ОН: Амбасадор за космосот

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
Ова(ј) демек работи односи со јавност во вселенава?

Линк што го постира ти:

Пробај следниот пост да не ти биде толку очаен.
Концентрирај се,собери сила,запали миризливи стапчиња...и малку по малку зборовите ќе се артикулираат во твојата глава.
Не е тешко...

http://www.cnes-geipan.fr/

Kaj и да е ке биде , само кои ке бидат вонземјаните не ми е јасно баш.
Да не биде како што викаше Реган дека вонземска инвазија би можела да не зближи до еден нов светски поредок ?
Се ми се чини ке биде добра режија у стилот на многу работи порано.

Све све само да не бидат зелени.Некако глупо ќе изгледаат.

Све све само да не бидат зелени.Некако глупо ќе изгледаат.
Хахах како иде работава баш зелени ке бидат изгледа.
Ако не им смислат друга боја у мегувреме .

Хахах како иде работава баш зелени ке бидат изгледа.
Ако не им смислат друга боја у мегувреме .

Стивен Хокинг кажува дека биле тотално зли...:vozbud:
Им требаат нови “надворешни непријатели“...овој пат бајаги надворешни...:)
Нема да им биде прв пат, научно-фантастичните фолс флег ситуации го достигнаа врвот со 19-те арапи...

Нема да им биде прв пат, научно-фантастичните фолс флег ситуации го достигнаа врвот со 19-те арапи...

Па еве да речеме постојат и нели доаѓаат некој ден.Мене поверојатно ми е да се зли него добри.Зошто?Па имаат многу мотиви да бидат лоши - ќе не проучуваат како лаб. глувци,ќе ни ги соберат ресурсите,технологијата и секако на крај ќе не очистат и ќе си се населат овде (како Америте исто).Е сега за да бидат добри незнам кои може да им бидат мотивите.Зар ќе летаат илјадници светлосни години за да дојдат да се поздрават со оваа амбасадоркава на ОН?

Хахахах Стивен Хокинг што ли му прават на тоа кутро човече .
Абе големи пари се у игра , бајаги од парите од дрогата и слични ствари по светов иде у тие фолс флег операции .
Да не зборуваме донации у сомнителни компании од типот на дарувањата на Бил Гејтс.
Овие пари се трошат негде ........ кој ке биде крајниот продукт времето ке покаже.

Да ќе дојдат да ни ги земат ресурсите овде затоа што оваа планета е посебна и има нешто што никаде на друго место го нема. Оваа планета не е ни зрнце песок во споредба со остатокот од универзумов и одеднаш има толку големо значење заради ресусрите кои ги поседува.
Ако бевме закана за нив уште при првиот тест на нуклеарна бомба ќе дојдеа да не зашамарат, воглавно генерално не се мешаат, освен скриено кога мислат дека треба да интервенираат едноставно гледаат да видат што ќе се случи или сме дел од некој космички план кој што ќе излези на виделина во годините пред нас.

Хахахах Стивен Хокинг што ли му прават на тоа кутро човече .
Ме потсети на ова...
stephen_hawking.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom