Твојата најдобра одбрана е „Другарчиња сте“. По втор пат.
напади се моите, твоите се одбрани, и тоа се докажа како единствена логична причина зошто некој би ги бранел воопшто.
Другото ти се навреди. Да беа критики кои се засноваат на барем неколку факти, кои имаат врска со реалноста, можеби ќе те сфатев сериозно.
Лупетање од памет не се важи.
кои факти повеќе ги сакаш жити господ, од цели пет страни испишани овде во кои сите кажуваат дека е дебилен само ти го браниш.... ““или можда во тебе е проблемот’’
А и заканиве ти се поприлично опасни. Дури и мене ми се стресе малце.
за негово добро се, сакам да се осет битен т,е ко прав дисидент, као дека на некој му смета ради неговите кртички ставови за политички збиднувања.... прашај го ако не веруваш, гарант тинка на секоја “закана’’.
Патем, моето мислење за Јован не се основа на 10 -15 минути емисиско однесување или читање постови на форум. Го знам прилично добро и твојот став дека е дебил ми е ирелевантен и далеку од реален.
ова не е нешто со кое би се фалел...
Така да те молам не ми кажувај каков е.
не ти кажувам ја тебе каков е, ја кажувам како јас го доживувам и го доживував додека смрдеше овде.....ти слободно смеј се од куртоазија и натака кога има напади на хумор моронот не ми е мене гајле за тоа.
Инаку да, јас кога ќе наидам на шоуа од типот на фарма или на шпанско-турските серии, го менувам каналот. Не застанувам да пцујам по се шо е живо, нит па ги навредувам оние кои гледаат или оние кои се дел од нив. ТОЛКУ е едноставно.
значи пак, озбилно Магде, да си ми другарка, да ме пљукаат сите, а ти да ме браниш со “сменете канал’’ сериозно би се навредил, толку не најде нешто во негов прилог??...
И пак ќе ти повторам дека чим ниту една емисија и ниту еден водител не ти чинат, не е возможно да сите се криви, а ти прав.
Или ете, повели направи ти емисија и покажи им ако имаш муда.
Јанко ти ли си бе браат?!?!