Јофе ќе сркне(л) ќотек?

Коментар:

• Ќе сркне ќотек кај и да е

Гласови: 177 52,5%
  • Греота е бе остајте го нека живее

Гласови: 81 24,0%
  • Супер е детето..само напред Јофе

Гласови: 79 23,4%

• Вкупно гласачи
    337
Член од
7 октомври 2007
Мислења
43
Поени од реакции
19
Како смее да го вреѓа Св.Гвујо? Срам за државата.
Извини „администраторе“ али како што гледам политика и прополитички настроени одговори не се толерираат на форумов, така да убаво би те замолил да не даваш погрешни примери кон останатите членови.

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Го гледав еднаш, за жал само бледа копија на Колберт Репорт и Дејли Шоу на Џон Стјуарт. Во ред е да се крадат фори ама да се употребат барем соодветно

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Извини „администраторе“ али како што гледам политика и прополитички настроени одговори не се толерираат на форумов, така да убаво би те замолил да не даваш погрешни примери кон останатите членови.
Нит сум администратор нит мешам политика, си кажав мислење, во оваа држава не смее да бидеш слободоумен?
Го гледав еднаш, за жал само бледа копија на Колберт Репорт и Дејли Шоу на Џон Стјуарт. Во ред е да се крадат фори ама да се употребат барем соодветно
Океј, еве и ја ќе ти речам дека е копија на Колберт и Стјуард, ама мора од некаде да се почне. Не може одма боље од Стјуард да се стане, ние со години правиме филмови па ниеден филм не е подобар од рандом филм американски, така?

Член од
7 октомври 2007
Мислења
43
Поени од реакции
19
Нит сум администратор нит мешам политика, си кажав мислење, во оваа држава не смее да бидеш слободоумен?
Извини за тоа администратор, не сум прочитал убаво под никот што ти пишува. А за ова не велам дека не треба да имаш мислење и право истото слободно да го искористуваш, само викам дека не треба да се иде со политички пристап кон тоа, поготово не на форумов каде што е забранета политика. А ако се прашуваш каде е политиката, тогаш ќе ти кажам дека со самото спомнување на било кој политичар се спомнува политика, како и сарказамот во твојот претходен пост во кој што само ретардиран не би приметил дека е прополитички.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Извини за тоа администратор, не сум прочитал убаво под никот што ти пишува. А за ова не велам дека не треба да имаш мислење и право истото слободно да го искористуваш, само викам дека не треба да се иде со политички пристап кон тоа, поготово не на форумов каде што е забранета политика. А ако се прашуваш каде е политиката, тогаш ќе ти кажам дека со самото спомнување на било кој политичар се спомнува политика, како и сарказамот во твојот претходен пост во кој што само ретардиран не би приметил дека е прополитички.
Па и другите се индиректо политички поврзани, коа вреѓаат некој што коемнтира политика, а при тоа не им се допаѓа нековиот политички коментар.

Член од
7 октомври 2007
Мислења
43
Поени од реакции
19
Па и другите се индиректо политички поврзани, коа вреѓаат некој што коемнтира политика, а при тоа не им се допаѓа нековиот политички коментар.
Не викам дека не е така, но стварно не гледам која е поврзаноста со нашиов „муабет“. Или се обидуваш да кажеш, сите прават така па ајде и јас ќе правам.

Принцезичка

courage is contagious
Член од
12 декември 2008
Мислења
1.556
Поени од реакции
348
Дете е ... има колку 20-21 година?! :/

Klinton

wanna BOMB?
Член од
11 април 2010
Мислења
2.876
Поени од реакции
4.580
ednas resiv da go gledam i svativ deka e prodolzena raka na velija i deka samo zatoa e vo eter, na toa se dodava deka nema ama bas nikakov humor tuku samo trakata u pozadina ja stavaat da se smee za da mu dadat na prostiot narod do znaenje deka se toa bi trebalo da bide smesno
se na se, kako novinar e daleku od objektiven, sto e novinarsko pravilo za nepristrasnost, ne e smesen i ima samo dve grupi koi bi potrosile vreme na nego
1. provladini - koi bi plukale po nego so sekakvi pogrdni zborovi
2. protivvladini - koi bi rekle deka e eden od retkite sto nema vlakna na jazikot i go kazuva ona sto e vistina
- mene licno mi e mnogu pateticen

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Не викам дека не е така, но стварно не гледам која е поврзаноста со нашиов „муабет“. Или се обидуваш да кажеш, сите прават така па ајде и јас ќе правам.
Па така де, дваес страни има си се фатил за мене, пошто го оправдувам, значи не ти сметаат другите политички коментари шо се против него, ти смета некој шо го поддржува.

Иначе @Klintоn; воошто не е проопозициски, можеби повеќе ја напаѓа владата но тоа мора да е така пошто тие се сега на позиција, колку што знам убаво го испердаши и Иво Шема, особено последната емисија за споредбит во собранието, тотално исти третман за сите политичари, кој ќе збори поинаку ради инат и мржња.

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Дете е ... има колку 20-21 година?! :/
Се согласувам премногу е зелен за ваква емисија.

Да му одговорам и на Армин истовремено

Мене ми е јасно дека зад Колберт стои еден гигант како Комеди Централ и дека се работи за мултимилонска продукција но што знам кај Јофе ми фали нешто друго, а тоа е за разлика од Колберт кој пердаши и демократи и републиканци Јофе некако повеќе наклонен ми е накај левицата што е логично за наши услови и вработени во ТВ куќи.
Ајде да го баталам тоа како нужно зло за да имаш кај нас емисија во некоја телевизија ќе кажам дека сатирата што ја презентира низ емисијата која е чисто негов избор е на ниво од гостинки кај Драган Вучиќ во емисија, па како таков мене не ми подобен за гледање. Втора работа е тоа не е харизматичен водител, сите негови шеги изгледаат како да ги кажува на аудиција за К 15 и немаат никаква спонтаност.
Немам ништо лично против момчето, но мислам дека се губи и изгледа патетичен кога сака да копира едно шоу кое е од најгледаните со освоени греми награди и комедијанти од типот на Џон и Колберт.
Јофе едноставно не е актер за да може да води вакво шоу

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Го имам 2 пати гледано и за 10те минути колку што му трае емисијата не се насмеав ама баш ниту еднаш. Едноставно нема никаква смисла за хумор, кога ги гледам во собрание самите политичари повеќе се смеам него со него.

Башка политички хумор и сатира не значи дека треба да мрчиш само против едната партија, туку против сите политичари, што кај него апла недостасува.

Ама ај ако е некаква утеха, на Сител со слична емисија почна Весна Петрушевска која е со децении на ТВ, па и таа не е ништо поарна. И нејзината емисија ми беше прилично тапа 1 - 2 пати што гледав.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.492
Поени од реакции
8.002
Читајќи ги последниве неколку страници сфатив дека Јофе има само 2 кајганџии кои го гледаат. Магде која му е другарка и Армин кој е многу активен на политички план. Останатите кајганџии не трошат драгоцено време за да го гледаат. Значи публика му е простата раја која после пред коперација ќе збори, еј јофе многу јако им кажа на оние од владана, ѕвер е, свака му час.
Искрено... тоа е многу ретардирано.

п.с. Дарлинг, не знам како изгледаш во живо, ама Магде е поголема од мене (висина, ТЕЖИНА), па сеа ти види :) На форум веќе лош збор против нејзини другарчиња, НЕ :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom