ОН: Амбасадор за космосот

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
Еве това се вика раздуване на администрациjaта.
Интересно на каков jaзик ке комуникира жената ... ?!

Па еве да речеме постојат и нели доаѓаат некој ден.Мене поверојатно ми е да се зли него добри.Зошто?Па имаат многу мотиви да бидат лоши - ќе не проучуваат како лаб. глувци,ќе ни ги соберат ресурсите,технологијата и секако на крај ќе не очистат и ќе си се населат овде (како Америте исто).Е сега за да бидат добри незнам кои може да им бидат мотивите.Зар ќе летаат илјадници светлосни години за да дојдат да се поздрават со оваа амбасадоркава на ОН?

Ако некоја цивилизација дошла до ниво за меѓугалактички патувања,тоа значи дека земјините ресурси не и се нешто особено потребни...
Ниту пак некаков контакт со цивилизација од онаа која е моментално доминантна на планетава...
Единствено за сеир,ако смислата за хумор сеуште ги држи или воопшто имаат перцепција за хумор како таков...или...
премногу варијабили се во игра...се е игра на нагаѓање...
освен фолс флег операциите секако...
тие се константа.

Има ли нешто полесно за американската влада од правење филм на дебелите амери дека ќе се дружат со вонземјани...и тие такви целите возбудени одвај чекаат да дојде некој вонземјанин и да ги киднапира...

.....а у реалноста америка се распаѓа,ни здраство ни економија ни судство ништо не им функционира....така да ова е премногу дегутантна тема за македонски мозок да се замара со вакви будалаштини!!!

Пробај следниот пост да не ти биде толку очаен.
Концентрирај се,собери сила,запали миризливи стапчиња...и малку по малку зборовите ќе се артикулираат во твојата глава.
Не е тешко...

http://www.cnes-geipan.fr/

Не знам што се изнервира толку.
Јас сликите ги најдов на линкот што беше постиран од тебе, и ги поставив, не знам што се буниш.
Ако имаш некој проблем, ете погоре самси опиша како можеш да си го средиш.

nie piper vochi neam da si klajme, ovie na kosmosi na ova na ona , daj i na Univerzumot nash da klajme ambasador , na jupier na mars venera... :vozbud:

Не знам што се изнервира толку.
Јас сликите ги најдов на линкот што беше постиран од тебе, и ги поставив, не знам што се буниш.

ццц...шо ми требаше од московска правда линк...:pos2:
ах,пусти Руси...не знам зошто ги ставиле тие слики...веројатно некој пијан во редакција,гуглал „вонземјани“ и ги ставил на линкот...

Споменуваше докази.
Одненадеж...
Се огласуваат многу релевантни институции и поединци кои даваат изјави и јавно дискутираат за вонземјани.
Тоа се случува последниве неколку месеци до година дена.
На сајтот на француската вселенска агенција можеш да се информираш околу тоа.
И да го читнеш Стивен Хокинг & Co.

Немам проблем,само сметам дека постови со емот-иконче и бисери кои се движат од еден збор до пола реченица,често неповрзани и без јасно значење...не ја даваат правата слика за форумџијата кој тоа го напишал...нели...:smir:

ццц...шо ми требаше од московска правда линк...:pos2:
ах,пусти Руси...не знам зошто ги ставиле тие слики...веројатно некој пијан во редакција,гуглал „вонземјани“ и ги ставил на линкот...

Споменуваше докази.
Одненадеж...
Се огласуваат многу релевантни институции и поединци кои даваат изјави и јавно дискутираат за вонземјани.
Тоа се случува последниве неколку месеци до година дена.
На сајтот на француската вселенска агенција можеш да се информираш околу тоа.
И да го читнеш Стивен Хокинг & Co.
Ти го постираше линкот, јас не сум крив и не е битно кој го пишувал, туку кој го постирал. Мислам без навреда. :)

Да, спомнувам постојано докази , каде се?
Тоа што се огласувале институции, ова, она не се докази. Ако во меѓувреме не се сменило нешто.

За Стивен Хогинг.... а бе чоекот е Ајнштајн на денешно време. Што ќе речел Ајнштајн тогаш, веднаш медиумите: Ајнштајн вика дека вонземјаните вака, онака...
Е сеа не знам колку е способен Хокинг да го исплази јазикот...

--- надополнето ---

Немам проблем,само сметам дека постови со емот-иконче и бисери кои се движат од еден збор до пола реченица,често неповрзани и без јасно значење...не ја даваат правата слика за форумџијата кој тоа го напишал...нели...:smir:
Понекогаш и толку е доволно да се објасни нешто или некоја ситуација.
Навистина :smir:? :)

Ти го постираше линкот, јас не сум крив и не е битно кој го пишувал, туку кој го постирал. Мислам без навреда. :)

Да, спомнувам постојано докази , каде се?
Тоа што се огласувале институции, ова, она не се докази. Ако во меѓувреме не се сменило нешто.

За Стивен Хогинг.... а бе чоекот е Ајнштајн на денешно време. Што ќе речел Ајнштајн тогаш, веднаш медиумите: Ајнштајн вика дека вонземјаните вака, онака...
Е сеа не знам колку е способен Хокинг да го исплази јазикот...

--- надополнето ---

Понекогаш и толку е доволно да се објасни нешто или некоја ситуација.
Навистина :smir:? :)

Не е доволно.Таквиот начин на постирање на нет форумите има одамна свој назив...веројатно си го слушнал од други форумџии а во врска со многу твои постови...:)

А за што точно сакаш докази?

Не е доволно.Таквиот начин на постирање на нет форумите има одамна свој назив...веројатно си го слушнал од други форумџии а во врска со многу твои постови...:)

А за што точно сакаш докази?

Јас пак на таквиот начин на постирање имам заработено доста... али то е само твое мислење.

За што докази? Па како прво, докази дека НЛОата се вонземјански летала, бидејќи гледам на твоиве линкови има само тоа... НЛОа...
Понатаму ќе видиме...

ПС, гледам Французиве од последниот твој линк, почнале метеоритите да ги сметаат за НЛОа? Браво, браво...

Kako само си ја спремаат јавноста , па то е многу интересно да ги гледаш и да знаеш што прават
Би можел да се кладам дека за година дена ке се јави некое зелено на телевизија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom