Фан Клуб: Јувентус

С

сашенко

Гостин
Јас колку што знам овие Наполи беа во Серија Б со нас. Како на нив им успеа да се оправат а на на нас ни треба време. Не ми е јасно како може едно екипче како Наполи да се издигне а Јуве да тапка во место!!!
ALESIO SECO is the miracle that happend to Juventus, and thats the answer of all your questions starting with why juventus did not.....

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.247
Поени од реакции
8.161
ALESIO SECO is the miracle that happend to Juventus, and thats the answer of all your questions starting with why juventus did not.....
Работата е што каков играч и да купиме кај нас станува просек а во вакви нискокласни екипи игра добро и набива цена. Јас се кладам со кој сака дека ако ги купиме во пакет Маџо, Хамшик, Лавеци и Кавани кај нас нема да бидат ништо посебно.

С

сашенко

Гостин
Работата е што каков играч и да купиме кај нас станува просек а во вакви нискокласни екипи игра добро и набива цена. Јас се кладам со кој сака дека ако ги купиме во пакет Маџо, Хамшик, Лавеци и Кавани кај нас нема да бидат ништо посебно.
Еден да купиме НЕ ама мислам дека цело паковање ако ги земеме ке функционираат

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109
Да ти е грев да ги гледас, посебно Дел Пиеро и Буфон. Се мачат нашиве со секој допир на топката. Красиќ игра ко од Марс да е паднат, еден добар потег немаше. За одбраната немам зборови, сите се за во топ. Нека направи барем некои измени, нека влезе најдоброто засилување на Марота, Мартинез, за кого плативме 12 милиони евра, а ништо не покажа. Да не правиме муабет за 17 - те милиони за Бонучи.

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Јас колку што знам овие Наполи беа во Серија Б со нас. Како на нив им успеа да се оправат а на на нас ни треба време. Не ми е јасно како може едно екипче како Наполи да се издигне а Јуве да тапка во место!!!
Наполи имаа „Проект“ (волшебниот збор) мирно градеа состав, а нашите се расфрлаа со пари. Наполи растеа, а ние се залажвавме со остатоците од големиот Јуве.

Патем да потенцирам дека Наполи игра со втор тим (Единствено Маџо и ДеСанктис се првотимци од она шо гледам)

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
Чим Келини има 10 гола сезонава дадено што сакаш повеќе.

Член од
22 мај 2011
Мислења
4
Поени од реакции
1
кога гледам какви центаршутеви испраќа красич ме фаќа носталгија за молинаро

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Значи ниеден играч од Јуве не може моментално да му се фати ни на малото ноктенце на Дел Пиеро ... АЛОООООО Човекот има неполни 37 на залезот на кариерата а 10000000 пати подобро игра од некои (читај СИТЕ) шупаци ....

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.247
Поени од реакции
8.161
Абе пародија чиста сме, Наполи ни игра со втор тим и ни вади 2-2, односно ние им вадиме. Кога имаа шанси за ЛШ не им се играше, сега кога немаа шанси за ништо пак не им се игра, да ги праша човек дали им се живее којзнае што ќе одговорат. Ми изгледаат ко докторот да им кажал дека имаат уште месец-два живот и сега немаат воља за ништо.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.672
Поени од реакции
88.580
Кога ќе играат легендиве со манчестер?

С

сашенко

Гостин
Од 38 кола имаме 58 бода освоено :tapp:...ако не е сметана и оваа (забраив да видам) тоа би биле 59 бода.Неможевме ни 60 бода да освоиме сезонава.Мизерни 60 бода.Мислам дека просекот по утакмица ни е некаде околу 1,5 бода и тоа благодарение на тоа што првиот дел од сезоанта го изигравме добро.Од тогаш навака сме крш.

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
Кога ќе играат легендиве со манчестер?
Во Среда играат легендите со Манчестер,затоа беше изгледа и Монтеро на трибина.

го прикажаа на неколку наврати,од фаца му се гледаше колку му е криво што вакви имбецили стигнаа да го носат славниот црно-бел дрес :kesa:

Cappie

Vincere non è importante: è la sola cosa che conti
Член од
29 мај 2008
Мислења
1.914
Поени од реакции
307
Единствена добра работа од сезонава, ако може така да се каже, е тоа што во следната сезона нема да има потреба да се замараме со лигата за второлигаши Европа лига...Тоа значи дека ќе има помалку натпревари, и ако се направи добра работа летово со трансфери и сите внесени промени профункционираат како што треба има шанси да се бориме за скудетото...

Kajgana Shop

На врв Bottom