Фан Клуб: Јувентус

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.451
Поени од реакции
87.189
значи ќе почекам со :drk: :(

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Лош фотошоп од дечкото ... :)))) иначе мислам дека сепак Агуеро ќе виде нов Бјанконеро :)

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.657
Поени од реакции
11.792
што ви реков деа не лажат само со агуеро..............
и на крај вакви имиња ке дојдат
http://www.juvefans.info/portal/index.php?id=1784
http://www.juvefans.info/portal/index.php?id=1783
Шо се буниш за Нзогбиа не знам. Играчиште е. Втор најдобар дриблер во Европа после Меси и прв во Англија. За ефтина сума ќе дојди и ќе биди одличен играч.

шеф на подземје

зумбулот
Член од
25 август 2010
Мислења
1.213
Поени од реакции
76
Шо се буниш за Нзогбиа не знам. Играчиште е. Втор најдобар дриблер во Европа после Меси и прв во Англија. За ефтина сума ќе дојди и ќе биди одличен играч.
хахаха ме изнасмеа како до сега не разбравме за него ,и да беше толку добар немаше да вреде само 7 милиони евра .
Ги потценуваш бејл,роналдо,рибери,робен и еден куп дриблери .
Сега другите кога ке те читаат ке помислат дека фудбал гледаш од плеј стејшан а не од телевизор или пак од стадион хахаха .

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
хахаха ме изнасмеа како до сега не разбравме за него ,и да беше толку добар немаше да вреде само 7 милиони евра .
Сега другите кога ке те читаат ке помислат дека фудбал гледаш од плеј стејшан а не од телевизор или пак од стадион хахаха .
Какоо?

Ко ќе спомни некој дриблање и онај ми текнува само на клипчево

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.657
Поени од реакции
11.792
Јас ти кажувам статистички како беше и ти се допаѓало тоа или не Нзогбиа е најдобриот дриблер во Премиер Лигата. Многу потценет играч а сигурно подобар дриблер од Бејл.

шеф на подземје

зумбулот
Член од
25 август 2010
Мислења
1.213
Поени од реакции
76
Јас ти кажувам статистички како беше и ти се допаѓало тоа или не Нзогбиа е најдобриот дриблер во Премиер Лигата. Многу потценет играч а сигурно подобар дриблер од Бејл.
јас па се прашувам што гледаат тиа таму ,нели има публика на тиа стадионите немаат ли телевизори па да не го забележат најдобриот дриблер во европа ,нема ли некој голем клуб да го побара .
ЗНАМ ДЕКА СЕ ЗАФРКАВАШ . :pos2:

--- надополнето ---

Какоо?

Ко ќе спомни некој дриблање и онај ми текнува само на клипчево
го сакаш роналдо за тоа еве ти еден клип

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.657
Поени од реакции
11.792
јас па се прашувам што гледаат тиа таму ,нели има публика на тиа стадионите немаат ли телевизори па да не го забележат најдобриот дриблер во европа ,нема ли некој голем клуб да го побара .
ЗНАМ ДЕКА СЕ ЗАФРКАВАШ . :pos2:
Сериозен сум. Типов мислам имаше точно 300 успешни дриблинзи и претрчувања во Премиер годинава со што беше најуспешен во тој податок. Ги тероризираше одбраните на Ливерпул и на Јунајтед. Цената му е околу 10 милиони фунти или некаде околу 11-12 милиони евра. Красич го зедовте 15 ако не грешам затоа без галами.
Сигурно си има некои мани штом не игра во поголем клуб ама тоа не значи дека е лош фудбалер. Мислам дека овој ќе биде откритие ако оди во поголем клуб.

шеф на подземје

зумбулот
Член од
25 август 2010
Мислења
1.213
Поени од реакции
76
Сериозен сум. Типов мислам имаше точно 300 успешни дриблинзи и претрчувања во Премиер годинава со што беше најуспешен во тој податок. Ги тероризираше одбраните на Ливерпул и на Јунајтед. Цената му е околу 10 милиони фунти или некаде околу 11-12 милиони евра. Красич го зедовте 15 ако не грешам затоа без галами.
Сигурно си има некои мани штом не игра во поголем клуб ама тоа не значи дека е лош фудбалер. Мислам дека овој ќе биде откритие ако оди во поголем клуб.
ако е за така амаури го земавме 22 милиони евра
го земавме фелипе мело 25 милиони евра
го земавме мартинез 12 милиона евра
и сите во пропаст се .
на јувентус му треба квлаитет а не некој играчи кој допрва треба да научаат на ја штопираат топката .

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.757
Поени од реакции
3.794
Пред некој ден, вчера мислам - Н`зогбиа изјави дека сака да остане во ПЛ. Плус интересот на Јувентус барем сега за сега не е толку изразит.

BTW. . .

nuovo-stadio-Juve-4581.jpg

:D

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.657
Поени од реакции
11.792
ако е за така амаури го земавме 22 милиони евра
го земавме фелипе мело 25 милиони евра
го земавме мартинез 12 милиона евра
и сите во пропаст се .
на јувентус му треба квлаитет а не некој играчи кој допрва треба да научаат на ја штопираат топката .
Џабе се караме нема да дојди кај вас така да....

Kajgana Shop

На врв Bottom