Јофе ќе сркне(л) ќотек?

Коментар:

• Ќе сркне ќотек кај и да е

Гласови: 177 52,5%
  • Греота е бе остајте го нека живее

Гласови: 81 24,0%
  • Супер е детето..само напред Јофе

Гласови: 79 23,4%

• Вкупно гласачи
    337
Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
епа благодарение на овој муабет јофе, јанко, бумбар и османлиските серии ни се врат. “Смени ако не ти чини’’(охридски звучи ова :)) овде дебил, онде дебил, ваму исто...ти само мењај они само се множат... Знам, сеа ќе помислиш не “гледај телевизија’’ али знаеме дека не е тоа чарето.
Па ако никој не ти чини, можда проблемот не е до нив......

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
И мене ми се заканија дека ќе ме тепаат по ПП пред некој ден.
Каде да пријавам ?
Или тема да отворам ? :(

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.853
Поени од реакции
50.248
Па ако никој не ти чини, можда проблемот не е до нив......
нискоо магдо, ниско... :)

најдобра одбрана што ја смисли за другар ти е “сменете канал’’...знам, свесна си и ти дека и покрај тоа шо ти е другаче, детето е дебил и било што позитивно да кажеш за него е правење бајрам со сопствен мозок .

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.832
Поени од реакции
10.258
Каде да пријавам ?
Вмровец беше? Ако беше тогаш правец во А1, сигурно она лезбото ќе те внесе и во извештај на Хелсиншки за уште повеќе да ја долови диктатурата во која живееме :(

Сега озбилно, незнам што сите против Јофе. Замислете главни уредници да ви се Геро и онаа мутираната издркотина...нешто подобро би рекле/напишале? Едноставно детето сака да се пробие низ животот, сега на кој начин...негов избор. И така сите новинари се продадени души во земјава, тој е само уште еден пример. Затоа треба не само нему, туку на секој новинар да му се даде воспитно поправна лекција т.е. ќотек, можеби ќе им се активира мозокот да може со него самостојно да размислуваат.

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Каде да пријавам ?
Кај газда Велија пријави, ќе станеш славен и омилен кај одредена средина и омразен кај многу повеќе ама барем ќе те прават муабет :)
Кога сме кај Јофе не заслужува коментар детето, тролче ќе си остане

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Кај газда Велија пријави, ќе станеш славен и омилен кај одредена средина и омразен кај многу повеќе ама барем ќе те прават муабет :)
Кога сме кај Јофе не заслужува коментар детето, тролче ќе си остане
Абе да сакав славен да бидам,ќе садев канабис место кромид.
Сакав само да си решам муката без да ме има по телевизии..... али тешко излеа тоа :)

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
туф туф .. му се заканиле по ФБ .. сирот он :tv:

загреови ...

--- надополнето ---

и ај сега да му го праиме муабетот ... да го рекламираме малце чоекот ...

целта на А1 е постигната у секој случај ...

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.216
Поени од реакции
34.484
Ехе, да отварав тема за секоја закана, форумот ќе имаше многу, многу повеќе теми :)))

Ми личи на себепромовирање. Сепак, се надевам дека нема да му се случи нешто навистина на Јове. Гледајте го уште малку, сигурно ќе го нема на ТВ после избори :)))

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
нискоо магдо, ниско... :)

најдобра одбрана што ја смисли за другар ти е “сменете канал’’...знам, свесна си и ти дека и покрај тоа шо ти е другаче, детето е дебил и било што позитивно да кажеш за него е правење бајрам со сопствен мозок .
Твојата најдобра одбрана е „Другарчиња сте“. По втор пат.
Другото ти се навреди. Да беа критики кои се засноваат на барем неколку факти, кои имаат врска со реалноста, можеби ќе те сфатев сериозно.
Лупетање од памет не се важи. А и заканиве ти се поприлично опасни. Дури и мене ми се стресе малце.
Патем, моето мислење за Јован не се основа на 10 -15 минути емисиско однесување или читање постови на форум. Го знам прилично добро и твојот став дека е дебил ми е ирелевантен и далеку од реален. Така да те молам не ми кажувај каков е.

