Фан Клуб: Јувентус

F

FuckYouAll

Гостин
Досега бев Димитар_ох од сега сум Фаца -_- :)

шеф на подземје

зумбулот
Член од
25 август 2010
Мислења
1.213
Поени од реакции
76
агуеро цини 40 милиона евра ,санлез 35 милиона евра = 75 милиона евра
ке нема пари за други големи трансфери,што ке правиме со крилото и еден среден играч ?
што ке правиме со бековите ?
каде е откупувањето на матри,квалјарела,пепе ?
дали се оваа големи прикаски да се радуваат јувентуашите и после да земат некој од втор калибар ?

--- надополнето ---

Досега бев Димитар_ох од сега сум Фаца -_- :)
честита фацо .

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Според Дејли Меил Тевез одбил мега понуда од Јувентус вредна околу 20м + бонуси по сезона, и најверојатно ќе остане во Сити. Повеќе

p.s. Чудна ми е малку понудата, без разлика што е одбиена. 20м + бонуси по сезона е премногу. Не верувам дека Јувентус би понудиле толку годишно за некој играч.
Ако добро го сфатив напишаното на Дејли Меил.

Член од
13 декември 2010
Мислења
351
Поени од реакции
146
Треба да си го земеме Вицкам од Испвич...нели беа заинтересирани за него...имам чувсвство дека ќе стане мега-ѕвезда.Сега највеќе може да се искористи кога е млад и игра во втора лига а сеуште не го бараат англиските гиганти...барем така мислам!

commandante

diablo blue
Член од
16 мај 2008
Мислења
393
Поени од реакции
72
Ако сме понудиле 20 милиона по сезона и плус бонуси за Тевез значи дека некој арап го купил Јуве а ние не знаеме :)

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
му ставиле слика со сокрсени заби небаре е некој 3 то класен боксер .

Зденко можеби не е класа ама е солидна резерва. Прај по некој циркус одвреме навреме ама сигурно се труди.
Го памтам мечот. Тој меч е мислам еден од првите во кризата и е еден од последните на Раниери.
Особено во тој меч Зденко трчаше како луд наоколу и беше крајно пожртвуван.
Отсекогаш сум кажвал дека Зденко е материјал за клупата на Јуве ама во секој случај го ценам за пожртвуваноста (особено поради ТОЈ МЕЧ кога остана без заби).

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Зденко можеби не е класа ама е солидна резерва. Прај по некој циркус одвреме навреме ама сигурно се труди.
Го памтам мечот. Тој меч е мислам еден од првите во кризата и е еден од последните на Раниери.
Особено во тој меч Зденко трчаше како луд наоколу и беше крајно пожртвуван.
Отсекогаш сум кажвал дека Зденко е материјал за клупата на Јуве ама во секој случај го ценам за пожртвуваноста (особено поради ТОЈ МЕЧ кога остана без заби).
Има и неколку важни голови постигнато за Јуве, што исто така му дава значење позитивно.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Ако добро памтам им даде гол на шинтер за 1-1 во 90 минута. :)
Да, им брцна голче во 90 мин, со што ни го спаси тимот од пораз на домашен терен.
Сепак овој гол му е најубав од неколкуте кои ги постигна за Јуве

commandante

diablo blue
Член од
16 мај 2008
Мислења
393
Поени од реакции
72
Јас сум против тоа ако го купиме Лихштајнер да се продадат и Мота и Григера. Сметам дека еден треба да остене. Кога јас би бирал тоа би бил Григера, но мислам дека управата не се размислува како мене :)

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786

Според најновите информации, Марота денес се сретнал со aгентот на играчот и договорен е Инлер, преостанува уште со Удинезе да се разговара, што според најавите не би било проблем. Моментално ова е ударна вест на SKY ТV. Се шпекулира цена од околу 15 милиони евра, или пониска но со некои младинци (Џандонато, Екдал...)

Едит: Еве и на Тутојуве... Подетална разврска се чека деновиве.

Kajgana Shop

На врв Bottom