Јофе ќе сркне(л) ќотек?

Коментар:

• Ќе сркне ќотек кај и да е

Гласови: 177 52,5%
  • Греота е бе остајте го нека живее

Гласови: 81 24,0%
  • Супер е детето..само напред Јофе

Гласови: 79 23,4%

• Вкупно гласачи
    337

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Ако не го бива, да не треба да му речам браво. Многу нормално е ако го познавам да му кажам дека не го бива, навреме да прекине за да не се брука повеќе.
Тоа е најхумано што може некој да го направи на таква личност.
Како може да престане кога веќе има запишано факултет? Човекот има на фејсбук 12.000 обожаватели и заради тоа ти што си му рекол треба да се откаже од факултетот? Од животниот сон?

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.492
Поени од реакции
8.002
Како може да престане кога веќе има запишано факултет? Човекот има на фејсбук 12.000 обожаватели и заради тоа ти што си му рекол треба да се откаже од факултетот? Од животниот сон?
Твојов пост ко скечов

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Ако не го бива, да не треба да му речам браво. Многу нормално е ако го познавам да му кажам дека не го бива, навреме да прекине за да не се брука повеќе.
Тоа е најхумано што може некој да го направи на таква личност.
Цел свет вика дека Македонија не чини па ај да ја срамнине со земја а?

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880

Значи не се труди да мешаш поими. Ние тука му кажуваме дека не го бива за пред камера, не за новинар.
А како новинар има многу други нешта кои би ги работел отколку да изиграва шимпанзо на телевизија.

А тие 12 000 фанови се друга приказна и како се собрани, не навлегувам во политички теми.
Но ете ако и тоа го земаш има најмалку 60 000 Македонци на фејсбук, значи ли тоа дека 48 000 не го сакаат?
Бидејќи не се зачлениле во неговиот фан клуб следствено значи дека е така.

--- надополнето ---

Цел свет вика дека Македонија не чини па ај да ја срамнине со земја а?
Ако за тебе Грција е цел свет тогаш во ред.
129 ако не се лажам земји рекоа поинаку.

Малку намали со ова споредбиве, кои патем не ти се на место.

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Значи не се труди да мешаш поими. Ние тука му кажуваме дека не го бива за пред камера, не за новинар.
А како новинар има многу други нешта кои би ги работел отколку да изиграва шимпанзо на телевизија.
А зошто не го бива? Што не ти се свиѓа кај него? Зошто не можеш да речеш Секоја чест што барем стигна до телевизија додека е сеуште студент? И тоа на првата телевизија овде.

А тие 12 000 фанови се друга приказна и како се собрани, не навлегувам во политички теми.
Но ете ако и тоа го земаш има најмалку 60 000 Македонци на фејсбук, значи ли тоа дека 52 000 не го сакаат?
Бидејќи не се зачлениле во неговиот фан клуб следствено значи дека е така.
Од кај се избација сега 52? 60 000 - 12 000 = 48 000
Да, или не го сакаат или немаат мислење за него.

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
А зошто не го бива? Што не ти се свиѓа кај него? Зошто не можеш да речеш Секоја чест што барем стигна до телевизија додека е сеуште студент? И тоа на првата телевизија овде.
Не ми се допаѓа концептот на емисијата, пропагандата на неговиот му газда зад решетки што е, не ми се допаѓа неговиот хумор, не ми се допаѓаат неговите гестови, не ми се допаѓа како тоа изгледа.

А до телевизија многу стигнеле и не биле студенти по новинарство па имале многу поуспешни проекти и ретко кој плукал по нив.
Други почнале од мали години па стигнале многу далеку.
А тој стигнал тука како студент на школата на Героски кој е трол на Велија.
Па и не е некој голем успех тоа.

Од кај се избација сега 52? 60 000 - 12 000 = 48 000
Да, или не го сакаат или немаат мислење за него.
Се поправив, али мање више дали се 52 или 48, следствено значи дека не им се допаѓа, не го гледаат, сеедно.
Но доволен доказ дека огромна е бројката на која не и се допаѓа.
Плус ги додаваш оние кои сакаат да му го пукнат носот и испаѓа дека е претерано антипатичен.

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
А до телевизија многу стигнеле и не биле студенти по новинарство па имале многу поуспешни проекти и ретко кој плукал по нив.
Други почнале од мали години па стигнале многу далеку.
А тој стигнал тука како студент на школата на Героски кој е трол на Велија.
Па и не е некој голем успех тоа.
Да, е успех, сакал ти да го признаеш тоа или не. Детето зема ваљда добра плата, се промовира. Што треба појше?

Се поправив, али мање више дали се 52 или 48, следствено значи дека не им се допаѓа, не го гледаат, сеедно.
Но доволен доказ дека огромна е бројката на која не и се допаѓа.
Плус ги додаваш оние кои сакаат да му го пукнат носот и испаѓа дека е претерано антипатичен.
Не значи дека 49 000 луѓе не го сакаат. 90% од нив не знаат кој е тој или немаат изградено мислење за него и за неговата емисија. Другите 10% сакаат да му го пукнат носот.

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Да, е успех, сакал ти да го признаеш тоа или не. Детето зема ваљда добра плата, се промовира. Што треба појше?
И Коста Бургов и Драганче од Лескоец ги има на телевизија, исто и Боки 13 ама тоа не значи дека ги бива.

Не значи дека 49 000 луѓе не го сакаат. 90% од нив не знаат кој е тој или немаат изградено мислење за него и за неговата емисија. Другите 10% сакаат да му го пукнат носот.
Тогаш не значи и дека 12 000 партиски војници се доказ за добра емисија.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.492
Поени од реакции
8.002
Види сеа, се промовира како продолжена уста на Геровски и Велија (во ќелија).

На А1 им била дадена шанса и на други луѓе. Еве на пример К-15 почнаа од таму. Иванна :wub: Хаџиевска... ама за разлика од Јофе, К-15 се смешни, Иванна е убава по општоприфатени стандарди.

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.966
Поени од реакции
4.073
Реков, мене сега некој ако ми рече дека сум срање програмер, мене тоа страшно ќе ме повреди.
Треба сам себе да си признаеш дека си срање или не, т.е да си самокритичен што многу многу го нема тука кај нас.
А дека си срање програмер си, скоро сите кои излегуваат од факултет се срање програмери, ама со годините стануваат добри ако ги бива.
Ретки се тие што добри програмери, уште од старт.
Работата кај Јофе е што него камерата ич не го сака, еве жив пример за тоа
http://on.net.mk/default-MK.asp?ItemID=2D62F81F3FE52A42A455C8D8B798F911
Типот има неверојатен глас, ама ич не е симпатичен за пред камера, како што он сам кажува гласот е театар на умот.
Кај Јофе е обратно, изгледа го бидува за пишување колумни или што и да е, не дека сум прочитал некоја ама еве луѓето кажуваат дека го бива
ама за пред телевизија е породилни маки, сакал тоа некој го прифатил или не.

samunoske

unidentified specie
Член од
21 април 2007
Мислења
242
Поени од реакции
18
ова јофе ептен ми е антипатично и некако глупо ми делува на ТВ черашно г***о најдело да бистре политика....Јofe Cola :)

Член од
18 април 2010
Мислења
2.656
Поени од реакции
3.570
Ај кажете ми само колку луѓе ќе дознаевте за изјавата на Амди Бајрам а.к.а Coca-Cola, кој беше главна занимација на форумот една недела, ако не беше Јофе?
И јас мислам дека изгледа малку простичок пред камерата, ама ај остајте го нека си го тера филмот. :)

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.492
Поени од реакции
8.002
Ај кажете ми само колку луѓе ќе дознаевте за изјавата на Амди Бајрам а.к.а Coca-Cola, кој беше главна занимација на форумот една недела, ако не беше Јофе?
И јас мислам дека изгледа малку простичок пред камерата, ама ај остајте го нека си го тера филмот. :)
Дете, ти изгледа не гледаш вести, ниту си почитувач на животот и делото на Амди. Јофе е само рециклатор, ништо не измислува, едни глупости ги врти у круг. И малку повеќе просто делува на ТВ, ама то е.

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Колку е само одвратен!
Колку е само антипатичен!
Колку само незнае да каже една шала!

Kajgana Shop

На врв Bottom