Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па еве да речеме постојат и нели доаѓаат некој ден.Мене поверојатно ми е да се зли него добри.Зошто?Па имаат многу мотиви да бидат лоши - ќе не проучуваат како лаб. глувци,ќе ни ги соберат ресурсите,технологијата и секако на крај ќе не очистат и ќе си се населат овде (како Америте исто).Е сега за да бидат добри незнам кои може да им бидат мотивите.Зар ќе летаат илјадници светлосни години за да дојдат да се поздрават со оваа амбасадоркава на ОН?
Пробај следниот пост да не ти биде толку очаен.
Концентрирај се,собери сила,запали миризливи стапчиња...и малку по малку зборовите ќе се артикулираат во твојата глава.
Не е тешко...
http://www.cnes-geipan.fr/
daj i na Univerzumot nash da klajme ambasador , na jupier na mars venera...![]()
Не знам што се изнервира толку.
Јас сликите ги најдов на линкот што беше постиран од тебе, и ги поставив, не знам што се буниш.
Ако имаш некој проблем, ете погоре самси опиша како можеш да си го средиш.
Ако имаш некој проблем, ете погоре самси опиша како можеш да си го средиш.
Ти го постираше линкот, јас не сум крив и не е битно кој го пишувал, туку кој го постирал. Мислам без навреда.ццц...шо ми требаше од московска правда линк...:pos2:
ах,пусти Руси...не знам зошто ги ставиле тие слики...веројатно некој пијан во редакција,гуглал „вонземјани“ и ги ставил на линкот...
Споменуваше докази.
Одненадеж...
Се огласуваат многу релевантни институции и поединци кои даваат изјави и јавно дискутираат за вонземјани.
Тоа се случува последниве неколку месеци до година дена.
На сајтот на француската вселенска агенција можеш да се информираш околу тоа.
И да го читнеш Стивен Хокинг & Co.
Понекогаш и толку е доволно да се објасни нешто или некоја ситуација.Немам проблем,само сметам дека постови со емот-иконче и бисери кои се движат од еден збор до пола реченица,често неповрзани и без јасно значење...не ја даваат правата слика за форумџијата кој тоа го напишал...нели...:smir:
Ти го постираше линкот, јас не сум крив и не е битно кој го пишувал, туку кој го постирал. Мислам без навреда.
Да, спомнувам постојано докази , каде се?
Тоа што се огласувале институции, ова, она не се докази. Ако во меѓувреме не се сменило нешто.
За Стивен Хогинг.... а бе чоекот е Ајнштајн на денешно време. Што ќе речел Ајнштајн тогаш, веднаш медиумите: Ајнштајн вика дека вонземјаните вака, онака...
Е сеа не знам колку е способен Хокинг да го исплази јазикот...
--- надополнето ---
Понекогаш и толку е доволно да се објасни нешто или некоја ситуација.
Навистина :smir:?![]()
Не е доволно.Таквиот начин на постирање на нет форумите има одамна свој назив...веројатно си го слушнал од други форумџии а во врска со многу твои постови...
А за што точно сакаш докази?
Би можел да се кладам дека за година дена ке се јави некое зелено на телевизија.
Се кладиме?![]()
Хахах може у гајба пиво.