 5 ѕвезди? Сигурно нема струја и вода, а јадењето што го прават е варено на оган. Така да... ретко кој би одел таму само за да јади.

Сигурно нема струја и вода, а јадењето што го прават е варено на оган. Така да... ретко кој би одел таму само за да јади.

Што му фали на јадењето варено на оган? :)
Мене ми е повкусно, не знам за тебе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom