Јофе ќе сркне(л) ќотек?

Коментар:

• Ќе сркне ќотек кај и да е

Гласови: 177 52,5%
  • Греота е бе остајте го нека живее

Гласови: 81 24,0%
  • Супер е детето..само напред Јофе

Гласови: 79 23,4%

• Вкупно гласачи
    337

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
Абре, злато македонско, поговорката иде отприлика вака: Видела жаба коња поткивају, па и она дигла ногу (српски, де)... само не можам да ја фатам врската со изјавата на Јове?
Епа коа ќе сфатиш дека од секое дрвце не бидува шупелка(ај кажи ја српската верзија знам дека ја знаеш)....и дека секоја фаца не е за на тв...ете тогаш ќе ти станат работите појасни...значи чим си излегол на тв да јадеш говна...тогаш треба да бидеш спремен и да ги изедеш истите!!! позз

п.с Јофе ја ти предлагам да земеш сеа и ти ко Тони Зен да вежбаш кај Урко за никој у маало да не смее да те чачка(а не е лошо и кај Ѓоко Таневски да го пријавиш случајот оти он ја има силата) :vozbud:

Член од
23 мај 2009
Мислења
958
Поени од реакции
727
Епа коа ќе сфатиш дека од секое дрвце не бидува шупелка(ај кажи ја српската верзија знам дека ја знаеш)....и дека секоја фаца не е за на тв...ете тогаш ќе ти станат работите појасни...значи чим си излегол на тв да јадеш говна...тогаш треба да бидеш спремен и да ги изедеш истите!!! позз
Е како да не, гомна може човек да јаде и на форум. Твое мислење е дека детето не го бива! Ја мислам дека го бива. Сеа, ќе ми удриш бокс?

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.980
Поени од реакции
12.606
Кога сме кај фаци што не се за ТВ да ги споменеме Тони и Део и Латас...пооосебно Латас.

Арен си е Јофче, туку владиве не чинат...:)

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.966
Поени од реакции
4.073
Нема врска дали ги напаѓа ВМРО или СДСМ, едноставно дечкото нема благе везе од водење на емисија гледајте го без тон па ќе видите, едноставно ликот има метални држачи на колениците и плуски на рацете па за тоа е оставен на телевизија дека не го бива не го бива. А ако ве политички хумор еве нешто од Хрватска ама типот е стварно закон

Јофе би требало да јаде ќотек, не затоа што критикува тука затоа а што не знае да се однесува на телевизија едноставно треба да јаде ќотек зошто е грд.

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.980
Поени од реакции
12.606
Е како да не, гомна може човек да јаде и на форум. Твое мислење е дека детето не го бива! Ја мислам дека го бива. Сеа, ќе ми удриш бокс?
Абе лујџе вкус е во прашање, како со англискиот хумор шо е - едни го сакаат а други не :)
Јофе не е баш најсјаен ама добро се држи, браво за детето...ама сето плукање на политика ми заличува, е то...то не ме бендисува :)

--- надополнето ---

Јофе би требало да јаде ќотек, не затоа што критикува тука затоа а што не знае да се однесува на телевизија едноставно треба да јаде ќотек зошто е грд.
Енд мадрфакинг Латас ту :)

Член од
23 мај 2009
Мислења
958
Поени од реакции
727
Кога сме кај фаци што не се за ТВ да ги споменеме Тони и Део и Латас...пооосебно Латас.

Арен си е Јофче, туку владиве не чинат...:)
Латас посебно го обичам. Има човекот смисла за хумор. Знае здраво да ме насмее. Подобар е од Јофе!

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.980
Поени од реакции
12.606
Латас посебно го обичам. Има човекот смисла за хумор. Знае здраво да ме насмее. Подобар е од Јофе!
За подобар, пеки, подобар е...само ме растужува тоа што многумина го сфаќаат сериозно, тој не е за уредник во вести туку во хумор и сатира :)

Член од
23 мај 2009
Мислења
958
Поени од реакции
727
Абе лујџе вкус е во прашање, како со англискиот хумор шо е - едни го сакаат а други не :)
Јофе не е баш најсјаен ама добро се држи, браво за детето...ама сето плукање на политика ми заличува, е то...то не ме бендисува :)

--- надополнето ---

Енд мадрфакинг Латас ту :)
Кој ќе му ја знае-можно е да цапнал и у тоа го*це...Важно ги "работи" т.н политичари. Оноа што ме радува у врска со него е тоа што има храброст јавно да искаже критика. А во ова време, потребна е храброст. Дека е демократија, не за друго... Колку е добар...па мислам дека е прилично добар, со оглед на тоа дека нема некое искуство на телевизија (бар мене не ми е познато дека има)...да му дадеме малце време да се подобри (ако у меѓувреме не го отепа некоја демократска преродбеничка будала)...

--- надополнето ---

Ај, идам сеа да ги гледам Лисјата...

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.980
Поени од реакции
12.606
Кој ќе му ја знае-можно е да цапнал и у тоа го*це...Важно ги "работи" т.н политичари. Оноа што ме радува у врска со него е тоа што има храброст јавно да искаже критика. А во ова време, потребна е храброст. Дека е демократија, не за друго... Колку е добар...па мислам дека е прилично добар, со оглед на тоа дека нема некое искуство на телевизија (бар мене не ми е познато дека има)...да му дадеме малце време да се подобри (ако у меѓувреме не го отепа некоја демократска преродбеничка будала)...
Aшколсун на муабетов :music3:. Храброст, тоа треба меѓу обоена младина и ограбена држава...

Very Nice Girl

Нојс
Член од
25 август 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
160
Тој е само еден од многуте шего(У)бијци. Ако иритира, мењаме канал.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Кој е бе овај Јове нетепан што плачи, обично требаше ќотек да јадиш па да те има на телевизија се симна критериумот на многу ниско ниво.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799

Аууууууууу опасен бил како немам слушнато за него?

head

ЧОВЕКОТ СО МАЛО ТЕЛО
Член од
15 септември 2005
Мислења
1.407
Поени од реакции
591
Се надевам дека ќе му прави ремет и на газда Велија за Америчките батаци:pos2:
Почитувам ремет на политичарите како што го прават тоа Еднооки , каде што се нема пардон и врз едните и врз другите . А ова ми изгледа како неуспешен обид на газда Велија да фати некоја фотеља во иднина .

М

Мартин`

Гостин
Баталете го човекот па и вие немаат што да пишуваат веќе што А1 па ајде глупости ќе го тепале итн .. голем кур ако го истепаат.

Kajgana Shop

На врв Bottom