Јофе ќе сркне(л) ќотек?

Коментар:

• Ќе сркне ќотек кај и да е

Гласови: 177 52,5%
  • Греота е бе остајте го нека живее

Гласови: 81 24,0%
  • Супер е детето..само напред Јофе

Гласови: 79 23,4%

• Вкупно гласачи
    337
Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
и ова почна да ме копкат,како можиш да си хејтер и да мрзиш хејтери во исто време :pos:
се извинувам за офтопиќов али да потрошиш 30 и кусур мислења на нешто што невреди стварно неможам да го сварам
,како што неможам да го сварам јофета.

Онака бе од разонода, да беше темава сериозна ќе беше во Филм и ТВ не во ЧДА :)
И партииве и политичариве не вредат, не врeдат па сите секој ден ги прават муабет, исто и А1 и Сител :)))

А за првото имаше добра маичка еднаш во скејт шопон, кога ја видов немав пари, а кога имав ја немаше, сакав да испечатам ама ништо не бидна :D

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.947
Де бреее, да не може човек да си хејта на раат у ЧДА.
ц ц ц ц
Патем темава е Јофе, а не јас. Да бев attention whore па да ми ласкаше со твоите монтажи, ама не сум. Напрај нешо вакво за Јофе он пати по внимание. Како мал изгледа никој у маало не му давал топка да си игра со другите деца.

Kadaif

M.D.
Член од
21 јануари 2008
Мислења
6.850
Поени од реакции
8.385
Јофе е најголем малер, сеа заради неговиот малер отиде А1 јабана.

InSuLaNeR

A man who never was a boy.
Член од
13 јули 2009
Мислења
878
Поени од реакции
107
Нема никаков хумор во тој Јофе не си го бива:nenene:

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.770
Поени од реакции
9.891
Остајте го Јофе на раат,нека си живеЕ детето разбираш :icon_lol:

Huzzy Gurl

Animal Lover
Член од
14 септември 2008
Мислења
307
Поени од реакции
128
Лелеее ама е досаден овој а жалниот цело цело време мисли дека е интересен :tapp:...Мислам кога веке сака (му кажале) да прави хумор нека биде ХУМОР а не глупирање...:toe:

P

PewDiePie

Гостин
Па ако продолжи ко што тргнал не му бега ни тоа,само оној греота е да го ќофташ бе,никогаш не треба да им се силиме на ментално заостанати и ретардирани деца како што е се разбира јофе.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.631
Поени од реакции
34.020
Па ако продолжи ко што тргнал не му бега ни тоа,само оној греота е да го ќофташ бе,никогаш не треба да им се силиме на ментално заостанати и ретардирани деца како што е се разбира јофе.
-

:toe::jaj::nesvest::tapp::uvo::nesum::ija::raz::icon_eek::(:lut::pishtoldz:ne::icon_conf:zid::cry::violent1::sakas_ust:pov::classic::icon_neut:shok::icon_frow:ne_zboram:se_ molam:icon_roll:lud:
:toe::jaj::nesvest::tapp::uvo::nesum::ija::raz::icon_eek::(:lut::pishtoldz:ne::icon_conf:zid::cry::violent1::sakas_ust:pov::classic::icon_neut:shok::icon_frow:ne_zboram:se_ molam:icon_roll:lud:
:pos2:

Шала на страна, си имаше.. својствен хумор. И низ форумов.
Сега ми е одбивен поради политичкиот сарказам изгледа.
Алергичен сум на такви топици. Ништо лично против него, и не, несакам да умре. лол.

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.755
Поени од реакции
8.013
Колку е одбивен типов... ја има погрешено професијата :/

Член од
20 август 2010
Мислења
149
Поени од реакции
16
Преку кур ((што го немам)(типов е една од ретките личности кои длабоко во мене будат ваков речник)) од аматери - водители...поголем кретен од овај - здравје. Се чудам зошто не си ја бара среќата на друго место...
jofe.jpg

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.161
Поени од реакции
18.202

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Ќотек треба да сркне Пинокио(и да му се одземе мобилниот, не е мобилен за луѓе со потпросечна интелигенција)!

Јофе може и не е толку смешен, ама емисиите му се со поента!

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Веќе откако почна со емисијата си ја го тера истиот филм. :) И пред 5 месеца ако продолжеше така ќе сркнел ќотек... Продолжи, не сркна.

Kajgana Shop

На врв Bottom