Инаку да, јас кога ќе наидам на шоуа од типот на фарма или на шпанско-турските серии, го менувам каналот. Не застанувам да пцујам по се шо е живо, нит па ги навредувам оние кои гледаат или оние кои се дел од нив. ТОЛКУ е едноставно.

И пак ќе ти повторам дека чим ниту една емисија и ниту еден водител не ти чинат, не е возможно да сите се криви, а ти прав.
Или ете, повели направи ти емисија и покажи им ако имаш муда.

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Попрво на Англики хумор ќе се насмееш отколку на Јофе-ините шит рапорти... Уште потрагично во неговиот хумор што е во склоп на ексклузив. Значи забавна емиија А1 ја направи за политички `хумот`. Сфаќам да се даде критика за политичарите, не му чинел Грујо и портокаловите,.. ама на неколку пати го слушам се мјтапи со претседателот. Па кој и да е бре мајка му стара, од портоклово или плаво, претседател е и да се нема барем ронка респект за функцијата... Само какање на велико. Газда Велија уште еднаш потрдува колку срања може да и донесе на А1. Дури не се ни надевав дека некогаш ќе се отвори тема за ропаков, ама типчето видело дека никој не го регистрира па се поќенкало кај газдата и овој за да му удоволи пуштил патка по вестите дека некој има на ум да го премлати, нешто слично со Зоки Клингонски.

noodle ®

Teetleh
Член од
3 декември 2005
Мислења
1.527
Поени од реакции
257
Како можете да го споредите англискиот хумор со хуморот на Јофе? Има суштинска разлика:

1. Англискиот хумор не го трпи секој.
2.Хуморот на Јофе не го трпи никој.

Ko razume, shvatice.

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Како можете да го споредите англискиот хумор со хуморот на Јофе? Има суштинска разлика:

Ko razume, shvatice.
И тоа што викаш, моја грешкa :)

Член од
27 јуни 2008
Мислења
1.543
Поени од реакции
42

Ko razume, shvatice.
Баш вака :smir:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.853
Поени од реакции
50.248
Твојата најдобра одбрана е „Другарчиња сте“. По втор пат.
напади се моите, твоите се одбрани, и тоа се докажа како единствена логична причина зошто некој би ги бранел воопшто.
Другото ти се навреди. Да беа критики кои се засноваат на барем неколку факти, кои имаат врска со реалноста, можеби ќе те сфатев сериозно.
Лупетање од памет не се важи.
кои факти повеќе ги сакаш жити господ, од цели пет страни испишани овде во кои сите кажуваат дека е дебилен само ти го браниш.... ““или можда во тебе е проблемот’’
А и заканиве ти се поприлично опасни. Дури и мене ми се стресе малце.
за негово добро се, сакам да се осет битен т,е ко прав дисидент, као дека на некој му смета ради неговите кртички ставови за политички збиднувања.... прашај го ако не веруваш, гарант тинка на секоја “закана’’.
Патем, моето мислење за Јован не се основа на 10 -15 минути емисиско однесување или читање постови на форум. Го знам прилично добро и твојот став дека е дебил ми е ирелевантен и далеку од реален.
ова не е нешто со кое би се фалел...
Така да те молам не ми кажувај каков е.
не ти кажувам ја тебе каков е, ја кажувам како јас го доживувам и го доживував додека смрдеше овде.....ти слободно смеј се од куртоазија и натака кога има напади на хумор моронот не ми е мене гајле за тоа.
Инаку да, јас кога ќе наидам на шоуа од типот на фарма или на шпанско-турските серии, го менувам каналот. Не застанувам да пцујам по се шо е живо, нит па ги навредувам оние кои гледаат или оние кои се дел од нив. ТОЛКУ е едноставно.
значи пак, озбилно Магде, да си ми другарка, да ме пљукаат сите, а ти да ме браниш со “сменете канал’’ сериозно би се навредил, толку не најде нешто во негов прилог??...

И пак ќе ти повторам дека чим ниту една емисија и ниту еден водител не ти чинат, не е возможно да сите се криви, а ти прав.
Или ете, повели направи ти емисија и покажи им ако имаш муда.
Јанко ти ли си бе браат?!?!

Kajgana Shop

На врв Bottom