Не беше од мене..го најдов на фб од еден другар.Лош фотошоп од дечкото ... ))) иначе мислам дека сепак Агуеро ќе виде нов Бјанконеро
Шо се буниш за Нзогбиа не знам. Играчиште е. Втор најдобар дриблер во Европа после Меси и прв во Англија. За ефтина сума ќе дојди и ќе биди одличен играч.што ви реков деа не лажат само со агуеро..............
и на крај вакви имиња ке дојдат
http://www.juvefans.info/portal/index.php?id=1784
http://www.juvefans.info/portal/index.php?id=1783
хахаха ме изнасмеа како до сега не разбравме за него ,и да беше толку добар немаше да вреде само 7 милиони евра .Шо се буниш за Нзогбиа не знам. Играчиште е. Втор најдобар дриблер во Европа после Меси и прв во Англија. За ефтина сума ќе дојди и ќе биди одличен играч.
Какоо?хахаха ме изнасмеа како до сега не разбравме за него ,и да беше толку добар немаше да вреде само 7 милиони евра .
Ги потценуваш бејл,роналдо,рибери,робен и еден куп дриблери .
Сега другите кога ке те читаат ке помислат дека фудбал гледаш од плеј стејшан а не од телевизор или пак од стадион хахаха .
Јас ти кажувам статистички како беше и ти се допаѓало тоа или не Нзогбиа е најдобриот дриблер во Премиер Лигата. Многу потценет играч а сигурно подобар дриблер од Бејл.хахаха ме изнасмеа како до сега не разбравме за него ,и да беше толку добар немаше да вреде само 7 милиони евра .
Ги потценуваш бејл,роналдо,рибери,робен и еден куп дриблери .
Сега другите кога ке те читаат ке помислат дека фудбал гледаш од плеј стејшан а не од телевизор или пак од стадион хахаха .
јас па се прашувам што гледаат тиа таму ,нели има публика на тиа стадионите немаат ли телевизори па да не го забележат најдобриот дриблер во европа ,нема ли некој голем клуб да го побара .Јас ти кажувам статистички како беше и ти се допаѓало тоа или не Нзогбиа е најдобриот дриблер во Премиер Лигата. Многу потценет играч а сигурно подобар дриблер од Бејл.
го сакаш роналдо за тоа еве ти еден клипКакоо?
Ко ќе спомни некој дриблање и онај ми текнува само на клипчево
Сериозен сум. Типов мислам имаше точно 300 успешни дриблинзи и претрчувања во Премиер годинава со што беше најуспешен во тој податок. Ги тероризираше одбраните на Ливерпул и на Јунајтед. Цената му е околу 10 милиони фунти или некаде околу 11-12 милиони евра. Красич го зедовте 15 ако не грешам затоа без галами.јас па се прашувам што гледаат тиа таму ,нели има публика на тиа стадионите немаат ли телевизори па да не го забележат најдобриот дриблер во европа ,нема ли некој голем клуб да го побара .
ЗНАМ ДЕКА СЕ ЗАФРКАВАШ . :pos2:
ако е за така амаури го земавме 22 милиони евраСериозен сум. Типов мислам имаше точно 300 успешни дриблинзи и претрчувања во Премиер годинава со што беше најуспешен во тој податок. Ги тероризираше одбраните на Ливерпул и на Јунајтед. Цената му е околу 10 милиони фунти или некаде околу 11-12 милиони евра. Красич го зедовте 15 ако не грешам затоа без галами.
Сигурно си има некои мани штом не игра во поголем клуб ама тоа не значи дека е лош фудбалер. Мислам дека овој ќе биде откритие ако оди во поголем клуб.
Џабе се караме нема да дојди кај вас така да....ако е за така амаури го земавме 22 милиони евра
го земавме фелипе мело 25 милиони евра
го земавме мартинез 12 милиона евра
и сите во пропаст се .
на јувентус му треба квлаитет а не некој играчи кој допрва треба да научаат на ја штопираат топката .